Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα έτσι είναι, κακώς βέβαια.

Μην κάνουμε το λάθος να θεωρούμε πως η πλειοψηφία μπαίνει σε forum και διαβάζει.

Πόσες φορές και πόσους έχουμε δει στα καταστήματα να δέχονται προτάσεις από πωλητές την ώρα που και οι 2 πλευρές πολλές φορές δε γνωρίζουν τι παίζει στην αγορά;

Δημοσ.
Η γνωστη καραμελα που εχει περασει στον κοσμο τοσο καιρο...

Οσοι δε γνωριζουν λενε " παρε μια geforce να χεις το κεφαλι σου ησυχο " , "Οι NV οι καλυτερες " και αλλα τετοια γνωστα που μου τη σπανε οποτε τα ακουω να μου τα λενε ...:mad:

Παρε μια GeForce να βρεις την υγεια σου,Οι NV ειναι οι καλυτερες :lol:

Δημοσ.
Μα έτσι είναι, κακώς βέβαια.

Μην κάνουμε το λάθος να θεωρούμε πως η πλειοψηφία μπαίνει σε forum και διαβάζει.

Πόσες φορές και πόσους έχουμε δει στα καταστήματα να δέχονται προτάσεις από πωλητές την ώρα που και οι 2 πλευρές πολλές φορές δε γνωρίζουν τι παίζει στην αγορά;

Μα φυσικα ακομα και οι πωλητες δε γνωριζουν αν η ΑΤΙ ας πουμε εχει βγαλει καποιο καλο μοντελο ....

Πανε κι αυτοι ντουγρου στις NV και παρακινουν και τους πελατες ....

Περιμενεις να γνωριζουν οι πελατες , ενω δεν ξερουν τα βασικα ουτε οι πωλητες .. :lol:

---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:09 ----------

Παρε μια GeForce να βρεις την υγεια σου,Οι NV ειναι οι καλυτερες :lol:

:mad::mad::mad:

:P

Δημοσ.

Ξεχνατε ομως κατι ποσοι ασχολουνται με φορουμ πλεον ειναι παρα πολλοι και τωρα δειτε ποσοι γνωστοι γνωστων φιλοι συγγενεις ζητανε απο αυτους να αναλαβουν την συνθεση ή να ζητησουν την αποψη τους σε μια συνθεση!

Πλεον τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο παλια...δεν ξερω και εγω ποσα pc εχω αναλαβει την συνθεση τους ειτε μου εχει ζητηθει η αποψη μου σε συνθεσεις τον τελευταιο χρονο και κατι..

Δημοσ.
Ξεχνατε ομως κατι ποσοι ασχολουνται με φορουμ πλεον ειναι παρα πολλοι και τωρα δειτε ποσοι γνωστοι γνωστων φιλοι συγγενεις ζητανε απο αυτους να αναλαβουν την συνθεση ή να ζητησουν την αποψη τους σε μια συνθεση!

Πλεον τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο παλια...δεν ξερω και εγω ποσα pc εχω αναλαβει την συνθεση τους ειτε μου εχει ζητηθει η αποψη μου σε συνθεσεις τον τελευταιο χρονο και κατι..

Πάλι καλά να λες .Εμένα μία φίλη μου πρόσφατα έδωσε 1000€ για κουτί με q8400 και gts250 .Μη σχολιάσω και όλα τα υπόλοιπα ......Της το έκανε "φίλος" της που έχει μαγαζί και ξέρει ...

Δημοσ.

Το θέμα είναι όσοι έχουμε αποφασίσει να πάμε σε 5850 να αγοράσουμε τώρα στα 240ε ή να περιμένουμε λίγο μήπως κάνει κανά δωράκι η amd;

Δημοσ.
Το θέμα είναι όσοι έχουμε αποφασίσει να πάμε σε 5850 να αγοράσουμε τώρα στα 240ε ή να περιμένουμε λίγο μήπως κάνει κανά δωράκι η amd;

να παρεις τωρα...

