agelosLX Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Κάποιοι το έχουν ήδη...Γνωστός μου παρέλαβε χτες 3 GTX480..αν έχεις το θεό σου!! Θα του στέλνει κάρτα η ΔΕΗ!
Titanomaxos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Κάποιοι το έχουν ήδη...Γνωστός μου παρέλαβε χτες 3 GTX480..αν έχεις το θεό σου!! Θα του στέλνει κάρτα η ΔΕΗ! Να χαρει τις καρτουλες του...αυτα ειναι!
tmjuju Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γιατι θα γινει χαμος με το fermi 2? Εαν το νεο ΑΤΙ ριχνει 60-70% απο το παλιο να δω ποιος θα παρει fermi 2 μετα! Mην τρωτε μαρουλι το fermi 2 θα ειναι ενα ανασχεδιασμενο fermi 1 αρα +20% το πολυ!! Είναι προσωπική δική μου εκτίμηση –καθώς *αρχιτεκτονικά* θεωρώ ότι πρόκειται όντος για καλή σχεδίαση και έναυσμα για χρήση τους σε HPC και άλλα workloads. Το γιατί και πως το έχω αναφέρει σε διάσπαρτα Posts εδώ μέσα στο Thread. Ενώ να τονίσω ότι άλλο αρχιτεκτονική και άλλο η παραγωγή που βλέπουμε σήμερα. (το unmanufacturable που έλεγε και ο Κάρολος) Όποτε δεν τρώμε μαρούλι … καθώς θα δεις ότι συζητάμε πολλές φορές για θέματα που απλά δε συζητούνται αλλού – ως υποθέσεις εργασίας – ως θεωρητικές μελέτες – ως εμπνεύσεις της στιγμής και ευχολόγια. Δε μεταφέρω δηλαδή απόψεις τρίτων … την άποψή μου καταγράφω. Νταξ τεχνολογικό Thread είναι και έχουμε κάνει πολλές εκτιμήσεις και συζητήσεις. Υπάρχουν πολλά Thread για αγορά κάρτας … εδώ ξεφεύγουμε και σε πιο θεωρητικά και τεχνολογικά θέματα Φυσικά σήμερα η αγορά είναι δεδομένη. Και φυσικά δε προτείνω σε κανένα να περιμένει προϊόντα Fermi ΙΙ , αν θέλει κάρτα κάποιος σήμερα φυσικά και μπορεί να αγοράσει κάρτες με καλή τιμή/απόδοση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εαν το νεο ΑΤΙ ριχνει 60-70% απο το παλιο να δω ποιος θα παρει fermi 2 μετα! εάν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς ρε Apokleire... με υποθέσεις δεν γίνεται δουλειά...
grimpr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 "If the rumors are true, and the upcoming Fermi II is on TSMC's 28nm bulk process, and ATI Northen Islands (NI) comes out on GloFo's 28nm high-K metal gate process, Nvidia won't even be in the game." http://www.semiaccurate.com/2010/04/21/atis-southern-islands-tapes-out/ Καταγράφετε για το μέλλον....o Llano με την ondie ATI GPU ειναι ο pipecleaner της AMD στα 32nm/HighK Metal Gate της Globalfoundries. http://www.semiconductor.net/article/print/453306-Dresden_Fab_Transformation_Underway.php
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αντε να βγουν τα τερατα να τρεξουμε κανα Crysis 100 fps επιτελους
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν τρώγεσαι με τίποτα ο από πάνω :Ρ Αμα δεν δω το Crysis να ΣΚΙΖΕΤΑΙ απο μια GPU θα σκασω
d3m0n Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αμα δεν δω το Crysis να ΣΚΙΖΕΤΑΙ απο μια GPU θα σκασω Δεν πρόκειται να το δεις ποτέ, το crysis έτσι όπως είναι προγραμματισμένο δεν μπορεί να αξιοποιήσει την πραγματική δύναμη μιας κάρτας. Όση δύναμη και να του δίνετε full δεν θα το δείτε ποτέ.
EddieObscurant Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Φήμες πάντως για το southern islands λένε ότι θα έχουν πάλι γύρω στα 1600sp (πάνω/κάτω), αλλά με τη μορφή 4/1 και όχι 5/1 που είναι σήμερα και ότι αυτοι οι sp θα χωρίζονται σε 2-4 group καθένα απο το οποιο θα έχει δικό του triangle setup και rasterizer.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν πρόκειται να το δεις ποτέ, το crysis έτσι όπως είναι προγραμματισμένο δεν μπορεί να αξιοποιήσει την πραγματική δύναμη μιας κάρτας. Όση δύναμη και να του δίνετε full δεν θα το δείτε ποτέ. Καλα αμα γινει κανα αλμα με 3-4 φορες πιο γρηγορη γενια θα σου πω εγω
d3m0n Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλα αμα γινει κανα αλμα με 3-4 φορες πιο γρηγορη γενια θα σου πω εγω Και πάλι, θα υπάρχει αισθητή βελτίωση, αλλά maxed out δεν θα το δείτε ΠΟΤΕ.
sozz Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 απορω πως φτιαξανε αυτο το game το 2007(που θα το ετοιμαζαν κανενα 2χρονο )
AGNUSDeI Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 τι έγινε....;; το "ζεύγος" ξανά χτύπησε...;; (όπου ο d3m0n εκεί και ο sozz !) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=31bhzxhu44Q&feature=related[/ame] :lol:
sozz Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 εχεις σκεφτει ποτε μηπως ειμαι ενα ατομο με 2 λογαριασμους??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.