Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σημασια εχει που ειναι playable με την 480 1920χ1200+4χΜSAA+PhysX

Συντομα θα δουμε και μετρησεις χωρις Physx ;)

εσυ με την 5870 στα ποσα fps εισαι με αυτες τις επιλογες??

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εσυ με την 5870 στα ποσα fps εισαι με αυτες τις επιλογες??

Σε βαρια σημεια παω και 10fps

Καταρχην οι GTX εχουν περισσοτερη μνημη γι'αυτο και κρατανε καλυτερα+οτι ειναι παιχνιδι που ειναι δουλεμενο να αποδωσει το Fermi

Επομενως δεν μου φαινονται καθολου παραξενα τα numbers,εξαλλου δεν ξερουμε σε ποια περιοχη εγινε το Benchmark

Δημοσ.

Εδω λεγαν οτι το 480 τρεχει το Metro 2033 με 3D+DX11+PhysX με καλα fps.

Αν δεν βγαζει 30 fps χωρις 3D ε μιλαμε για EPIC FAIL μετα.....

---------- Προσθήκη στις 20:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:01 ----------

14e79d5.jpg

Για οσους εχουν μπερδευτει η βαση ειναι το 100% και αν πχ λεει 140% ειναι 40% faster

http://www.guru3d.com/article/colin-mcrae-dirt-2-vga-graphics-performance-review/9

Και αυτο FAKE ειναι ................

http://www.fudzilla.com/content/view/18243/34/

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, δηλαδη στο 1/3 απο τα games/settings που δεν ειναι καν 100%, σημαινει οτι ειναι πιο αργη... (? :P fail!!!)

Δημοσ.
Ναι, δηλαδη στο 1/3 απο τα games/settings που δεν ειναι καν 100%, σημαινει οτι ειναι πιο αργη... (? :P fail!!!)

Τα FPS της 5870 ειναι κατεβασμενα π.χ στον πινακα γραφει dirt 2 2560x1600+8xMSAA 42fps.Αν δεις το review ομως guru3d λεει οτι βγαζει 53 fps..........

Και το test στο guru3d εχει γινει με αρχαιους drivers,εχει παρει δυνατες βελτιωσεις το D2 με τους νεους catalyst

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, εκτος απο αυτο λεω...

Τεσπα, πολυ πικρα η κατασταση. Λυπαμαι που το λεω, αλλα μου θυμιζει εποχες αναμονης 2900ΧΤ απο την αναποδη. Απλα το αποτελεσμα θα ειναι λιγο καλυτερο γιατι δε τους παιρνει να ειναι χειροτερο... Ευτυχως καμια απο τις 2 εποχες δεν ημουν σε αναζητηση καρτας.

Ολο αυτο τεσπα ειναι εις βαρος ολων. Γιαυτο και οι τιμουλες στις 58xx οχι μονο δεν εχουν πεσει, αλλα εχουν ανεβει τωρα μισο χρονο που ειναι στην αγορα...

Εγω παλι θεωρω οτι μια χαρα την εχω βγαλει με την 4870, μια χαρα RBR και LFS παιζει με το τιμονακι. Και αστους να κανουν port παιχνιδακια απο τις κονσολες, χωρις ΚΑΝ να μπαινουν στον κοπο να βγαζουν φακελους οπως "memory card" και να χαιρονται... :-(

Δημοσ.

Καποιος απο αυτους που προλαβανε να δουνε το review ειπαν οτι η 480 ηταν σε 2 παιχνιδια μονο πιο γρηγορη απο την 5870

480 consumption 289W .............:o

Δημοσ.

Οντως μετρια τα πραγματα τουλαχιστον για να δικαιολογησουν τετοια καθυστερηση(7 μηνες) απο την ati, τετοιες δηλωσεις του στυλ το φερμι θα ριχνει τετραγωνα στο rv870 και τετοια καταναλωση...εδω δειχνει να ειναι πιο ενεργοβορα απο την 5970!

Ας περιμενουμε να δουμε και αλλα bench να εχουμε πιο σφαιρικη αποψη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...