γιατι βλεπω να ανεβαινουν :P

εχουν και τις 5830 να διωξουν!!

Δημοσ.

Να σου πω θα την είχα αγοράσει τα Χριστούγεννα αλλά απ τη μία δε μου χρειάστηκε σε κάποιο απ τα παιχνίδια που έπαιζα κ είπα να περιμένω τον ανταγωνισμό να λειτουγήσει ως συνήθως θετικά.Τώρα βέβαια ο ανταγωνισμός τα έκανε σκ&€@ οπότε δε θα περιμένω άλλο.

Δημοσ.

Μιάς και αναφέρθηκαν τα Physx, μπορείτε άνετα να έχετε την παλιά σας nvidia ως physx και την ΑΤΙ για κύριο rendering.

Αν βέβαια χρησιμοποιήσετε μέχρι τους τελευταίους forceware 185. Από 186 και μετά η nvidia έχει επενεργοποιήσει την υποστήριξη αν έχετε ΑΤΙ ως κύρια κάρτα. Και W7 φυσικά.

http://www.techpowerup.com/105329/Hack_Released_to_Enable_PhysX_on_Windows_7_with_ATI_GPU_Present.html

Σκέφτομαι να βάλω την 9600GT επάνω στο PC, αλλά αυτό σημαίνει και format (Vista SP2). Αναρωτίεμαι για την πλάκα τί απόδοση θα βγάλει επιπλέον με την 5870 ή πιθανον με 2η 5870 αργότερα. (Η μητρική έχει 3 PCI 2.0).

Δημοσ.

και το metro θα μπορεις να το παιξεις με τοσο παλιους driver??

ΥΓ με το physx η αποδοση πεφτει αλλα σου δινει παρα πολλα στα παιχνιδια που το υποστηριζουν

Δημοσ.

ΥΓ με το physx η αποδοση πεφτει αλλα σου δινει παρα πολλα στα παιχνιδια που το υποστηριζουν

Σιγα την αποδοση που ριχνουν τα PhysX μια χαρα παει,ειδικα τωρα με τις GTX4xx δεν θα καταλαβαινει μια

Δημοσ.
Σιγα την αποδοση που ριχνουν τα PhysX μια χαρα παει,ειδικα τωρα με τις GTX4xx δεν θα καταλαβαινει μια

ναι στο μετρο δεν πεφτουν αλλα στα αλλα παιχνιδια πεφτουν πολυ

δεν ξερω τωρα αν φταιει επειδη ειναι ποιο παλια παιχνιδια με ποιο απειρο physx :rolleyes:

Δημοσ.

Επειδή αναγκάστηκα σήμερα να βάλω νέο δίσκο (και W7) στο PC, ξαναέβαλα το σύστημα το hack (με 197.13) και την 9600GT, που δουλεύει για αυτό το λόγο.

Η απόδοση πέφτει αν χρησιμοποιεί κάποιος την κύρια κάρτα (ή μια από τις SLI) για physx. Αν είναι dedicated μόνο που δεν πέφτει. Το Cryostasis χαρακτηριστικά δείχνει μακράν καλύτερο. (Περιμένω να μου έρθει το metro αύριο από Play).

Αλλά μην ξεχνάμε ότι παιχνίδια μετρημένα στo χέρι το υποστηρίζουν πλήρως δυστυχώς. Batman, Cryostasis και Metro (και Robotics Studio). Τα υπόλοιπα χρησιμοποιούν μερικά στοιχεία, αλλά όχι ολόκληρο το set. Οπότε αν δεν έχετε nvidia κάρτα, και σκέφτεσται για αναβάθμηση πάρτε μια 5χχχ ΑΤΙ. Δεν χάνεται και πολλά. Αγοράστε μια 9600GT/8800GT από Ebay αν καίγεστε τόσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...