Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω δεν βλέπω να αναφέρεται στο Heaven εκεί εκτός και αν δεν βλέπω καλά.

Το version που θα βγει συντομα και για download θα ειναι το 1.1 το οποιο θα εχει αυτες τις αλλαγες.

Δημοσ.
Το version που θα βγει συντομα και για download θα ειναι το 1.1 το οποιο θα εχει αυτες τις αλλαγες.

Για να δούμε.

Γιατί όταν βλέπεις την πρόταση "gains UP TO 30%" συνήθως σημαίνει 5% στην καλύτερη σε αρκετές περιπτώσεις και 30% σε συγκεκριμένη ανάλυση με συγκεκριμένα settings κλπ...

Δημοσ.
Για να δούμε.

Γιατί όταν βλέπεις την πρόταση "gains UP TO 30%" συνήθως σημαίνει 5% στην καλύτερη σε αρκετές περιπτώσεις και 30% σε συγκεκριμένη ανάλυση με συγκεκριμένα settings κλπ...

30% αν ειναι στον δρακο ομως>? :P

Δημοσ.

Καλά θα κάνουν οι δημιουργοί του Heaven να το κάνουν interactive. ΄Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μπορώ να πυροβολώ τον μαμημένο δράκο μέχρι να γίνει κομμάτια έτσι για να βγάζω τα απωθημένα μου... ;)

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια, 2 μερες και κανενας δεν εχει γραψει κατι........:devil:

Κανα νεο απο το μετοπο? Παντου βλεπω φοτο των καρτων της NVIDIA αλλα

τιποτα το συγκεκριμενο για τιμες και αποδοση για εμας τους θνητους gamers!!!

Πολυ μυστηριο ρε παιδι μου......:lol:

Μαλλον θα εκπλαγουμε αλλοι λιγο αλλοι περισσοτερο (προς το καλυτερο η

το χειροτερο)????:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Άπειρα threads και αναλύσεις σε όλα tα sites για hardware το οποίο εκτός απο ένα χαζοbench και 1-2 intensive games δεν βλέπω software να το αξιοποιεί. Το θέμα αφορά και τις 2 εταιρείες και ενώ γενικά πριζόνομαι να αγοράζω high-end κάρτες ,είναι πρώτη φορά που δεν βλέπω το λόγο για αναβάθμιση.Θα μπορούσα και σήμερα να αγόραζα μια 5970 αλλά το να δω 20fps παραπάνω στο crysis δεν με συγκινεί ιδιαίτερα...

Δημοσ.

Οι κάρτες μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά οι συσκευασίες σχεδιάστηκαν !:lol: (πλακίτσα)

Δημοσ.
Βρε και είναι χειρότερη από την 5970 κ περιμένω τσάμπα..μας έσκασες ρε nvidia!

Δεν ήξερες – Δε ρώταγες?

Αν και δε περιμένεις τσάμπα…

Είναι ακριβό σπόρ.

(ψιτ μη παρεξηγηθούμε – κάνουμε και λίγο χιούμορ)

Δημοσ.
(ψιτ μη παρεξηγηθούμε – κάνουμε και λίγο χιούμορ)

όχι βρε σίγα!

Έχω ένα πιστωτικό από την καμμένη μου 9800gx2 και περιμένω να δω τι θα πιάνει η nvidia ώστε να καταλήξω ανάμεσα σε 5970 ή 480...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...