Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλο κάτι σκόρπια benchmark παρουσιάζουν όλοι τους, και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ισχυουν ακομα και τωρα ολα τα παραπανω........ Τοτε βαση αποδοσης - τιμης

η καλυτερη αγορα ειναι μια 5850..... και για extreme καταστασεις μια 5970.......

Δλδ η ΑΤΙ και παλι εχει το πανω χερι.......Επισης καπου διαβασα οτι στο Ελλαδισταν

οι τιμες για την 470 θα ξεκιναν απο τα 359ευρα και των 480 στα 509ευρα.

Αν επερνα καρτα τωρα και δεν ηθελα την ΑΤΙ τοτε θα εκανα υπομονη μεχρι την επομενη

σειρα..........

Ααααααα μην το ξεχασω...... οι τιμες δεν βλεπω να πεφτουν για τους ΑΤΙ fun....(δυστυχως):cry:

Δημοσ.
Τριβουμε τα χερια μας εμεις που αγορασαμε 5850 με 220 ευρω.

Μα το ειχε πει απο την αρχη και ο Ailuros οτι δεν θα μετανιωσει κανεις που πηρε 5870(5850 oc'ed)

Δημοσ.

Όντως

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Τραβάμε τα μαλιά μας εμείς που περιμέναμε.Κ το'λεγε ο πατριώτης(ailouros).:cry:

Δημοσ.
Μα το ειχε πει απο την αρχη και ο Ailuros οτι δεν θα μετανιωσει κανεις που πηρε 5870(5850 oc'ed)

Τωρα που ειπες για OC εβαλα την 5850 σε αυτοματο OC μεσω CCC και μου πηγε την καρτα μονο του στα 765 core και 1115 memory. Το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστης μου κανει την καρτα να τρωει μπουκαλια και η motherboard που εχω σηκωνει μηδενικο OC (ακομα και λιγο να ανεβασω δηλαδη κρασαρει πριν καλα καλα ανοιξει).

Δεν ξερω αν παρω κανενα Q8400 αν δω καμια διαφορα (απο τον Ε8200 που εχω τωρα).

Δημοσ.
Παιδιά για την 470 ξέρουμε τίποτα για watts temps;

480 289W (Για εδω δεν ειμαι σιγουρος οτι ελεγε στο Hexus.net σου λεω)

42C idle

93C load

Ε η 470 ειναι πιο δροσερη σαφως και καταναλωνει λιγοτερο

Δημοσ.

Όλο μ@λακίες είναι η Nvidia. Είναι δυνατόν στην παρουσίαση στο PAX να μην έχουν video feed τα γίδια και να χρησιμοποιούν Live Blogs;

Είναι σαν να βλέπεις την conference της MS/Nintendo/Sony σε blog να πούμε. Uber fail! :mad:

Δημοσ.

Αν δεν ήταν τόσο τσιμπημένη η κατανάλωση ρεύματος στην 480 θα την έπαιρνα. Πρώτοι οδηγοί επιδόσεων αρχές Απριλίου έκδοση δύο πενήντα έξι ;)

Δημοσ.

να προβλέψω διαφημίση?

gtx 480,the faster single gpu card on earth και ρίξε marketing με το κιλό..μέχρι στιγμής στο site του guru3d

η gtx 4x0 είναι σχεδον λίγο πιο πάνω απο την αντίστοιχη της ατι.

κλασσικά,όπως λέμε εδώ και μερικές μέρες,αδικαιολόγητη η nvidia για τα μερικά fps παραπάνω αλλά θα το ξεπεράσει λόγου marketing και διαφημίσεων.

χμ,καλή φάση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...