Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αν δεν είναι από μια 470 αλλά κάτι ταπεινότερο τότε τι;

Είμαστε αυτή τη στιγμή σε αυτό που λέμε πολλοί silly season. Οποιαδήποτε αποτελέσματα όσο θετικά ή αρνητικά φαίνονται θα πρέπει να διαβάζονται με εξαιρετική προσοχή μέχρι να εμφανιστούν τα επίσημα ανεξάρτητα αποτελέσματα από σοβαρές ιστοσελίδες μετά την επίσημη κυκλοφορία.

΄Ολο το γαίδαρο φάγαμε, για την ουρά (πες 3 βδομάδες ακόμα) δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή;

Εγω δεν εβγαλα κανενα τελικο συμπερασμα για τιποτα, απλα ειπα οτι αν οντως ειναι αποτελεσματα απο 470 ειναι πολυ μετρια. Οσο γαι το αν προκειται για κατι "ταπεινοτερο" προσωπικα θα το απεκλεια. Η ειναι ψευτικα/πειραγμενα ή η Nvidia θα περασει αλλη μια δυσκολη χρονια με σφιχτα margins στις high end desktop καρτες.

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που δεν το λογαριάζουμε και λέγετε drivers ακόμα και αν τα νούμερα που διαρρέουν είναι αληθινά με ποιους drivers γίνανε τα test?

Δημοσ.

Απογοήτευση το Unigine. Στο συγκεκριμένο σημείο με τον δράκο χωρίς tessellation είδα 55-58fps (keep in mind ότι μιλάμε για 1920x1080 ΧΩΡΙΣ FSAA), που τόσα περίπου έχω με την GTX295 σε 1600x1200 + 4xFSAA.

Edit: Ναι το ξέρω είναι άκυρη η σύγκριση της dual GTX295 με την single GTX480, περίμενα όμως κάτι παραπάνω από αυτό που είδα στο Unigine που λατρεύει την νέα κάρτα της Nvidia!

Δημοσ.

Με άλλα λόγια περιμένουμε τρελή απογοήτευση από NVidia αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο όποτε κρατάμε και μια πισινή;;:whistle:

Δημοσ.
Με άλλα λόγια περιμένουμε τρελή απογοήτευση από NVidia αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο όποτε κρατάμε και μια πισινή;;:whistle:

Κοιτα εγω τι πιστευω,μαπα δεν θα ειναι αλλα ουτε και κατι πολυ καλο.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια δεν είναι αυτό που περιμέναμε, μας είχαν φλομώσει για διπλάσιες επιδόσεις τόσο καιρό και τώρα μας πετάνε αυτό.

Δημοσ.

Αυτο ειναι πολυ στεναχωρο γιατι δεν βλεπω να υπαρξει μεγαλος ανταγωνισμος στις τιμες...as always εμεις οι καταναλωτες την πληρωνουμε αλλα που να το καταλαβει το καθε fanboy

Δημοσ.

κανονικα με τοση καθυστερηση θα υπρεπε η gtx 470 να ητανε σαν την 5870 και η 480 σαν την 5970 :P

το μονο πραγμα που την σωζει τωρα ειναι το ονομα :P

Δημοσ.
κανονικα με τοση καθυστερηση θα υπρεπε η gtx 470 να ητανε σαν την 5870 και η 480 σαν την 5970 :P

το μονο πραγμα που την σωζει τωρα ειναι το ονομα :P

Eίπε ποτέ κανείς ότι η 480 θα είναι γρηγορότερη από την 5970; Από την αρχή περιμένα ένα σενάριο ανάλογο με το δικό σου παραπάνω.

Δημοσ.
Εγω δεν εβγαλα κανενα τελικο συμπερασμα για τιποτα, απλα ειπα οτι αν οντως ειναι αποτελεσματα απο 470 ειναι πολυ μετρια. Οσο γαι το αν προκειται για κατι "ταπεινοτερο" προσωπικα θα το απεκλεια. Η ειναι ψευτικα/πειραγμενα ή η Nvidia θα περασει αλλη μια δυσκολη χρονια με σφιχτα margins στις high end desktop καρτες.

Οι 196.78 beta δεν είναι launch drivers. ΄Οπως και να΄χει ήταν αναμενόμενο ότι θα έρθει λίγο πολύ στα επίπεδα η 470 με την 5870 (δύο παιχνίδια δείχνει και ένα βαρετό συνθετικό μετροπρόγραμμα), άλλωστε αν και ελάχιστα τσιμπημένη η τιμή σε σχέση με την 5870 η διαφορά τους θα είναι μικρή.

Η χρονιά τους έτσι κι αλλιώς θα είναι σ*ατά από την στιγμή που μάλλον θα έχουν πρόβλημα με την διαθεσιμότητα της 480.

Δημοσ.
Eίπε ποτέ κανείς ότι η 480 θα είναι γρηγορότερη από την 5970; Από την αρχή περιμένα ένα σενάριο ανάλογο με το δικό σου παραπάνω.

δεν ειπα οτι το ειπε κανενας απλως με τοση καθυστερησει τι θα επρεπε να ητανε ;)

σου βγαζει και την 5890 μετα και αντε γεια :P

---------- Προσθήκη στις 00:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:18 ----------

Ναι το ορθογραφικο λαθος που ειναι και δεν το βλεπω? :o

Επειδη ξεχασα ενα ''ι'' χαιρεσαι?

ναι μετα απο μια μικρη διορθωση που του εκανες :P

αστα αστα εσυ αρχισες και εσυ την πατησες χαφτα :lol:

εγω δεν χαιρομαι αλλα δεν την λεω στους αλλους ενω εχω κανει και εγω λαθος!!!

Δημοσ.
δεν ειπα οτι το ειπε κανενας απλως με τοση καθυστερησει τι θα επρεπε να ητανε ;)

σου βγαζει και την 5890 μετα και αντε γεια :P

Eίναι γνωστή η πιθανότητα της 5890 (μάλλον 24 clusters@875MHz) για τέλη Μαίου/αρχές Ιουνίου εδώ και αρκετό καιρό. Και μετά θα έρθει το re spin από την άλλη πλευρά και θα έχουμε μια σχετική επανάληψη της ιστορίας τύπου 260/192, 260/216, 275 με το top dop να προσθέτει κάπως σε συχνότητα. ΄Αλλαξε τίποτα;

Ο καταναλωτής θα συνεχίζει να ωφελείται από τον σκληρό ανταγωνισμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...