Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, καίει το κώλο της, είναι ένα 10% περίπου καλύτερη από τη 5870, και θα πηγαίνει 450€.

Άμα δε ρίξουν τη τιμή κάτω απ'τα 400€ δε τους βλέπω να τα πάνε καλά...

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γύρω στα 480-520€ θα δουμε την GTX480, ειδικά για EVGA - Asus. Οι φαν όμως πάλι θα αγοράσουν διότι είναι nvidia ... και ας είναι και 300Watt.

Δημοσ.

Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο.

Αν για κάποιον λόγο θέλεις την απολύτως γρηγορότερη κάρτα, θα πάρεις nvidia. Υπολόγισε τα σοβαρά χρήματα που ζητάει, το πόσο πολύ ρεύμα καίει και πόση φασαρία κάνει και, αν μπορείς να τα αντέξεις αυτά, αγόρασέ την.

Δημοσ.

Αν η 470 έρθει για 380-400€ και η 480 στα ~500€, τότε αυτές οι κάρτες πραγματικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Αν για κάποιον λόγο θέλεις την απολύτως γρηγορότερη κάρτα, θα πάρεις nvidia.

Γιατί η nvidia έχει την γρηγορότερη κάρτα αυτή την στιγμή;

Η ΑΤΙ την έχει...

PS2: Γενικά πάντως, μια χαρά επιδόσεις έχει. Σε αρκετά σενάρια φτάνει την 5970 και μιλάμε για single GPU ;)

Που το είδες το μια χαρά;

Από όπου και να το πιάσεις η 480 δεν αξίζει για κανένα λόγο σε σχέση με την 5870.

Δημοσ.
Γιατί η nvidia έχει την γρηγορότερη κάρτα αυτή την στιγμή; Η ΑΤΙ την έχει...

Είμαι της άποψης keep it simple. Οτιδήποτε χρησιμοποιεί παραπάνω από έναν πυρήνα, είτε στο ίδιο είτε σε πολλά PCBs, δεν το θεωρώ κάρτα...

Δημοσ.
Είμαι της άποψης keep it simple. Οτιδήποτε χρησιμοποιεί παραπάνω από έναν πυρήνα, είτε στο ίδιο είτε σε πολλά PCBs, δεν το θεωρώ κάρτα...

Ούτε και εγώ συμπαθώ τις dual card/sadwich.

Ε, και πάλι, σιγά τις διαφορές 5870vs480. Ένα 10% μέσο όρο είναι τελικά...

Τέλος όποιος θέλει την απόλυτη γρηγορότερη κάρτα θα προτιμήσει και dual.

Δημοσ.
Τα συλληπητήρια μου στους οπαδούς (και το λέω κυριολεκτικά) της Nvidia.

Tessellation, multi-whatever και too much jargon for nothing.

Εντάξει, μην είμαστε και υπερβολικοί. Η κάρτα είναι αρκετά καλή και μπορεί να γίνει και καλύτερη. Το ότι έχει πολλά κουσούρια είναι εμφανές, αλλά δεν είναι τελείως για πέταμα.

Γεγονός για εμένα παραμένει πως μόνο κάποιος πολύ κολλημένος θα την αγόραζε.

Δημοσ.
Όποιος όμως πάει για νέα κάρτα, δεν βλέπω τον λόγο να μην πάει σε μια 480.

Εγώ πάλι που πάω για καινούρια κάρτα δε βλέπω το λόγο να πάω για 480.Αν ισχύουν οι τιμές που ακούγονται αρκεί από μόνο του για να πάω καρφί για 5850 ή 70.Τροφοδοτικό έχω 600αρι κ με υπερκαλύπτει για 58χχ ενώ στη 480 θα πρέπει να αγοράσω κ τροφοδοτικό για να είναι σίγουρος.

Μένω κ Κρήτη οπότε θα πρέπει να αγοράσω κ καινούριο aircon για να ισοσταθμίσω τη σέστη που θα βγαίνει απ'το pc.Οπότε απλά αυτομουτζώνωμαι που δεν αγόρασα τη 5850 όταν είχε 220ε.

Δημοσ.
Εγώ πάλι που πάω για καινούρια κάρτα δε βλέπω το λόγο να πάω για 480.Αν ισχύουν οι τιμές που ακούγονται αρκεί από μόνο του για να πάω καρφί για 5850 ή 70.Τροφοδοτικό έχω 600αρι κ με υπερκαλύπτει για 58χχ ενώ στη 480 θα πρέπει να αγοράσω κ τροφοδοτικό για να είναι σίγουρος.

Μένω κ Κρήτη οπότε θα πρέπει να αγοράσω κ καινούριο aircon για να ισοσταθμίσω τη σέστη που θα βγαίνει απ'το pc.Οπότε απλά αυτομουτζώνωμαι που δεν αγόρασα τη 5850 όταν είχε 220ε.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429153&catid=020300 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...