yiankap Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Επειδή έχω ένα προβληματάκι, θέλω κάποιον με Viewty και σύνδεση Wind να κάνει έναν έλεγχο που θέλω αν βγάζει το ίδιο μύνημα. Πιο συγκεκριμένα : Στο wind plus, όταν πηγαίνω στο Internet & Community -> gmail για έλεγχο του email μου, ξεκινάει να φορτώνει την σελίδα και μετά μου βγάζει το μύνημα "σφάλμα περιεχομένου" το βγάζει σε κανέναν σας αυτό??? Στο Κ800 που είχα πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μου δούλευε κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν μιλάω για την επιλογή του κινητού που έχει ήδη για το Gmail, αλλά μέσα από το Wind plus.
flik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Είχα λίγο καιρό πριν το lg, οπότε δεν θυμάμαι ακριβώς. Το gmail όμως θυμάμαι οτι είναι στις εφαρμογές, και για να βλέπουν οι εφαρμογές το wind plus, πρέπει να πας παιχν. και εφαρμογές->ρυθμίσεις και προσθήκη νέου. Οι ρυθμίσεις που ακολουθούν είναι για wind plus. Ονομα: WIND (ή οτι θες) Τρόπος σύνδεσης: TCP με proxy IP:192.168.200.10 Θύρα:9401 Σημεία πρόσβασης: WIND Plus. Μετά απο αυτό μάλλον θα μπορείς να μπαίνεις.
yiankap Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το wind plus το βλέπω κανονικά. Το gmail μέσα στο Wind plus δεν μπορώ να δώ . Η εφαρμογή που έχει στα menu το LG που λες εσύ, απαιτεί σύνδεση internet μέσω GPRS η οποία ως γνωστόν κόβει κ... στις χρεώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.