Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
500ε για 5870 μονο ενας τρελος θα την επερνε ;)

Ενω την 480 ποιος θα την παρει με τετοια καταναλωση και τετοια temps....?

^ Μονο fanboys της Nvidia......

Δημοσ.
Aυτη την στιγμη παντως σε single gpu η Νvidia περναει μπροστα.Τωρα αν αποφασισει και βγαλει (που μαλλον θα το κανει) καμια dual ,νομιζω τελειωνει και το παραμυθι της ΑΤΙ γρηγορα και ομορφα.Αλλο που δεν θα την παρει κανενας :lol:

Δε νομίζω η ΑΤΙ τόσους μήνες να επαναπαύτηκε και να πετάει χαρταετό .Όλο και κάτι ακόμα θα έχει να δείξει .

Δημοσ.
Ενω την 480 ποιος θα την παρει με τετοια καταναλωση και τετοια temps....?

^ Μονο fanboys της Nvidia......

Καλά υπερβολές, σε idle είναι πολύ κοντά στην κατανάλωση της 5870 (seriously τώρα, ποιος θα τρέχει συνέχεια σε 100% την κάρτα :P). Για την θερμοκρασία EVGA και ξερό ψωμί (ρε δίνει και το OC tools σαν να σου λέει "Go for it dude" ;)).

Σε γενικές γραμμές, αν έπαιρνα νέα κάρτα θα με κάλυπτε η GTX480 (single GPU, καλύτερες επιδόσεις από την GTX295 μου, PussyX, 3D Vision). Βέβαια δεν έχω λόγο με την GTX295 να πάω πουθενά (όπως έχουμε πει εδώ και καιρό ότι δεν θα πήγαιναν σε άλλη GPU όσοι έχουν 5870), παρά μόνο σε νέα CPU μιας και τρώω bottleneck :P

Είμαι δε σίγουρος, ότι η ATI θα αρκεστεί σε drivers updates κι όχι σε νέα κάρτα. Μέχρι στιγμής δεν έχει και λόγο άλλωστε να μας προσφέρει κάτι καλύτερο (πέρα από την επόμενη γενιά για την οποία έχουμε καιρό)

Δημοσ.
Δε νομίζω η ΑΤΙ τόσους μήνες να επαναπαύτηκε και να πετάει χαρταετό .Όλο και κάτι ακόμα θα έχει να δείξει .

Πάντως 5890 δεν παίζει να βγει, όπως είπε και ο Ailuros, δεν την χρειάζεται η ΑΤΙ αυτή την κάρτα. Αυτή την στιγμή η ΑΤΙ έχει δώσει βάση στις 6χχχ κάρτες της...

Δημοσ.
Καλά υπερβολές, σε idle είναι πολύ κοντά στην κατανάλωση της 5870 (seriously τώρα, ποιος θα τρέχει συνέχεια σε 100% την κάρτα :P). Για την θερμοκρασία EVGA και ξερό ψωμί (ρε δίνει και το OC tools σαν να σου λέει "Go for it dude" ;)).

Σε γενικές γραμμές, αν έπαιρνα νέα κάρτα θα με κάλυπτε η GTX480 (single GPU, καλύτερες επιδόσεις από την GTX295 μου, PussyX, 3D Vision). Βέβαια δεν έχω λόγο με την GTX295 να πάω πουθενά (όπως έχουμε πει εδώ και καιρό ότι δεν θα πήγαιναν σε άλλη GPU όσοι έχουν 5870), παρά μόνο σε νέα CPU μιας και τρώω bottleneck :P

Είμαι δε σίγουρος, ότι η ATI θα αρκεστεί σε drivers updates κι όχι σε νέα κάρτα. Μέχρι στιγμής δεν έχει και λόγο άλλωστε να μας προσφέρει κάτι καλύτερο (πέρα από την επόμενη γενιά για την οποία έχουμε καιρό)

Ποιος θα παρει τετοια καρτα για Idle? :o

HD5870:

* System in IDLE = 169 Watts

* System with GPU in FULL Stress = 358 Watts

GTX480:

* System in IDLE = 209 Watts

* System with GPU in FULL Stress = 463 Watts

Δημοσ.
Πάντως 5890 δεν παίζει να βγει, όπως είπε και ο Ailuros, δεν την χρειάζεται η ΑΤΙ αυτή την κάρτα. Αυτή την στιγμή η ΑΤΙ έχει δώσει βάση στις 6χχχ κάρτες της...

Αν όντως έτσι έχουν τα πράματα για την nvidia ,δεν υπάρχει και λόγος . Από ότι φαίνεται έχασε παταγωδώς η nvidia . :X

Δημοσ.

Μην κολλάτε στις θερμοκρασίες... Η nVidia το επέλεξε ώστε ο ανεμιστήρας να δίνει μεγάλες στροφές μόνο όταν ξεπεράσει τους 95 βαθμούς. Μετά τα πράγματα ισορροπούν. Ανεβάζει στροφές και πέφτει η θερμοκρασία. Αλλά λόγω θορύβου...

...το σκυλί μου ξεγλίστρησε στο διπλανό δωμάτιο...

... η γυναίκα μου την κοπάνησε για το υπνοδωμάτιο να δει τηλεόραση...

σε μια από τις κριτικές που διάβασα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Το αστείο είναι ότι μερικοί κολλάνε στην κατανάλωση και στο κουτί τους έχουν τροφοδοτικά με 70% efficiency :Ρ

ssssshhhhh party pooper!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...