katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Πολλές φορές με κουράζει να κρατάω το ακουστικό. Υπάρχει κάτι τέτοιο?
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Υπάρχουν συσκευές με υποστήριξη για bluetooth headsets. Π.χ. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.004113
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δες αν το τηλεφωνο εχει υποδοχη για handsfree. Εμενα αν και παλιο, ενα panasonic εχω, του εβαλα κατι handsfree απο ενα κινητο που ειχα και δουλευει μια χαρα.
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ένα καλώδιο να μπαίνει στην εισοδο του ακουστικού και να έχει ακουστικα και μικρόφωνο δεν υπάρχει?
nucleuspower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Έχω και εγώ ένα panasonic ασύρματο τηλέφωνο και χρησιμοποιώ ενσύρματο handsfree από κινητό LG και δουλεύει μια χαρά.
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Έχω και εγώ ένα panasonic ασύρματο τηλέφωνο και χρησιμοποιώ ενσύρματο handsfree από κινητό LG και δουλεύει μια χαρά. Εγώ αυτό που θέλω είναι ακουστικα με μικρόφωνο που να συνδέονται στην έξοδο οποιουδήποτε σταθερού ενσύρματου τηλεφώνου. Υπάρχει τέτοιο πράμα?
laskos0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 για να υπάρχει κάτι σαν αυτό που ψάχνεις θα πρέπει να έχει το ακουστικό του τηλεφώνου σου διπλή υποδοχή (μικροφώνου+ακουστικών) και να πάρεις εσύ οποιοδήποτε σετ τέτοιο και να το συνδέσεις...Τώρα για να πω την αλήθεια τα πιο πολλά τηλέφωνα που έχω δει έχουν μόνο υποδοχή για ακουστικά (άρα δεν γίνεται αυτό που ζητάς)...
tsintzi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 και βέβαια υπάρχει... Θέλει λίγο google βέβαια. Δες αυτό αν σου κάνει. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18184
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 για να υπάρχει κάτι σαν αυτό που ψάχνεις θα πρέπει να έχει το ακουστικό του τηλεφώνου σου διπλή υποδοχή (μικροφώνου+ακουστικών) και να πάρεις εσύ οποιοδήποτε σετ τέτοιο και να το συνδέσεις...Τώρα για να πω την αλήθεια τα πιο πολλά τηλέφωνα που έχω δει έχουν μόνο υποδοχή για ακουστικά (άρα δεν γίνεται αυτό που ζητάς)... Τι σχέση έχει αυτό?Γιατί το κανονικό ακουστικό του τηλεφώνου μπαίνει σε 2 υποδοχές?
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 και βέβαια υπάρχει... Θέλει λίγο google βέβαια. Δες αυτό αν σου κάνει. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18184 Ευχαριστώ φίλε, πολύ καλό.Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρω κάπου στην αγορά γιατί δε συνηθίζω τις αγορές μέσω internet.Πάντως το προιόν είναι τέλειο. Ξερει κανείς αν υπάρχει κάπου?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παρτο με αντικαταβολη, το πληρωνεις οταν ερθει σπιτι.
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παρτο με αντικαταβολη, το πληρωνεις οταν ερθει σπιτι. Σωστός.θενκς.
tsintzi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μονο που με αντικαταβολή θα πληρώσεις κάτι παραπάνω, +3? για την αποστολή του δέματος +3? για την courier (κόστος αντικαταβολής) +6? σύνολο στην αρχική αξία 2,5 φορές πάνω το κόστος του προϊόντος .... μμμμμ
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλιστα...,θα δω τι θα κάνω τότε.θενκς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.