Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mιας και η ενότητα είναι γενικότερα για τις κάρτες της ερχόμενης γενιάς το LRB φαίνεται ότι θα αργήσει ακόμα περισσότερο από ότι περίμενα.

Δημοσ.

http://www.gurufocus.com/news.php?id=69204

Αφου διαβασα τα γραφομενα αυτου του site δεν μπορω να πω οτι ειμαι αισιοδοξος για τις νεες καρτες της Νvidia. Μπορει και να κανω λαθος αλλα μια τετοια κινηση απο μερους της Nvidia δεν μπορει να ειναι καλη, ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
http://www.gurufocus.com/news.php?id=69204

Αφου διαβασα τα γραφομενα αυτου του site δεν μπορω να πω οτι ειμαι αισιοδοξος για τις νεες καρτες της Νvidia. Μπορει και να κανω λαθος αλλα μια τετοια κινηση απο μερους της Nvidia δεν μπορει να ειναι καλη, ετσι δεν ειναι?

Πέρυσι τέτοια εποχή ο ίδιος CEO πούλησε 960.000 μετοχές και όχι μόνο 260.000. ΄Εγινε τίποτα το συνταρακτικό πέρυσι που μου διαφεύγει; Ο Jensen είναι τόσα χρόνια στην εταιρία που είναι επόμενο από τα μερίδια των μετοχών του (ναι δεν παίρνουν μόνο μισθό αλλά και bonus σε μετοχές ενίοτε) να τα πουλάει σε μερίδες κατά τακτά διαστήματα.

Δημοσ.

Α οκ τοτε, δεν ειμαι ειδικος στο θεμα απλα οταν βλεπω καποιον να πουλαει τοσο πολυ φανταζομαι οτι τα πραγματα μπορει να μην ειναι και τοσο αισιοδοξα τελικα.

Τζαμπα η "ανησυχια" γιατι το να εχουμε μονο μια δυναμη να κυριαρχει σιγουρα δεν ειναι καλο για εμας.

Δημοσ.
Α οκ τοτε, δεν ειμαι ειδικος στο θεμα απλα οταν βλεπω καποιον να πουλαει τοσο πολυ φανταζομαι οτι τα πραγματα μπορει να μην ειναι και τοσο αισιοδοξα τελικα.

Τζαμπα η "ανησυχια" γιατι το να εχουμε μονο μια δυναμη να κυριαρχει σιγουρα δεν ειναι καλο για εμας.

Αν όντως ανησυχείς να σου πω ότι έχουν δωθεί τα μέτρα για GPU ψύκτρες τρίτων κατασκευαστών για την D12U.

Δημοσ.
Αν όντως ανησυχείς να σου πω ότι έχουν δωθεί τα μέτρα για GPU ψύκτρες τρίτων κατασκευαστών για την D12U.

Ailouros… μου θύμισες την ατάκα…

Τώρα που τη μετρήσαμε μπορούμε να τη θάψουμε

Sorry for the black humor.

Δημοσ.
Ailouros… μου θύμισες την ατάκα…

Τώρα που τη μετρήσαμε μπορούμε να τη θάψουμε

Sorry for the black humor.

Και μένα όταν μου είπανε για μέτρα εκεί πήγε το μυαλό μου :P

Δημοσ.
http://www.semiaccurate.com/2009/09/15/nvidia-gt300-yeilds-under-2/

Ενδιαφερον το συγκεκριμενο ποστ. Βεβαια η πηγη δεν ειναι και η ποιο αξιοπιστη αλλα εξιζει να το διαβασει καποιος σε περιπτωση που οντως συμβαινει κατι τετοιο.

Αμ δεν συμβαίνει. Το πάθος από το λάθος απέχει μόλις ένα σύμφωνο. ΄Ενα παράλογο χατηράκι δεν κάνανε στην αυτού Μεγαλειότης Κάρολο και από τότε έγινε ορκισμένος εχθρός τους. Μια τυχαία πληροφορία παίρνει αμφιβόλου ακρίβειας και πλέκει το εκάστοτε γαιτανάκι του. Μια στις τόσες η αρχική πληροφορία είναι σωστή και το γαιτανάκι κινείται στα ίδια επίπεδα. ΄Οταν κρίνεις την εγκυρότητα μιας ιστοσελίδας ή ενός "δημοσιουγράφου" μετράνε οι τυχαίες επιτυχίες μόνο ή και οι αποτυχίες;

Υπάρχει όντως καθυστέρηση αλλά όχι σε τόσο τραγικό επίπεδο που θα ήθελε ο Καριολάιν να είναι. Το βασικότερο θέμα είναι αν αξίζει την αναμονή για όσους τυχών το περιμένουν....

