sozz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Βρε και είναι χειρότερη από την 5970 κ περιμένω τσάμπα..μας έσκασες ρε nvidia! ειναι ομως μια καρτα οχι 2 σαν σαντουιτς
Venisk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ειναι ομως μια καρτα οχι 2 σαν σαντουιτς δεν με ενοχλεί καθόλου το αν θα είναι σαντουιτς..το θέμα είναι τι θα κάνει στα παιχνίδια.
sozz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δεν με ενοχλεί καθόλου το αν θα είναι σαντουιτς..το θέμα είναι τι θα κάνει στα παιχνίδια. σε μερικα που δεν θα υποστηριζουνε καλα το crossfire θα εχεις προβλημα οταν δεν θα σου υποστηριζει καμια φορα την μια καρτα μεχρι να βγει καινουργιος driver
Venisk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Όντως έτσι είναι..απλά επειδή δεν είχα προβλήματα με το 9800gx2 υποθέτω πως δεν θα έχω ούτε με το 5970.. πότε θα δούμε κανένα review του 480 να πάρουμε καμιά ιδέα του τι γίνεται?
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 σε μερικα που δεν θα υποστηριζουνε καλα το crossfire θα εχεις προβλημαοταν δεν θα σου υποστηριζει καμια φορα την μια καρτα μεχρι να βγει καινουργιος driver Το ιδιο ισχυει και για την nvidia ετσι μην ξεχνιομαστε (γνωμη μου ειναι μακρια απο διπλες)τωρα ο καθενας οτι θελει παιρνει
Ailuros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Βρε και είναι χειρότερη από την 5970 κ περιμένω τσάμπα..μας έσκασες ρε nvidia! Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι ότι και να έκανε η μεγαλύτερη κάρτα της NV δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει την 5970. ---------- Προσθήκη στις 19:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ---------- Όντως έτσι είναι..απλά επειδή δεν είχα προβλήματα με το 9800gx2 υποθέτω πως δεν θα έχω ούτε με το 5970..πότε θα δούμε κανένα review του 480 να πάρουμε καμιά ιδέα του τι γίνεται? Υπολόγισε στον μέσο όρο να είναι περίπου ένα 10% πιο κάτω από την 5970 (με τις συνηθισμένες +/- αποκλείσεις).
sozz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το ιδιο ισχυει και για την nvidia ετσι μην ξεχνιομαστε (γνωμη μου ειναι μακρια απο διπλες)τωρα ο καθενας οτι θελει παιρνει ειπα εγω πραμα για ατι nvidia??? απλως η gtx 480 δεν ειναι 2πλη μονη για αυτο ειναι καλυτερα απο την 5970 αν ειναι κοντα κοντα οπως gtx 295 με 5870
Venisk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι ότι και να έκανε η μεγαλύτερη κάρτα της NV δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει την 5970. Δεν το γνώριζα αυτό. Υπολόγισε στον μέσο όρο να είναι περίπου ένα 10% πιο κάτω από την 5970 (με τις συνηθισμένες +/- αποκλείσεις). Πιο κάτω δεν το περίμενα αυτό να πω την αλήθεια.. αν είναι όντως έτσι κ έχει βάση αυτό που λες, τότε υπάρχει λόγος να περιμένω την κάρτα της nvidia?.. ευχαριστώ πολύ μου διευκολύνεις την απόφαση που από την αρχή έκλεινε προς την 5970.
sozz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν το γνώριζα αυτό. Πιο κάτω δεν το περίμενα αυτό να πω την αλήθεια.. αν είναι όντως έτσι κ έχει βάση αυτό που λες, τότε υπάρχει λόγος να περιμένω την κάρτα της nvidia?.. ευχαριστώ πολύ μου διευκολύνεις την απόφαση που από την αρχή έκλεινε προς την 5970. αμα περιμενεις μπορει να πεσει η τιμη της με την νεα nvidia
Venisk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Είναι κ αυτός ένας λόγος που περιμένω ακόμα sozz..
ahristos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εδώ που φτάσαμε, ο κύριος λόγος για να ρίξει η ATI τις τιμές θα είναι να έχει βγάλει η ίδια κάποια καλύτερη κάρτα
johnny21a Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Χαχα η nVidia να καταφερει να επαναλαβει το φιασκο των GeForce 5800
Venisk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 πολύ πιθανόν..αν αυτό το γράφημα είναι πραγματικό νομίζω πως η nvidia θα τρέχει και δεν θα φτάνει στο μέλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.