Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν καταλαβα λαθος,ζητώ συγνώμμη.

Παντως 2 8800γτ, ειναι παλι κατωτερες απο μια 5850,συμφωνα με κατι συγκρισεις που χα δει.

Δεν κανω αμαν και πως να τις αλλαξω,αλλα ζυγιζοντας κοστος/επιδοσεις/θορυβο/καταναλωσεις/θερμοκρασια μια 5850 ειναι ιδανικη.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Anand -

Ομιτζι!, η Ιντέλα σκότωσε το Λαραμπίνι!,η Ιντελα μου ειπε να σας πώ οτι δεν βλέπει μέλλον στις Discreet Graphics GPU's, θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στα Integrated Processor Graphics (IPG) της με την κορυφαία τεχνολογία που κατέχει σε GPU, η Ιντέλα μου είπε να σας πώ ότι το νέο superduper IPG στον Sandy Bridge είναι ποιο γρήγορο από την GPU του XBOX360.

http://www.anandtech.com/show/3738/intel-kills-larrabee-gpu-will-not-bring-a-discrete-graphics-product-to-market

AMD "Σε ευχαριστούμε Intel..."

Δημοσ.
Αν καταφέρεις να τις δώσεις γύρω στα 120€ και τις δύο ή και παραπάνω, στη θέση σου θα έκανα τη μετάβαση.

κι εγω εκει υπολογιζω μιας κι εχω καλες υλοποιησεις.Και θα παρω 5850 μτχ,δεν εχω κομπλεξ με καινουργιες κτλ.

Μια Gigabyte OCed με zalman cu 700 (καπως ετσι) και μια ΧΦΧ με thermatake duorb ax.

Η GB ειναι φασαριοζικη,η χφχ καθολου...

Y.G. το κακο ειναι πως "αναγκαστικα" πρεπει να παρω υλοποιηση της ασους.Επειδη εχω μητρικη ασους,εχει ενα προγραμα το 6 engine που κανει underclock καρτα/επεξ και τα κανει τα λειτουργουν με ελαχιστα ρευματα.

Δημοσ.
κι εγω εκει υπολογιζω μιας κι εχω καλες υλοποιησεις.Και θα παρω 5850 μτχ,δεν εχω κομπλεξ με καινουργιες κτλ.

Μια Gigabyte OCed με zalman cu 700 (καπως ετσι) και μια ΧΦΧ με thermatake duorb ax.

Η GB ειναι φασαριοζικη,η χφχ καθολου...

Y.G. το κακο ειναι πως "αναγκαστικα" πρεπει να παρω υλοποιηση της ασους.Επειδη εχω μητρικη ασους,εχει ενα προγραμα το 6 engine που κανει underclock καρτα/επεξ και τα κανει τα λειτουργουν με ελαχιστα ρευματα.

η 5850 γίνεται underclock όσο είναι idle, ανεξαρτήτως εταιρείας-υλοποίησης

Δημοσ.
Anand -

Ομιτζι!, η Ιντέλα σκότωσε το Λαραμπίνι!,η Ιντελα μου ειπε να σας πώ οτι δεν βλέπει μέλλον στις Discreet Graphics GPU's, θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στα Integrated Processor Graphics (IPG) της με την κορυφαία τεχνολογία που κατέχει σε GPU, η Ιντέλα μου είπε να σας πώ ότι το νέο superduper IPG στον Sandy Bridge είναι ποιο γρήγορο από την GPU του XBOX360.

http://www.anandtech.com/show/3738/intel-kills-larrabee-gpu-will-not-bring-a-discrete-graphics-product-to-market

We will not bring a discrete graphics product to market, at least in the short-term.

Για ότι σκατά και να το βγάλουν το LRB-"next" πριν τα τέλη του 2012 μην το περιμένεις. Τι να εννοεί άραγε ο ποιητής με "short term" χμμμμ;

Δημοσ.
Για ότι σκατά και να το βγάλουν το LRB-"next" πριν τα τέλη του 2012 μην το περιμένεις. Τι να εννοεί άραγε ο ποιητής με "short term" χμμμμ;

4-5 χρόνια η 2 τικ τοκ κύκλοι, give or take, 10+ είναι το Long term για την Intel. O Skaugen θα "ανοίξει" την ISC 2010 και μάλλον θα ρίξει μερικές πληροφορίες για το "νέο λαμπρό μέλλον" που σχεδιάζει η Intel για την LRB και το HPC.

Δημοσ.

επεσε γκρινια στο lab για αυτους . temps , idle clocks,performance ( οτι να ναι λενε εδω , αλλος + κ αλλος - )

Δημοσ.

γιατι απο οτι διαβαζα αν ειναι overclocked σε idle πεφτει στα 400mhz ο πυρηνας , μαλλον λογο flιckering σε dual monitor . παρατηρησες κατι τετοιο?

Δημοσ.
γιατι απο οτι διαβαζα αν ειναι overclocked σε idle πεφτει στα 400mhz ο πυρηνας , μαλλον λογο flιckering σε dual monitor . παρατηρησες κατι τετοιο?

Nope......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...