Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ιδιο ειναι να μην παρεις τιποτα απο μια 9600GT? :o

ποσες θα παρεις για να βγαλεις μια gtx 470?? :-)

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα το κανουν αφου ειναι μια τεχνολογια για να πουλησουν καρτες να πανε να την δωσουν???

το ιδιο ειναι να παρεις μια gtx 470 απο μια 9500gt

Δε λέω αυτό... Αναφέρομαι στις γελοίες δικαιολογίες του τύπου "Το PhysX απαιτεί στενή συνεργασία μεταξύ των GPUs. Ο συνδυασμός με ATI Radeon δεν είναι δυνατός"

Και μετά από 20 μέρες, από δικό τους λάθος, ανακαλύπτουμε ότι παραείναι δυνατός ο συνδυασμός και ότι ηθελημένα του βάζουν τρικλοποδιές.

Δημοσ.

Αλλο προσπαθει να σου πει..... υπαρχει μεγαλο stock απο τετοιες καρτες τις Nvidia που θα μπορουσαν κατοχοι καρτας ATI να αγορασουν και να χρησιμοποιουν μονο για το Physx ;)

Δημοσ.
Αλλο προσπαθει να σου πει..... υπαρχει μεγαλο stock απο τετοιες καρτες τις Nvidia που θα μπορουσαν κατοχοι καρτας ATI να αγορασουν και να χρησιμοποιουν μονο για το Physx ;)

Βασικά ούτε αυτό λέει... Απλά εννοεί πως τα PhysX είναι κάτι που ακόμη και αν δεν το έχω, χέστηκε η Φατμέ στο γενί-τζαμί... Αν όμως μου δώσεις την δυνατότητα να το έχω, δεν θα πω και όχι... Θα πάρω λογικά λοιπόν μια ΑΤΙ κάρτα για τις επιδόσεις (εάν δεν το έχω κάνει ήδη), και (εφόσον μου δίνεις την δυνατότητα) θα σκάσω και σε σένα ένα 50αρι, για να έχω τα PhysX αγοράζοντας μια 9600GT... Εάν δεν μου δώσεις την δυνατότητα αυτή, πολύ απλά δεν θα πάρω τίποτα από το μαγαζάκι σου, γιατί δεν έχεις να μου προσφέρεις τίποτα... Οπότε είτε έχουν στοκ, είτε όχι, αυτός είναι μονόδρομος πιστεύω για την Nv...

---------- Προσθήκη στις 11:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:54 ----------

lol?

How Nvidia blacklists sites like Hardware Secrets

"Unethical behaviors to control the media"

http://semiaccurate.com/2010/05/30/how-nvidia-blacklists-sites-hardware-secrets/

• Super Moderators
Δημοσ.
Υποθέτω/ελπίζω ότι θα βγει σε ανταγωνιστική τιμή - ώστε στην ουσία ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας να είναι η θερμοκρασία/κατανάλωση.

Αλλά πραγματικά θα την ήθελα ανταγωνιστική μπας και πέσουν και οι ΑΤΙ.

http://www.techpowerup.com/123407/Newegg_Jumps_the_Gun_with_NVIDIA_GeForce_GTX_465.html

Τιμές στο Newegg

Δημοσ.
έβαλαν επίτηδες GTX275 αντί για 285 ή μου φαίνεται? :P

το θέμα είναι ότι η 5850 της ρίχνει, μάλλον την τσεκούρωσαν λίγο παραπάνω απότι θα'πρεπε. Ασχημα μαντάτα για τους mainstream αγοραστές, φαίνεται ότι πριν το refresh δεν πρόκειται να δούμε σοβαρό ανταγωνισμό :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που η 5850 ρίχνει στην 470, δεν θα έριχνε στην 465? :P

Δημοσ.

να δούμε και τα refresh από ατι μεριά τι ψάρια θα πιάνουν στο τεσελεϊσιον, αν τα καταφέρουν θα'μαι πάλι για upgrade :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...