Προς το περιεχόμενο

Νεο pc (κουτί) μέχρι 600Ε..

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλά νταξή δεν μπορεί να μιλήσει κανεις μαζί σου πες ότι είσαι ati boy και τελειωνε άντε...

ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΕΓΏ ΌΤΙ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΗΝ AΛΛΗ Η ΚAΤΙ ΤΈΤΟΙΟ?

και ούτε υποστήριξα την nvidia ούτε τίποτα ,συγγνώμη κιόλας αλλα χέσε μας ρε φιλε..

και η τεραστια διαφορα που είναι πολύ πιο γρήγορες όπως λες είναι τις τάξεως τον 5 με 10fps με το ζόρι,λες και αν έπαιζες όλα τα games με 40fps σταθερά θα σου έπεφτε ο κώλος ε? η μήπως εχεις μάτι που ακόμα και στα 100fps σου πάει σπασμωδικά?

άσε που πήγαμε offtopic και χαλάσαμε το topic του παιδιού επειδή ο καθένας είναι fanboy κάποιας εταιρίες και πρέπει ντε και καλά ο άλλος να πάρει αυτό που λέει εκείνος...

λέμε τις άποψης μας μέχρι εκεί, εσύ μόλις είδες ότι μιλάω με κακά λόγια για την ATI σου άρχισες τους χλευασμούς και τις μ....ς

From Thresh:4870 η οποία "δεν αξιοποιείται σωστά λόγω άθλιων drivers" είναι πιο γρήγορη από την GTX260!

τώρα μου έκανες τι μούρη κρέας ποπό τι θα κάνω παο να πάρο μια ati άμεσος για να μη μου την λένε τα fanboy τις ati...

Καλά απο επιχειρηματολογία σκίζεις... Συγνώμη αλλα φανμποισμό δεν βγάζει ο thresh αλλά εσύ με τα λεγόμενά σου. Καλο θα ειναι να προσέχεις και πως μιλάς. Τώρα αν εσύ θέλεις να πληρώνεις πολλά και να παίρνεις λίγα δικαίωμά σου είναι. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσεις τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις με τα λιγότερα λεφτά και οχι να πηγαίνουμε σε υπερβολικές και μη συμφέρουσες λύσεις (δεν θα το επεκτείνω το προτελευταίο)...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ αυτό έχω να προτείνω + κουτί της επιλογής σου.

μια επιφύλαξη στο τροφοδοτικό (ας μας πούνε οι "ειδικοί")

Σκληρούς έβαλα τους seagate με τα 32mb cache (περιμένω απάντηση γιατί διαλέγουν τους WD 640 - εκτός βέβαια από την χωρητικότητα...)

Δημοσ.
Καλά απο επιχειρηματολογία σκίζεις... Συγνώμη αλλα φανμποισμό δεν βγάζει ο thresh αλλά εσύ με τα λεγόμενά σου. Καλο θα ειναι να προσέχεις και πως μιλάς. Τώρα αν εσύ θέλεις να πληρώνεις πολλά και να παίρνεις λίγα δικαίωμά σου είναι. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσεις τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις με τα λιγότερα λεφτά και οχι να πηγαίνουμε σε υπερβολικές και μη συμφέρουσες λύσεις (δεν θα το επεκτείνω το προτελευταίο)...

ναι ok το ακούσαμε και αυτό δεν συνεχίζω γιατί ούτε να διαβάζετε δεν ξέρετε όλα τα post μου που διάβασε ο thresh ότι νάνε κατάλαβε τι να πεις...και για πες μου που λες

ότι βγάζω φανμποισμό που? όταν ηπα ότι η ati δεν έχει drivers ισα ισα που ισα ισα που εννοούσα ότι αν φτιάχνουν (κάποτε ίσος και ποτε) ότι θα είναι σαφώς καλύτερες

αυτά λέει και ο thresh χωρίς να έχει διάβαση "καλά" αυτά που έγραψα εγώ..

και στο κάτω κάτω εγώ στο πρώτο μου post ειπα τι γνώμη μου αλλα μου φαίνεται δεν νιώθετε εδώ μέσα

Δημοσ.
Μα το όλο θέμα είναι να πάρει το καλύτερο δυνατό με τα λιγότερα δυνατά λεφτά....

