Προς το περιεχόμενο

Ενσύρματα/Ασύρματα ακουστικά και μικρόφωνο για ενσύρματο σταθερό τηλέφωνο

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες αν το τηλεφωνο εχει υποδοχη για handsfree. Εμενα αν και παλιο, ενα panasonic εχω, του εβαλα κατι handsfree απο ενα κινητο που ειχα και δουλευει μια χαρα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Έχω και εγώ ένα panasonic ασύρματο τηλέφωνο και χρησιμοποιώ ενσύρματο handsfree από κινητό LG και δουλεύει μια χαρά.

Εγώ αυτό που θέλω είναι ακουστικα με μικρόφωνο που να συνδέονται στην έξοδο οποιουδήποτε σταθερού ενσύρματου τηλεφώνου.

Υπάρχει τέτοιο πράμα?

Δημοσ.

για να υπάρχει κάτι σαν αυτό που ψάχνεις θα πρέπει να έχει το ακουστικό του τηλεφώνου σου διπλή υποδοχή (μικροφώνου+ακουστικών) και να πάρεις εσύ οποιοδήποτε σετ τέτοιο και να το συνδέσεις...Τώρα για να πω την αλήθεια τα πιο πολλά τηλέφωνα που έχω δει έχουν μόνο υποδοχή για ακουστικά (άρα δεν γίνεται αυτό που ζητάς)...

Δημοσ.
για να υπάρχει κάτι σαν αυτό που ψάχνεις θα πρέπει να έχει το ακουστικό του τηλεφώνου σου διπλή υποδοχή (μικροφώνου+ακουστικών) και να πάρεις εσύ οποιοδήποτε σετ τέτοιο και να το συνδέσεις...Τώρα για να πω την αλήθεια τα πιο πολλά τηλέφωνα που έχω δει έχουν μόνο υποδοχή για ακουστικά (άρα δεν γίνεται αυτό που ζητάς)...

Τι σχέση έχει αυτό?Γιατί το κανονικό ακουστικό του τηλεφώνου μπαίνει σε 2 υποδοχές?

Δημοσ.
και βέβαια υπάρχει... Θέλει λίγο google βέβαια.

Δες αυτό αν σου κάνει.

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18184

Ευχαριστώ φίλε, πολύ καλό.Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρω κάπου στην αγορά γιατί δε συνηθίζω τις αγορές μέσω internet.Πάντως το προιόν είναι τέλειο.

Ξερει κανείς αν υπάρχει κάπου?

Δημοσ.

Μονο που με αντικαταβολή θα πληρώσεις κάτι παραπάνω,

+3? για την αποστολή του δέματος

+3? για την courier (κόστος αντικαταβολής)

+6? σύνολο στην αρχική αξία

2,5 φορές πάνω το κόστος του προϊόντος .... μμμμμ:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...