Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποτέ δεν έκρυψα ότι ήμουνα στο παρελθόν για 2 περίπου χρόνου beta tester στο NV focus group. Το' χω πει αρκετές φορές όταν το έφερε η συζήτηση και σιγά μην το κολλήσω και στο πέτο σαν υποτιθέμενο γαλλόνι. Την μεγάλη αποκάλυψη που είδες δεν ξέρω. ΄Οπως και να΄χει είσαι αργός ;)

Δεν πρόσεχα μάλλον :o

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάποιοι είπαν πως η ATi θα αναγκαστεί να ρίξει τις τιμές.Γιατί να το κάνει αυτό ;

Αν η 470 έχει εφάμιλλες επιδόσεις με την 5870 και μας έρθει με τιμή εκκίνησης στα υποτιθέμενα $299 για σκέψου το λίγο.

Δεν νομίζω να την νοιάζει και πολύ την ΑΤΙ η GTX480 αφού ετοιμάζει την 5890.Η 5850 θα εξακολουθεί να είναι το vfm της αγοράς,δυνατό χαρτί για την ATi,και η 5870 στα ~330€ που ξεκινάει η τιμή της είναι επίσης μια πολύ καλύτερη επιλογή σε σχέση με την GTX480.

΄Αλλο κεφάλαιο η 480 και άλλο η 470.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως,πιστεύω πως η ΑΤΙ δεν νομίζω να νιώθει και πολύ απειλημένη από την NV,τουλάχιστον προς το παρόν.

Αφού κυκλοφορεί τις 470/480 τον Μάρτιο για τι να νιώθει απειλλημένη; Από κει και πέρα αν το εννοείς ακόμα θα έπρεπε να μου αποδείξεις ότι η AMD δεν θα έχει κανένα ανταγωνισμό και άρα δεν χρειάζεται και η 5890 για αρχές Ιουνίου.

Να το πούμε διαφορετικά: όσο κατεβάζουν οι εταιρίες τις τιμές τόσο περισσότερο λόγο έχουμε να χαιρόμαστε σαν καταναλωτές. Δεν θα με χάλαγε καθόλου να δω την 5870 με ακόμα χαμηλότερη τιμή. Τουναντίον.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν μας συμφέρει να δούμε χαμηλότερες τιμές.Ούτε είπα ότι δεν χρειάζεται την 5890.Εντάξει έχεις δίκιο,απλά είχα ξεχάσει το γεγονός ότι θα έρθει στα ~300€ η GTX470,επειδή κάτι διάβαζα χτες σε κάτι άλλα forum και παρασύρθηκα.

Δημοσ.

Ailuros..... 299Ε για την 470 δεν ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο?

Γιατι αν ειναι οντως και στα ιδια επιπεδα με την 5870 και φθηνοτερη τοτε θα εχουμε price war.....:-)

Υ.Γ.Αν και προσωπικα θα θελα με καποιον τροπο να κατεβει η τιμη της 5850... but that's me....:-D

Δημοσ.

Αν οντως ισχυουν οι τιμες των NVIDIA μ'αυτα που διαβασα πιο πανω και AN

ειναι στο +5% καλυτερες σε fps αποδοση ελπιζω να δω τις AMD 5850 στα 170-180ε και 5870 στα 250-270ε

δλδ 50 ευρα πιο κατω...... Ηδη νομιζω οτι η ΑΤΙ (λογικα) εβγαλε αρκετα ευρα με την καθυστερηση

της νεας γενιας της NVIDIA πραγμα που δεν γνωριζω αν εχει συμβει κατι παρομοιο στο παρελθον,

στο χερι λοιπον της ΑΤΙ ειναι να κερδισει και μερικους απο εκεινους που δισταζαν να παρουν

μια καρτα 'ισοδυναμη' σε οτι εχει να κανει με τα games καρτα!!!!

Για να δουμε λοιπον τι θα γινει απο'δω και περα...........

Ελπιζω εμεις 'καταναλωτες' να ειμαστε οι τελευταιοι που θα γελασουν!!

Δημοσ.
Στα ιδια επιπεδα με την 5870 θα παιξει η τιμη της δηλαδη εδω στην Ελλαδα γυρω στα 350 ευρω.

Κριμα τοτε, ας καναν και κατι καλο με τοσους μηνες καθυστερηση με καποιες ανταγωνιστικες τιμες....:-(

Δημοσ.

Ναι,τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι υπερβολικα χαμηλή τιμή τα 299€ αρχική τιμή,εκτός και ο Ailouros δεν μίλαγε για Ελλάδα.Η Nvidia μας έχει συνηθίσει σε ανεβασμένες τιμές.

Δημοσ.
Αν η 470 έχει εφάμιλλες επιδόσεις με την 5870 και μας έρθει με τιμή εκκίνησης στα υποτιθέμενα $299 για σκέψου το λίγο.

Καλά αν γίνει αυτο ,τις βλέπω τις αγγελίες να γεμίζουν με 5850 και 5870 ,μαζι και με μένα . :-)

Μακάρι .

Δημοσ.

Οπως και να έχει ,όταν τελικά βγουν θα δούμε .Μπορεί να κάνουν και 400€ που λέει ο λόγος και οι τιμές τις ati να παραμείνουν ως έχουν ,μπορει και να κάνουν ~280 και να δούμε 5850 στις τιμές τις 5770 και 5870 στις 5850 ,αν και λίγο δύσκολο μου φαίνεται .

Δημοσ.

Η Nvidia ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση για την ΟΕΜ αγορά των Geforce GT340, GT330, και GT320... που απότι διάβασα βασίζονται στο fermi (DX11) και δεν πρόκειται για κάποιο relabel...

Τι διαόλο, οι πιο αδύναμες κάρτες θα είναι στην σειρά GT3XX, και οι πιο δυνατές στην GT4XX,με την GT350, ή GTS350 ή GTS450, ή GTX450 στην μέση? Έχουν χάσει την μπάλα μου φαίνεται και ονομάζουν τα προιόντα όπως να'ναι...

Παίζει και να υπάρξουν GT420,GT430 & GT440???

:confused:

EDIT: Δεν ισχύουν τα παραπάνω, οι κάρτες αυτές θα είναι DX10.1 και ΔΕΝ βασίζονται στο fermi!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...