Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT300 & ATI RV870

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

******edit Nr.2: παίδες τώρα πέρα από τα αστεία αν αληθεύει ότι θα έχουν ΜΟΝΟ ένα χρόνο εγγύηση στις κάρτες τους θα φάνε τέτοιο κράξιμο που θα είναι όλο δικό τους. Σε αυτή την περίπτωση χέστηκα και παπάδες να βγάζουν οι κάρτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω τόσα λεφτά με ένα έτος εγγύηση μόνο!!!

ποιος ήρθε λέει?:shock: και τα περί νομοθεσίας που ισχύουν για 2 χρόνια εγγύηση πως το παρακάμπτουν?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαβάζοντας το νήμα από κάποιο σημείο και μετά, ανάμεσα στους διάφορους ακαταλαβίστικους για μένα τεχνοκούς όρους, δεν κατάλαβα ένα πράγμα:

Ποιός είναι ο Κάρολος;

Δημοσ.

******edit Nr.2: παίδες τώρα πέρα από τα αστεία αν αληθεύει ότι θα έχουν ΜΟΝΟ ένα χρόνο εγγύηση στις κάρτες τους θα φάνε τέτοιο κράξιμο που θα είναι όλο δικό τους. Σε αυτή την περίπτωση χέστηκα και παπάδες να βγάζουν οι κάρτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω τόσα λεφτά με ένα έτος εγγύηση μόνο!!!

Είμαι βέβαιος κατά 1000% ότι οι υλοποιήσεις της EVGA θα είναι με τρελές εγγυήσεις (10 χρόνια μου έχουν δώσει για την GTX295 μου ;))

Δημοσ.
Κάρολος Δαρβίνος

:-D:-D πλάκα κάνω

Charlie Demerjian = Κάρολος = ο συντάκτης αυτού του άρθρου το οποίο έχει προαναφερθεί και σχολιαστεί.

Και εγώ στην αρχή μπερδεύτηκα λίγο.

OOOO ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

Δημοσ.
Είμαι βέβαιος κατά 1000% ότι οι υλοποιήσεις της EVGA θα είναι με τρελές εγγυήσεις (10 χρόνια μου έχουν δώσει για την GTX295 μου ;))

Σκέψου σε πόσο δύσκολη θέση τους φέρνουν.

Σκέψου και όσους επαγγελματίες περιμένουν τις κάρτες. Σκέψου αυτούς που πήραν tesla προ μηνών με την υπόσχεση ότι θα τους τις αντικαταστήσουν όταν κυκλοφορήσουν οι νεότερες.

Και οι εταιρίες που υποστηρίζουν servers …. Και θα πρέπει να σε υποστηρίζουν με same day, 6 hours etc.

Δημοσ.
Σκέψου σε πόσο δύσκολη θέση τους φέρνουν.

Σκέψου και όσους επαγγελματίες περιμένουν τις κάρτες. Σκέψου αυτούς που πήραν tesla προ μηνών με την υπόσχεση ότι θα τους τις αντικαταστήσουν όταν κυκλοφορήσουν οι νεότερες.

Και οι εταιρίες που υποστηρίζουν servers …. Και θα πρέπει να σε υποστηρίζουν με same day, 6 hours etc.

Trust me, αν υπάρχει μια εταιρεία που να παρέχει εκπληκτικό support, αυτή είναι σίγουρα η EVGA. Εδώ καίγαμε μητρικές και κάρτες γραφικών (high-end μοντέλα έτσι) από Overclock και μας τις άλλαζαν χωρίς π@παριές που συναντάς αλλού. We love EVGA :-D

Δημοσ.

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα βγαλουν σε λιγο στο twitter της NVIDIA!!!!!!

Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε κατι?(απ' την μαμα εταιρια και οχι απ'τον καθενα.....)

η θα περιμενουμε κανα μηνα μεχρι να δουμε τι καπνο φουμαρουν οι GTX 470-480!!!!!!

The wait is almost over! The world's fastest PC graphics gaming technology will be unveiled at PAX 2010........

Μαλιστα, σε ενα μηνα.....!!!Δλδ στο Ελαδισταν σε δυο μηνες.......

Με τα 'τζιτζικια' μαλλον θα τις δουμε στα ραφια των καταστηματων.....

Το μονο που μ'ενοχλει ειναι οτι περιμενα την NVIDIA να κανει κατι απροσμενο ακομα και την

τελευταια στιγμη μπας και δουμε τις HD5800 μερικα ευρωπουλα πιο χαμηλα αλλα

ματαια........

Δημοσ.

Ειλικρινά απογοητεύτηκα. Περίμενα να ανακοινώσουν ότι μπορούμε να πάμε στις 26 Μάρτη να σαλιαρίσουμε πάνω από την 480 για να γιορτάσουμε την ανακοίνωσή και διαθεσιμότητά του τον Δεκαπενταύγουστο. Τουναντίον μας πετάνε έτσι ψυχρά στην μούρη ότι θα κυκλοφορήσουν στις 26 του Μάρτη. Τι άκαρδη εταιρία Θεέ μου...

Δημοσ.

χμ... δηλαδή σε λέει κάτσε μην απογοητεύσω το αγοραστικό κοινό (από τώρα!) που περιμένει, και όταν έρθει η ώρα

τη βλέπουν μια και καλή στα ράφια! ε άμα περιμένεις μέχρι τότε, βάζεις και ποιο εύκολα το χέρι στη τσέπη για ένα κομμάτι...

Όντως κάτι δε πάει καλά εδώ ε ; :o

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη διαβαζω σε διαφορα φορουμ...... καπου πηρε το ματι μου και

αν καταλαβα σωστα.... λενε οτι η ανακοινωση για της 26 Μαρτη δεν εχει να κανει

με τις GTX 470-480 αλλα πιθανον μιλανε για την νεα NVIDIA ION........

Αν ισχυει κατι τετοιο φοβαμαι οτι ουτε με τα 'τζιτζικια' θα τις δουμε στα ραφια...

Μαλλον καποιοι που εγραφαν εδω την χρονολογια 2011 κατι ηξεραν......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...