Sadman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 εγώ πάντως (άποψη μου δηλαδή) δεν ξαναπαίρνω ati που να μου δίνουν 1εκατομμύριο euro...όλο προβλήματα και τι κερδίζεις? 5 fps?κάντε μας την χάρι!σαν την ACER είναι δίνη πολύ καλά χαρακτηριστικά με πολύ μειωμένη τιμή αλλα στην ουσία με το που το αγοράσεις θα το πας στο service... και ξαναλέω άποψη μου. Εάν σου μείνουν χρήματα, κάνε τα 4GB RAM (2X2GB) ποιος ο λόγος για 4gb? υπέρ αρκετά είναι τα 2gb για την δουλειά που τι θέλει.. ακόμα και για παιχνίδια... καψτε τον ρε.Ανρθωπος που δεν παραδεχεται την αληθεια ειτε επειδη ειναι "γκαβος",είτε επειδη ειναι fanboy,ειτε πληρωμενος,δεν ειναι ανρθωπος ειναι spammer και δυσφημηστης. ΥΓ:σοζ για το offtopic,αλλα εχει παραγηνει το θεμα με τους ντριβερς,ο κάθε "ασχετος" επειδη δεν εβγαλε ακρη με τους ντριβερς,λεει πως ειναι χλαια και ενα σωρο αλλες μαλ@κιες...εΕΕΕ Ελεος πια. ΠΑΡΕ NVDIA και πληρωστε χρυσο για σκατα :mad:,αν δεν σας αρεσει,μη δυσφημητε ομως την καλη φημη που αρχησαν να διμιουργουνε οι καρτες τις ΑΤι λογο τιμης/αποδοσης. ουτε δικιγορος της ατι να ειμουνα
sarakinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδιά εγώ λέω να το κόψετε εδώ...2 σελίδες για drivers διαβάζω...ο καθένας ας πει την γνώμη του αλλά εκεί..Ας επικεντρωθούμε στα ερρωτήματα του παιδιού και να μην καταντήσει το θέμα thread μέσα στο thread γιατι απ'ότι βλέπω ακρη δεν βγαίνει.. Για να επανέλθω φίλε μου θα πω ακόμη μια φορα ότι η 4χχχ σειρά της Ati αποδείχτηκε κορυφή και σε επιδόσεις αλλά και για τα λεφτά της...Και για να μην μείνω σε reviews,πήρα την 4850 και έμεινα έκπληκτος.. Τα drivers δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Οfftopic: Χάρη βλέπω ότι αυτό που είπες με τ'αυτια στο post #23 , ισχύει τελικά στην περίπτωσή μας
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 καψτε τον ρε.Ανρθωπος που δεν παραδεχεται την αληθεια ειτε επειδη ειναι "γκαβος",είτε επειδη ειναι fanboy,ειτε πληρωμενος,δεν ειναι ανρθωπος ειναι spammer και δυσφημηστης. ΥΓ:σοζ για το offtopic,αλλα εχει παραγηνει το θεμα με τους ντριβερς,ο κάθε "ασχετος" επειδη δεν εβγαλε ακρη με τους ντριβερς,λεει πως ειναι χλαια και ενα σωρο αλλες μαλ@κιες...εΕΕΕ Ελεος πια. ΠΑΡΕ NVDIA και πληρωστε χρυσο για σκατα :mad:,αν δεν σας αρεσει,μη δυσφημητε ομως την καλη φημη που αρχησαν να διμιουργουνε οι καρτες τις ΑΤι λογο τιμης/αποδοσης. ουτε δικιγορος της ατι να ειμουνα η άποψη του καθενός είναι αυτή,την δέχεσαι απλά μην την ακολουθείς κατανοητό? ps: και μετά λες για άλλους ότι είναι fanboys... δες τι γραφής και μετά μιλα... ps2:και μη κλάψεις επειδή είπαμε ένα κακό για την ATI ΣΟΥ άντε πια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 άποψη είναι να λες μέρα μεσημέρι πως είναι βράδυ? παρεπιπτόντως δεν απάντησες στην ερώτησή μου μπορείς να αναφέρεις συγκεκριμένα προβλήματα των drivers της ΑΤΙ και γιατί όπως λες δεν τις αξιοποιούν σωστά?
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 άποψη είναι να λες μέρα μεσημέρι πως είναι βράδυ? παρεπιπτόντως δεν απάντησες στην ερώτησή μου δεν σου απάντησα γιατί δεν είχα χρόνο να κοιτάξω επίσης τα προβλήματα που μου είχαν τύχη σε εμενα τα ανέφερα σε προηγούμενα post. όπως μαύρες οθόνες η μου είχε τύχη μέσα σε παιχνίδι ο καπνός να βγαίνει χρωματιστός (σαν ουράνιο τόξο...) είχα δοκιμάσει όλους τους drivers που υπήρχαν και πάλι τα ίδια...δεν υπήρχε σε όλα τα παιχνίδια το πρόβλημα αλλα στα περισσότερα...και για να ξεκαθαρίζουμε γιατί πάλι λες για την άποψη μου... ειπα για τους drivers και ως εκεί. απλά πράματα προσωπική εμπειρία και άποψη για τους drivers τις ati τέλος! ps:και για να μη παρεξηγιόμαστε η κουβέντες που έλεγα (χέσε μας κτλ) δεν ήταν κάτι προσωπικά για σένα... φιλικά το ειπα..ούτε έχω κάτι μαζί σου η με κάποιον άλλο εδώ μέσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.