Δημοσ.
Αμ δεν συμβαίνει. Το πάθος από το λάθος απέχει μόλις ένα σύμφωνο. ΄Ενα παράλογο χατηράκι δεν κάνανε στην αυτού Μεγαλειότης Κάρολο και από τότε έγινε ορκισμένος εχθρός τους. Μια τυχαία πληροφορία παίρνει αμφιβόλου ακρίβειας και πλέκει το εκάστοτε γαιτανάκι του. Μια στις τόσες η αρχική πληροφορία είναι σωστή και το γαιτανάκι κινείται στα ίδια επίπεδα. ΄Οταν κρίνεις την εγκυρότητα μιας ιστοσελίδας ή ενός "δημοσιουγράφου" μετράνε οι τυχαίες επιτυχίες μόνο ή και οι αποτυχίες;

Υπάρχει όντως καθυστέρηση αλλά όχι σε τόσο τραγικό επίπεδο που θα ήθελε ο Καριολάιν να είναι. Το βασικότερο θέμα είναι αν αξίζει την αναμονή για όσους τυχών το περιμένουν....

πριν μερικούς μήνες είχες υπονοήσει ότι η νέα γενιά καρτών (5χχχ, G300) δεν θα σε πολυαπασχολούσε σαν υποψήφιο αγοραστή και ότι θα περίμενες 1-1,5 χρόνο για την επόμενη. Μπορείς να γίνεις λιγο πιο σαφής, ή δεσμεύεσαι ακόμη από nda? και κάτι που ρώτησε ένα φιλαράκι μου για την hemlock, πότε το κόβεις να έρχεται ελλάδα και σε ποιό επιπεδο τιμής?

Δημοσ.
πριν μερικούς μήνες είχες υπονοήσει ότι η νέα γενιά καρτών (5χχχ, G300) δεν θα σε πολυαπασχολούσε σαν υποψήφιο αγοραστή και ότι θα περίμενες 1-1,5 χρόνο για την επόμενη. Μπορείς να γίνεις λιγο πιο σαφής, ή δεσμεύεσαι ακόμη από nda?

Tι σχέση έχουν οι οποιεσδήποτε προσωπικές μου επιλογές με οποιοδήποτε non disclosure agreement;

Προσωπικά θέλω να δω πως θα εξελιχτεί η όλη ιστορία μέχρι περίπου την άνοιξη 2010 και μετά να αποφασίσω αλλά δεν θυμάμαι να είπα πουθενά ότι θα προσπεράσω εντελώς την γενιά Χ11, αλλά αυτό κυρίως για οικονομικούς-προσωπικούς λόγους. Το ότι θα προσπερνούσα την γενιά GT200/4x00 ήταν και είναι σίγουρο.

και κάτι που ρώτησε ένα φιλαράκι μου για την hemlock, πότε το κόβεις να έρχεται ελλάδα και σε ποιό επιπεδο τιμής?

Νοέμβριο το νωρίτερο και με αρχική τιμή σε δολλάρια πάντα μεταξύ 500 και 600 ανάλογα την ποσότητα μνήμης (2 ή 4 GB).

Δημοσ.

Μιας και το έχω δει αρκετές φορές από διάφορα μέλη.

Το X11 είναι πρωτόκολλο του Χ window system από ‘87. Είχαμε και accelerated X servers κ.ο.κ.

Ας μην το μπλέκουμε με το DX11 … ένα γράμμα είναι μόνο ;-)

Δημοσ.
Μιας και το έχω δει αρκετές φορές από διάφορα μέλη.

Το X11 είναι πρωτόκολλο του Χ window system από ‘87. Είχαμε και accelerated X servers κ.ο.κ.

Ας μην το μπλέκουμε με το DX11 … ένα γράμμα είναι μόνο ;-)

Ναι αλλά δεν χρειάζεται να πατάω alt+shift κάθε φορά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...