theo58 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ''Fermi can't even render my f@cking b@lls'' αχαχαχαχαχαχαχαχα.... Ελιωσα...... Και τι δεν θα δινα, για να δω την αντιδραση του Jen-Hsun Huang οταν θα βλεπε το βιντεο.....οπως διαβασα σ ενα comment....
john2gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ε κάποια στιγμή θα σκάσουν μύτη τα πρώιμα benchies, που θα πάει NVIDIA: We want to apologize for the confusion around our most recent GF100 update. To clarify, the launch date for GeForce GTX 480 and GTX 470 is March 26, 2010. This date also coincides with the GeForce LAN event NVIDIA is hosting at PAX 2010.
Ailuros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ε κάποια στιγμή θα σκάσουν μύτη τα πρώιμα benchies, που θα πάει H 470 είναι περίπου μια στάλα μπροστά από την 5870 και η 480 παίρνει χοντρικά μια πολύ καλή απόσταση. Τίποτα που δεν περιμέναμε
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Α νταξει δεν ειναι τραγικα τα πραγματα για την nvidia δηλαδη.....
Ailuros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Α νταξει δεν ειναι τραγικα τα πραγματα για την nvidia δηλαδη..... Δεν είναι ούτε υπέροχα. Αν η 480 καταλήξει τόσο σπάνια όσο λένε ότι θα είναι τι να το κάνεις; Αχ ναι ξέρετε στην θεωρία η 480 μας είναι ότι υποσχεθήκαμε εδώ και αρκετό καιρό αλλά παρακαλώ να μπείτε στην ουρά αναμονής εκεί για να πάρετε μία. Σε περίπτωση που νίωσετε ότι αγανακτείτε υπάρχει και δεύτερη ουρά αναμονής για όσους θέλουν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες στον Jensen.....
sokonik_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν ειναι εκει τα επιπεδα τοτε το καλο ειναι οτι η ατι θα ριξει τιμες, αυτο που πολλοι περιμεναν δηλαδη
Ailuros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν ειναι εκει τα επιπεδα τοτε το καλο ειναι οτι η ατι θα ριξει τιμες, αυτο που πολλοι περιμεναν δηλαδη Που σημαίνει ότι αναγκαστικά θα ρίξει και η AMD τις τιμές της και θα πάμε όλη στην παραλία που λέει και ο Βέγγος στο Ποτέ την Κυριακή
ahristos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Σε περίπτωση που νίωσετε ότι αγανακτείτε υπάρχει και δεύτερη ουρά αναμονής για όσους θέλουν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες στον Jensen..... Όσο κι αν είμαι fanboy της AMD δεν μπορώ παρά να σέβομαι τον Jen-Hsun Huang. Στο κάτω κάτω δεν είναι ένα απλό διοικητικό στέλεχος. Είναι τεχνικός, σχεδιαστής και ιδρυτής της nVidia.
Ailuros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Όσο κι αν είμαι fanboy της AMD δεν μπορώ παρά να σέβομαι τον Jen-Hsun Huang. Στο κάτω κάτω δεν είναι ένα απλό διοικητικό στέλεχος. Είναι τεχνικός, σχεδιαστής και ιδρυτής της nVidia. Το αθώο αστείο το κατάλαβες φαντάζομαι ωστόσο; Το αν ο άνθρωπος εμπνέει σεβασμό σε πραγματικό χρόνο το ξέρω από πρώτο χέρι.
ahristos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Το αθώο αστείο το κατάλαβες φαντάζομαι ωστόσο; Επειδή μερικοί τείνουν να τον γελοιοποιούν... Οι περισσότεροι σήμερα σκέφτονται τον Jen-Hsun Huang να κρατάει την κάλπικη fermi και αυτό φτάνει.
tmjuju Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ειδές τι παθαίνει ο κόσμος με ένα ‘Μακέτο’
ahristos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Το αν ο άνθρωπος εμπνέει σεβασμό σε πραγματικό χρόνο το ξέρω από πρώτο χέρι. Αποκαλύφθηκες λοιπόν... Δούλευες στη nVidia (ίσως δουλεύεις ακόμα). Θα εξετάζουμε δύο φορές αυτά που λες Χμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως δουλεύεις στη AMD; Γιατί και εκεί ήταν για λίγο ο Jen-Hsun Huang.
d3m0n Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Κάποιοι είπαν πως η ATi θα αναγκαστεί να ρίξει τις τιμές.Γιατί να το κάνει αυτό ; Δεν νομίζω να την νοιάζει και πολύ την ΑΤΙ η GTX480 αφού ετοιμάζει την 5890.Η 5850 θα εξακολουθεί να είναι το vfm της αγοράς,δυνατό χαρτί για την ATi,και η 5870 στα ~330€ που ξεκινάει η τιμή της είναι επίσης μια πολύ καλύτερη επιλογή σε σχέση με την GTX480. Αυτό που θέλω να πω είναι πως,πιστεύω πως η ΑΤΙ δεν νομίζω να νιώθει και πολύ απειλημένη από την NV,τουλάχιστον προς το παρόν.
Ailuros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αποκαλύφθηκες λοιπόν... Δούλευες στη nVidia (ίσως δουλεύεις ακόμα). Θα εξετάζουμε δύο φορές αυτά που λες Χμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως δουλεύεις στη AMD; Γιατί και εκεί ήταν για λίγο ο Jen-Hsun Huang. Ποτέ δεν έκρυψα ότι ήμουνα στο παρελθόν για 2 περίπου χρόνου beta tester στο NV focus group. Το' χω πει αρκετές φορές όταν το έφερε η συζήτηση και σιγά μην το κολλήσω και στο πέτο σαν υποτιθέμενο γαλλόνι. Την μεγάλη αποκάλυψη που είδες δεν ξέρω. ΄Οπως και να΄χει είσαι αργός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.