Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάλι που πάω για καινούρια κάρτα δε βλέπω το λόγο να πάω για 480.Αν ισχύουν οι τιμές που ακούγονται αρκεί από μόνο του για να πάω καρφί για 5850 ή 70.Τροφοδοτικό έχω 600αρι κ με υπερκαλύπτει για 58χχ ενώ στη 480 θα πρέπει να αγοράσω κ τροφοδοτικό για να είναι σίγουρος.

Μένω κ Κρήτη οπότε θα πρέπει να αγοράσω κ καινούριο aircon για να ισοσταθμίσω τη σέστη που θα βγαίνει απ'το pc.Οπότε απλά αυτομουτζώνωμαι που δεν αγόρασα τη 5850 όταν είχε 220ε.

Παιρνεις μια 5850 την κανεις oc γινεται 5870 και εισαι τζι τζι ;)

Δημοσ.

Να κάνω μία ερώτηση ;;

Η nVidia GTΧ 260 σε σχέση με μία ATI Radeon 5850 αξίζει την κατανάλωση που έχει, γιατί πιστέυω οτι και η 260 είναι υπέρ του δέοντως ενεργοβόρα (σε σχέση με τις επιδόσεις της).

Δημοσ.

Μα η 5850 έχει διπλάσιες επιδόσεις απ' την GTX260 και λιγότερη κατανάλωση, οπότε άστοχο το ερώτημα σου.

Δημοσ.
Μα η 5850 έχει διπλάσιες επιδόσεις απ' την GTX260 και λιγότερη κατανάλωση, οπότε άστοχο το ερώτημα σου.

οχι και 2πλασιες :P

αν σκοπευεις να παρεις μια απο της 2 πηγαινε για την 5850 μιας και ειναι καλυτερη και απο την gtx 285 :shock:

---------- Προσθήκη στις 12:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ----------

Επεσε η σελιδα του Multirama δυστυχως .... :-D

Τι ηταν αυτο που ηθελες να μας δειξεις ...

οτι εχει 238Ε η 5850 και να μην παει να παρει καμια με 270Ε+ ;)

Δημοσ.
οχι και 2πλασιες :P

αν σκοπευεις να παρεις μια απο της 2 πηγαινε για την 5850 μιας και ειναι καλυτερη και απο την gtx 285 :shock:

---------- Προσθήκη στις 12:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ----------

οτι εχει 238Ε η 5850 και να μην παει να παρει καμια με 270Ε+ ;)

Και στο you.gr παντως κανει 243 ...

Εγω εχω τη δυνατοτητα να την παρω 190 ευρω την 5850 ( απο το you.gr που δουλευω και μου κοβουν το ΦΠΑ .. :-D:-D:-D )

Μαλον θα την κανω την αγορα μαζι με την πωληση της 4870 θα μου ρθει κουτι η αναβαθμιση ..... :X

Δημοσ.

Γύρω στα 350€ οι 470 και στα 500€ οι 480 θα παίξουν αρχικά.

Τέλη Απρίλη διαβάζω θα υπάρχει διαθεσιμότητα.

Μόλις τις αγοράσουν τα φανμπόιζ και υπάρξει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, λογικά θα κινηθούν σε πιο φυσιολογικές τιμές.

Υποθέτω.

Δημοσ.

Aυτη την στιγμη παντως σε single gpu η Νvidia περναει μπροστα.Τωρα αν αποφασισει και βγαλει (που μαλλον θα το κανει) καμια dual ,νομιζω τελειωνει και το παραμυθι της ΑΤΙ γρηγορα και ομορφα.Αλλο που δεν θα την παρει κανενας :lol:

Δημοσ.

Παιδιά μην ξεγιελέστε η GTX495 είναι, απλά είναι καμουφλαρισμένη κάτω απ' τα κοκορέτσια!:lol:

Αυτή βγάζει τους καπνούς!

Edit: Και για να μην ξεχάσω η αγορά της GTX495 θα συμφέρει γιατί τους επόμενους χειμώνες ξεχνάμε και την κεντρική θέρμανση, άρα οικονομία εν μέσω οικονομικής κρίσης. Επίσης το πλαίσιο έβγαλε το πρώτο διαφημιστικό γι' αυτή την κάρτα λέγοντας ότι θα δίνουν δώρο και ένα air-condition των 50.000BTU γιατί θα χρειαστεί λένε.

4614badbb217e755.jpg

Δημοσ.
Παιδιά μην ξεγιελέστε η GTX495 είναι, απλά είναι καμουφλαρισμένη κάτω απ' τα κοκορέτσια!:lol:

Αυτή βγάζει τους καπνούς!

4614badbb217e755.jpg

χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ναι θα βγαλει καμια dual 480 και θα καιει περισοτερα απο θερμοσιφωνα,ασε που θα πρεπει να παρεις πανω απο 1000αρι psu :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

E καλα το 1000 psu ετσι και αλλιως παιζει συνεχεια απο καποιο σημειο και μετα...ιδωμεν ...Παντως πολλοι θα προτιμησουν sli με 480 παρα να πανε σε 5970.Για αυτο να ειστε σιγουροι

Δημοσ.
E καλα το 1000 psu ετσι και αλλιως παιζει συνεχεια απο καποιο σημειο και μετα...ιδωμεν ...Παντως πολλοι θα προτιμησουν sli με 480 παρα να πανε σε 5970.Για αυτο να ειστε σιγουροι

να πάνε στα 1000 ευρώ δηλαδή μόνο για κάρτες??εκτός απο πλούσιος θα πρέπει να είναι και τρελός...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/ASUS-Matrix-5870-2-GB-DDR5-Pci-Express-90-C1CP90-S0UAY0BZ.htm

η πρώτη 5870 με 2 giga vram...η τιμή της ελαφρώς τσουχτερή...ελαφρώς όμως ε?:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...