Ma3str0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Λοιπόν, έχω σύνδεση forthnet στα 1mbps πάνω σε γραμμές isdn του ΟΤΕ, το isdn modem είναι intracom και το adsl modem είναι crypto f200. Τις τελευταίες 4 μέρες στα καλά καθούμενα δεν μπορώ να μπω στο internet καθώς μου βγάζει σφάλμα 721: ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν ανταπροκρίνεται κτλπ.. Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της forthnet και μου είπαν ότι μάλλον έχει πρόβλημα το crypto modem, απεγκατέστημα και εγκατέστησα πάλι τους drivers αλλά πάλι τίποτα. Ο υπολογιστής πάντος τα εντοπίζει κανονικά και τα δύο Modem. Τώρα δεν είμαι σίγουρος τι φταίει, το isdn moden, το adsl modem, οι γραμμές του ΟΤΕ ή οι servers της forthnet? Οποιος ξέρει παρακαλώ ας απαντήσει γιατί δεν λέει να αγοράσω νέο modem και μετά να καταλάβω οτι δεν έφταιγε αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ: Τώρα συνδέθηκα αλλά τρώει τρελά lag spikes, την μία δουλεύει κανονικά για λίγο και μετά σχεδόν νεκρώνει η γραμμή.
Ma3str0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τελικά μετά από 4 μέρες συνδέθηκα από το σπίτι μου αλλά η γραμμή σέρνεται κανονικά, ούτε 28kbps να είχα. Τι μπορεί να ευθύνεται γιαυτό? οι γραμμές τις forthnet που είναι παραφορτωμένες ή κάποιο από τα μόντεμ που πιθανόν να δεισλειτουργεί? Όποιος γνωρίζει ή έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ας απαντήσει παρακαλώ.
Ma3str0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Κανείς δεν γνωρίζει? Πάντως σε ping που κάνω στον διακομιστή έχω μεγάλο αριθμό απολεσθέντων πακέτων (50%+)
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 A.to σφαλμα 721 αν θυμαμε σωστα ειναι οτι συγχρονιζει και δεν παιρνει ip.τωρα οι γραμμες της forthnet ειναι μια χαρα σε θεμα φορτου σε κατεβασματα σε θεματα lag δεν παιζω παιχνιδια αλλα εσυ πεφτεις στο dslam του οτε οποτε αν ειναι πιτα οπως ηταν τοσα χρονια τοτε θα εχεις προβλημα.οι καλυτερες κινησεις ειναι α.μην καθεσαι να ασχολεισαι με drivers και τετοια αλλα πετα το crypto και πηγαινε παρε ενα ρουτερ px siemens cl 100 speedtouch 536 linksys wag 200 κτλ.ειναι για πεταμα οτι ειναι usb.β.αν εχεις ιδιοκτυτο με τα ιδια λεφτα μπαινεις ιδιοκτυτο.απο εκει και περα αν δεν θες να κανεις τιποτα δοκιμασε με allous drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.