Για το δεύτερον που είπες:

Τι με νοιάζει εμένα αν έχει κωλοdrivers και δεν αξιοποιεί πλήρως τα χαρακτηριστικά της κάρτας;;;;(Στην τελική πρόβλημά τους γιατί αυτοί χάνουν και πρέπει πχ να βάζουν καλύτερο hardware για να αντιστοιχήσουν το έλλειμα) Αν με τα χαρακτηριστικά που ήδη αξιοποιεί (έστω κι αν είναι τα μισά) είναι καλύτερη από τον ανταγωνισμό το ότι κάποια στιγμή μπορεί να βγάλει καλύτερους drivers και να χρησιμοποιήσει στο 100% το hardware έρχεται σαν bonus. Δε λέω ότι δεν είναι μ****ς που δε βγάζουν καλούς drivers...είναι...αλλά εμένα με νοιάζει πόσο θα δώσω και τι επιδόσεις θα πάρω...αν μπορώ να πάρω κι άλλες επιδόσεις αργότερα είναι ακόμα καλύτερο..γιατί λοιπόν να δώσω τα ίδια ή και παραπάνω λεφτά για να πάρω χειρότερες επιδόσεις;

Δεν είμαι fanboy καμμιάς εταιρίας ούτε καν high-end gamer αλλά είμαι της άποψης του να διαλέγω το καλύτερο δυνατό για το αντίτιμο που θα πληρώσω όποιο κι αν είναι αυτό.

ναι εκτος από τις επίδοσης έχει γενικό πρόβλημα με τους drivers...όπως λες χέστηκα για τις επίδοσης από τι στιγμή που είναι καλύτερη από την ali...αλλα να πρέπει να βάζο 20 drivers για να δω ποιος δεν θα βγάζει μαύρη οθόνη ,ποιος θα βγάζει σωστά τους καπνούς κτλ kτλ

Δημοσ.

Αυτό που λες για να βάλεις 20 drivers για να μη βγάζει μπλε οθόνη etc είναι λογικό επιχείρημα. Αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιο και έχω πάρει αρκετές κάρτες ATI (και nVIDIA έχω για να μη παρεξηγηθώ κιόλας ότι παίρνω ATI γιαυτό και τις επαινώ).

Αν τώρα πχ βάζεις τους τελευταίους drivers πριν καλά καλά δοκιμαστούν γιατί και καλά θα κερδίσεις 2-3 fps σε ένα παιχνίδι etc τότε οκ, ναι, μπορεί και να έχεις πρόβλημα. Αλλά αν περιμένεις λίγο θα φανούν τα όποια προβλήματα δε θα έχεις τέτοιο θέμα.

Ο topic-starter λέει "το θέλω κυρίως για internet, παιχνιδια (όχι τπτ το φοβερο,) ταινίες κτλ" οπότε κρίνω ότι θα βάλει μια φορά τους drivers (από το cd) και από κει και πέρα τελείωσε. Δε θα δοκιμάζει καινούργιους κάθε λίγο και λιγάκι...

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις σας!

κουτι θέλω να πάρω καινούργιο γιατι το παλιο pc θα το κρατησω για κατεβαστηρι

θα τα κοιτάξω αυριο ξανα με την υσηχία μου και δευτερα πάω να τα παρω,

κάρτα εχω ένα κόλλημε με nvidia αλλα ίσως το επιχειρήσω αυτην την φορα με ati, θα το σκεφτω!

• Super Moderators
Δημοσ.
+1

Να ρωτήσω...γιατί τον WD 640MB??? οκ, είναι 640 έναντι 500 αλλά ο άλλος έχει και 32mb cache...δεν είναι πιο γρήγορος λογικά;

τα 2χ320gb platters του 640αρη υπερισχύουν των 2x250gb platters του 500αρη...

αν δεις reviews o 640gb είναι πιο γρήγορος από τον 500gb

καλά νταξή δεν μπορεί να μιλήσει κανεις μαζί σου πες ότι είσαι ati boy και τελειωνε άντε...

ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΕΓΏ ΌΤΙ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΗΝ AΛΛΗ Η ΚAΤΙ ΤΈΤΟΙΟ?

και ούτε υποστήριξα την nvidia ούτε τίποτα ,συγγνώμη κιόλας αλλα χέσε μας ρε φιλε..

και η τεραστια διαφορα που είναι πολύ πιο γρήγορες όπως λες είναι τις τάξεως τον 5 με 10fps με το ζόρι,λες και αν έπαιζες όλα τα games με 40fps σταθερά θα σου έπεφτε ο κώλος ε? η μήπως εχεις μάτι που ακόμα και στα 100fps σου πάει σπασμωδικά?

άσε που πήγαμε offtopic και χαλάσαμε το topic του παιδιού επειδή ο καθένας είναι fanboy κάποιας εταιρίες και πρέπει ντε και καλά ο άλλος να πάρει αυτό που λέει εκείνος...

λέμε τις άποψης μας μέχρι εκεί, εσύ μόλις είδες ότι μιλάω με κακά λόγια για την ATI σου άρχισες τους χλευασμούς και τις μ....ς

From Thresh:4870 η οποία "δεν αξιοποιείται σωστά λόγω άθλιων drivers" είναι πιο γρήγορη από την GTX260!

τώρα μου έκανες τι μούρη κρέας ποπό τι θα κάνω παο να πάρο μια ati άμεσος για να μη μου την λένε τα fanboy τις ati...

έγινα και fanboy της ATI, που να το ακούσουν αυτό οι gpd77 & Sadamiraq, θα τραβάνε τα μαλλιά τους!

η σειρά 4xxx βγήκε πάρα πολύ καλή σε αντίθεση με την σειρά 2xxx & 3xxx, το να λέμε το σωστό δεν νομίζω ότι μας κάνει fanboys...

τέσπα, το να μην πάρει ΑΤΙ αυτή την στιγμή λόγω των drivers (άλλοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα άλλοι έχουν, ποιους θα πιστέψουμε?), κατά την άποψή μου (και άλλων από ότι βλέπεις) είναι μεγάλο λάθος, αλλά ότι και να πω φαίνεται θα μπει από το ένα αυτί και θα βγει από το άλλο...

Δημοσ.
ναι εκτος από τις επίδοσης έχει γενικό πρόβλημα με τους drivers...όπως λες χέστηκα για τις επίδοσης από τι στιγμή που είναι καλύτερη από την ali...αλλα να πρέπει να βάζο 20 drivers για να δω ποιος δεν θα βγάζει μαύρη οθόνη ,ποιος θα βγάζει σωστά τους καπνούς κτλ kτλ

H Αti έχει μία προιστορία με buggy drivers, αλλά ανέκαθεν σπάνια επηρρεάζονταν οι high end σειρές της. Αν ισχύει επιπλέον το γεγονός πως έχει διορθωθεί η κατάσταση και με τα φίλτρα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει η 4χχχ σειρά της GT200.

Κάθε άλλο.

Αυτή τη στιγμή βάση τιμής/απόδοσης, η 4χχχ σειρά ρίχνει "στ'αυτιά" τις υπάρχουσες ανάλογες της Nvidia.

Oι υπερβολές σου τύπου :

χέστηκα για τις επίδοσης ... βάζο 20 drivers για να δω ποιος δεν θα βγάζει μαύρη οθόνη ,ποιος θα βγάζει σωστά τους καπνούς κτλ kτλ...

μόνο στην έλλειψη επιχειρημάτων σου μπορούν να αποδοθούν.

*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(

Όσον αφορά τον ισχυρισμό σου πως δεν ξέρουμε όλοι εδώ μέσα να διαβάζουμε τα post σου, εεε, έχουμε και μία μικρή δικαιολογία...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα:

{όταν ηπα ότι η ati δεν έχει drivers ισα ισα που ισα ισα που εννοούσα} ...
Δημοσ.

καλά το σκότωσα από κεκτημένη ταχύτητα μέσα στο βραδυ αλλα που κολλάει?εσείς είστε αλάνθαστη δηλαδή?!

