Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ζητούμενο είναι ότι αν διατηρηθεί το στρεβλό 1:1 στην αναλογία δολλαρίου-ευρώ που βλέπουμε συχνά στα προιοντα πληροφορικής, και με δεδομένα στην ελληνική αγορά τα 335 euro για τη 5870 και τα 535 για την 5970, θα πρέπει να συγκρίνουμε 470 με 5870 και 480 με 5970. Και δεν βλέπω να υπάρχει δίλημα για τους νικητές.. άσχετα αν στην τελική θα μας βόλευε ένας πόλεμος τιμών :-)

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η 5900 ultra μου ακόμα ζει, βασιλεύει και θορυβεί… ένα quote από την εποχή της …

But I do have a few definite opinions about the GeForce FX 5800 Ultra before it rides off to take its place alongside the 3dfx Voodoo 5 6000 in the Museum of Large Video Cards That Didn't Quite Make It. This would have been a great product had it arrived six months earlier at this same clock speed with lower heat levels, a more reasonable cooler, and lower prices. As it stands, the GeForce FX 5800 Ultra is not a good deal, and I wouldn't recommend buying one. Yes, it's very fast, especially in current games. It's also loud, expensive, and did I mention loud?

http://techreport.com/articles.x/4966/18

---------- Προσθήκη στις 12:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:32 ----------

το ζητούμενο είναι ότι αν διατηρηθεί το στρεβλό 1:1 στην αναλογία δολλαρίου-ευρώ που βλέπουμε συχνά στα προιοντα πληροφορικής, και με δεδομένα στην ελληνική αγορά τα 335 euro για τη 5870 και τα 535 για την 5970, θα πρέπει να συγκρίνουμε 470 με 5870 και 480 με 5970. Και δεν βλέπω να υπάρχει δίλημα για τους νικητές.. άσχετα αν στην τελική θα μας βόλευε ένας πόλεμος τιμών :-)

έχουμε και ΦΠΑ στην Ευρώπη...

Αλλά είτε Αμερική δεις είτε Ευρώπη η πιο φτηνή 470 είναι στα λεφτά της πιο φτηνής 5870…

Για αυτό λέω άκυρο να συγκρίνουμε την 470 με την 5850 που είναι πολύ πιο οικονομική λύση.

Δημοσ.

+1, αυτή είναι η σωστή λογική.

Δημοσ.
Εγω γιατι θυμαμαι το αντιθετο,προσωπικα εγω ειχα παρει την 5900 τοτε και ηταν slower than 9700pro........

Για την ιστορια η 5800 ultra γενικοτερα ηταν λιγο ταχυτερη, αλλ ειχε αθλια αρχιτεκτονικη ηταν θορυβωδες και καυτη....επισης 128bit bus. Για αυτο η nvidia εβγαλε στα γρηγορα την 5900 την απλη και μετα την ultra....βεβαια ειχε απαντησει και η ati με την 9800 pro & xt

Δημοσ.

για μεσα απριλιου δεν λεγανε??

τωρα την παραγγελνεις και σε μισο μηνα σου ερχετε??

Δημοσ.

Και με τις 58xx έτσι είχε γίνει. Μετά από 2-3 βδομάδες αφότου τις έβαλαν στο site ξεκίνησε να υπάρχει διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
Και με τις 58xx έτσι είχε γίνει. Μετά από 2-3 βδομάδες αφότου τις έβαλαν στο site ξεκίνησε να υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα νομίζω τότε. Αλλά ας περάσει κάνας μήνας για να κρίνουμε πιο νηφάλια και αξιόπιστα.

Δημοσ.

Mε ικανοποιει παντως οτι σε αυτο το φορουμ δεν διακρινω τα προβατα και τα φανμποις που βλεπω σε αλλα φορουμ και με πιανει ταπηροκρανιωση...

Πολυ σημαντικο να σκεφτεσαι σαν καταναλωτης και οχι σαν οπαδος.

Δημοσ.

Αποτυχια οι τιμες της NV ...

Πολυ καλυτερο vfm η ΑΤΙ για ακομα μια φορα ... ;)

Πλεον εχει περασει ενα βημα μπροστα η ΑΤΙ και πρεπει να δωσει μαχη για να τη φτασει η Nvidia παλι ...

Δημοσ.

Εγώ ζηλεύω όσους πήραν πέρυσι το Σεπτέμβρη 5850 με 220€. Είναι απορίας άξιο το πως στην Nvidia τιμολογούν τα προιόντα τους! Αν δηλαδή η ΑΤΙ κατεβάσει κανά 10% τις 5870 και 5970 και έρθουν στα ίσα με 470 και 480 θα πάει κανείς να τις αγοράσει; Μάλλον για επανάληψη πτώσης τιμών όπως πριν 2 χρόνια με τις 260 και 280 πάμε.

Δημοσ.

με απλα ελληνικα...αξιζε που αγορασα την 5870 η οχι?και κατι αλλο...γτ εχουν διαφορες τιμες οι 5870...?τι το διαφορετικο ? εχω την asus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...