Προς το περιεχόμενο

Στην υγεία του αχάριστου / της αχάριστης


Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, στη ζωή, δεν είναι μόνο επιτυχίες και τραλαλά τραλαλό. Υπάρχουν και οι αποτυχίες, οι απορρίψεις και οι απογοητεύσεις. Να μιλήσουμε για τις "χυλόπιτες" που φάγαμε (όχι αυτές που ρίξαμε γιατί δεν θα ήταν έντιμο) και μη μου πει κανείς ότι δεν έφαγε "χυλόπιτα" γιατί ή εγωϊστής θα είναι και δεν θα θέλει να το ομολογήσει ή ανέραστος... Εγώ θυμάμαι ακόμη δύο γερές "χυλόπιες" που εισέπραξα. Η πρώτη στη Θεσσαλονίκη φοιτητής ρπιν πολλά χρόνια. Στη Κάτω Τούμπα ήρθε η τούμπα που μου άλλαξε τη ζωή. Εφαγα τη στεναχώρια της ζωής μου, αλλά στο τέλος αναβαπτίστηκα, άλλαξα διαδρομές.

Η δεύτερη στα 31 μου. Μου ήρθε ο κόσμος πάνω κάτω, τα γκρέμισα όλα, έπιασα πάτο. Αλλά ξανασηκώθηκα. Ήταν ένα πολύ καλό μαθημα για μένα.

Αυτά πορς το παρόν, η σειρά σας παρακαλώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Not necessarily.

 

Απλά, μετά από κάποιες φρίκες, αρχίζει και σε επηρρεάζει όλο και λιγότερο. Μετά από τη 17ηξερωγώ χυλόπιτα, δεν το κάνεις thread. Ποστάρεις στο offtopic το πολύπολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, αλλά πρέπει να χαλαρώσουν λίγο και οι γυναίκιες, που το κάθε μπαζόμπαζο νομίζει ότι είναι good enough, ώστε να μοιράζει δεκσιά-αριστερά υφάκι και τουπέ.

 

Τάδε έφη Τ. Προύσαλης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...