και για να τελειώνει εδώ η κουβέντα γιατί βαρέθηκα,δεν ξεκίνησα να λέω ότι η nvidia είναι καλύτερη από την ati κτλ,απλά ειπα ότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΓΝΏΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ είναι ότι δεν έχει καλους driver κτλ,ούτε το συνέχισα ούτε τίποτα και δεν ειπα ότι άμα φτιαχτούν η driver ότι δεν θα είναι καλύτερες από την nvidia..η ότι ήδη η ati δεν είναι καλύτερες από τις nvidia απλά είπα ότι εγώ(προσωπική μου άποψη(γιατί όλα στραβά τα παίρνετε το λέω και το ξαναλέω..))δεν τις προτιμώ για αυτούς τους λόγους...

αν φτιαχτούνε ποτε η driver τις ati θα αλλάξουν η γνώμες

πάντως όλη στραβά τα πήρατε αυτά που ειπα..τεσπα τι να πεις..

• Super Moderators
Δημοσ.
πάντως όλη στραβά τα πήρατε αυτά που ειπα..τεσπα τι να πεις..

μήπως φταίει το ειρωνικό/υποτιμητικό ύφος σου στο post #13?

Δημοσ.

δεν υπήρχε τίποτα από τα δυο.ειπα τα πράματα όπως ήταν...προσπαθούσα να σου δώσω να καταλάβεις ότι αυτή είναι η γνώμη του καθενός εγώ ξεκίνησα για τους driver και εσύ είπες ότι η τάδε nvidia δεν πιάνει μια μπροστά στην ati την συγκεκριμένη και ότι άμα βγούν σωστή drivers τότε θα φαΐ σκόνη για τα καλά κτλ...

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ τα "χέσε μας", "λες μλκιες" και τα υποτιμητικά περί "fanboy" ήταν σε φιλικό ύφος που με ξέρεις και από χθες? ok...

no offense, αλλά η γνώμη σε αυτή την περίπτωση δεν είναι σαν να λες πχ "μου αρέσει αυτό το χρώμα", όταν την λες ή είσαι σωστός ή λάθος, δεν παίζει υποκειμενικότητα σε αυτά τα θέματα...

εγώ είπα ποιες ΑΤΙ είναι πιο γρήγορες από συγκεκριμένες κάρτες της Nvidia (δλδ HD4870>GTX260>9800GTX+>=HD4850>9800GTX>8800GTS>8800GT>9600GT), δεν είπα ότι είναι η γνώμη μου απλά ότι αυτό ισχύει, αν δεν με πιστεύεις μπορείς να κοιτάξεις τα άπειρα reviews που υπάρχουν στο internet...

Δημοσ.

ποπό θα μας τρελάνεις...σου ειπα εγώ κάτι αντίθετο????ότι η ati δεν είναι καλύτερης η τίποτα τέτοιο?απλά εμενα δεν μου αρέσουν η ati για τους λόγους που ανέφερα είναι η γνώμη μου και άποψη μου και το χέσε μας μη το παίρνεις προσωπικά εξάλλου μετά το 2 post μου προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι λέω μονο την άποψη μου αλλα εσύ μου λες για το πια είναι καλύτερη και να παο να δω review κτλ..ξαναλέω ειπα κάτι αντίθετο?γνώμες είναι αυτά αλλα και πάλι δεν ειπα(επαναλαμβάνομαι...) ότι η nvidia είναι καλύτερη από την ati η κάτι τέτοιο... στο πρώτο μου post ΜΟΝΟ για τους κόλο DRIVERS μίλησα!

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι προβλήματα μπορούν να βγάλουν οι drivers της ΑΤΙ άλλα τόσα μπορούν να βγάλουν και αυτοί της Nvidia, δεν αποτελεί κριτήριο αυτό, έχουν αναφερθεί αρκετά και από τις 2 πλευρές...σε άλλους συμβαίνουν σε άλλους όχι

και για να τελειώνουμε μπορείς να αναφέρεις συγκεκριμένα προβλήματα των drivers της ΑΤΙ και γιατί όπως λες δεν τις αξιοποιούν σωστά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...