Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να προχωρήσει η AMD στην δημιουργία χωριστού hw για ECC θα πρέπει να ανέβει αισθητά το ποσοστό της στις επαγγελματικές αγορές. Η NV θα είχε μια καλή δικαιολογία να το κάνει, το θέμα είναι αν όντως το είχε βάλει στις προτεραιότητές της για την επερχόμενη γενιά.

Ο David το έγραψε το άρθρο μόνο για να δείξει τι θα ήθελε να δει ο ίδιος σε μελλοντικές κάρτες. Στο B3D εμφανίζεται ως dkanter αν βοηθάει.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν και δεν έχω ακόμα ακριβής πληροφορίες και το σενάριο του Νοεμβρίου παίζει ακόμα, υπάρχει περίπτωση να δούμε τελικά καθυστέρηση για το D12U.

Δημοσ.

Το eyefinity είναι λιγότερο ενδιαφέρον για μένα όσων αφορά τα παιχνίδια όσο σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που μπορεί να έχει. Για τη δουλειά μου για παράδειγμα που όντως έχω ένα τόνο παράθυρα/εφαρμογές ανοιχτά, αν μπορούσα να δουλέψω με 3 οθόνες θα ήμουν στον παράδεισο. Μόνο που δεν πρόκειται να μου εγκρίνουν ποτέ 3 οθόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

θα ήταν άψογο αν οι οθόνες δεν είχαν πλαίσια ώστε να μην διαχωρίζεται η συνολική εικόνα...

έτσι όπως φαίνεται στην Photo με τις μαυρίλες λες και είναι dead pixels δεν μου αρέσει καθόλου...

Δημοσ.

+1

Απο την πρωτη φορα που το ειδα ουτε μενα μου αρεσε.

Με τα πλαισια αναμεσα στην εικονα δεν μπορεις να το ευχαριστηθεις

• Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ μπορουν οντως να μικρυνουν τα bezels μεχρι αηδιας.

Η ανατομια μιας LCD οθονης δειχνει οτι ουσιαστικα το παχος γυρω γυρω ειναι λογω

1) Των λαμπων CCFL που φροντιζουν για το φωτισμο του πανελ. Αν αυτες αντικατασταθουν με leds λυνεται το προβλημα.

2) Κουμπιων λειτουργιας και απαιτουμενη υπαρξη πλακετας απο πισω. Αν τα κουμπια ομως μπουν απο πισω-στο πλάι, σαν μερικες LG, δε νομιζω να υπαρχει προβλημα, το ιδιο και με το led λειτουργιας.

3) Υπαρξη μονωσεων και βιδων συνδεσης μεταξυ του υποπλαισιου του φωτισμου, του φιλμ υγρων κρυσταλλων και των τρανζιστορ-διεγερτων, καθως και των προστατευτικων αυτων.

4) Κατα ποσο ποιοτικη ειναι η συνδεση ολων των πανω (του 3) με το "καλυμμα" τους, δηλαδη με το πλαστικο που βλεπουμε εμεις και αποκαλουμε "οθονη".

Θεωρητικα θα μπορουσε το bezel να ηταν παχους μολις 2 χιλιοστων, αλλα κατι τετοιο θα χαλαγε τη στατικοτητα του πλαισιου αν ηταν φτιαγμενο με πλαστικο... Ειδωμεν...

Εν τω μεταξυ απορω γιατι δε φτιαχνουν εξωτερικους μετασχηματιστες για τις οθονες με φωτισμο LED που δε χρειαζονται inverters με παροχη ρευματος πολυ υψηλης τασης που χρειαζονται τα CCFLs για να λειτουργησουν... Θα γλυτωναμε αρκετους ποντους παχους ετσι.

Δημοσ.

προτιμώ αυτό :o

http://gizmodo.com/photogallery/alienwaremonitor2

http://www.joystiq.com/2008/01/10/crazy-curved-alienware-monitor-perfect-for-crysis/

Υ.Γ και άμα θες έξτρα οθόνες για να κάνεις τη δουλειά σου...τις καρφώνεις από πάνω :P

απλά για games (και ταινίες) το άλλο δε λέει!

Δημοσ.
θα ήταν άψογο αν οι οθόνες δεν είχαν πλαίσια ώστε να μην διαχωρίζεται η συνολική εικόνα...

έτσι όπως φαίνεται στην Photo με τις μαυρίλες λες και είναι dead pixels δεν μου αρέσει καθόλου...

Για δουλειά δεν σε νοιάζει το πλαίσιο *ντύνεται Μάρθα Κλάψα για να συναντήσει τον Boss* LOL

Δημοσ.

Λες και φταίει η ATI για τα Bezels, πως κάνετε έτσι ρε; To Eyefinity θα πουλήσει τρελά σε εκθέσεις,video walls και όλα τα σχετικά, Μιας και το κόστος ανεξάρτητων φθηνών panels είναι κατά πολύ μικρότερο από τα τεράστια panels. Συν τις άλλης περνάει πλέον στο παρελθόν η υποστήριξη multimonitor στα games μιας και η κάρτα το κάνει αυτόματα σε όλους τους τίτλους. Σας χαλάει δλδ να χρησιμοποιήσετε το 2ο monitor εαν και εφόσον υπάρχει για όλα τα games σας, η την 2η 40αρα LCD TV....; βάζω στοίχημα ότι το bezel του monitor θα το έχετε ξεχάσει σε χρόνο DT, είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Σοβαρευτείτε. Οι κατασκευαστές monitors έχουνε κατουρηθεί από την χαρά τους μιας και θα ανεβάσει τις πωλήσεις τους και σίγουρα θα βγάλουν και monitors με λεπτά bezels η και special configs για το Eyefinity.

Οι flight simmers ειδικά θα πετάνε από την χαρά τους, με συνολικό κόστος 450 ευρώ για 3x 20" - 22" monitors των 150 ευρώ στήνουν το απόλυτο setup. Κανένας πλέον δεν θα δίνει λεφτά για μεγάλα, 24 ίντσες και πάνω, και πανάκριβα, 200+ ευρώ, Monitors.

Όλα αυτά, με μια και μόνο κάρτα...

Θα το δείτε στην πορεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...