Προς το περιεχόμενο

Τέραστιο pρόβλημα με καινούργια μητρική!

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Λοιπόν κάποιος με καταράστηκε δεν μπορεί... Ύστερα απο επανειλημένες προσπάθειες σήμερα το πρωί, να ανεβάσω τον 9450 στα 3.2, η μητρική έσβησε και δεν ξανα άναψε!! Τι εννοώ: Προχτες, ανέβασα τον 9450 στα 3.2, αλλά το prime μου έβγαλε κόκκινο... τα κατέβασα όλα, και προσπάθησα σήμερα το πρωί ξανά, ΑΛΛΑ, ότι και να άλλαζα στο BIOS, δεν το αναγνώριζε, π.χ. τον πήγαινα στα 3.00, το CPU-Z αλλά και το start up screen, μου έλεγε 2.66 (EIST off), ανέβαζα τις μνήμες στα 1600, 1333 μου έδινε... Ένω οι ρυθμίσεις παρέμεναν στα BIOS, όπως τις είχα βάλει εγώ... Κάνω update bios σε F5a, τα ίδια, και μετά βλέπω ότι στο site της GB, βγήκε το F5 final... ωραία, λέω, τέλειωσαν τα προβλήματά μου... Βάζω το F5, update success μου γράφει το @bios (προγράμμα της GB για update bios) κάνει reboot και.... τίποτα.... δεν ανοίγει το pc... παίρνει ρεύμα, ανοίγουν και τα λαμπάκια της μητρικής, αλλά δεν ανοίγει... μαύρη οθόνη... Τι μπορώ να κάνω; πείτε καμμιά ιδέα παιδιά κοντεύω να τρελαθώ!! :cry::cry:

Δημοσ.

Έκανα... έβαλα και το κατσαβίδι στους πόλους που λέει και μέσα στο manual....

Δημοσ.

Την μητρική την έχω 1,5 εβδομάδα... τι να πω....μέσα στο manual απότι διάβασα, επειδή δεν έχει jumperακι για clear cmos, μου λέει να βγάλω την μπαταρία για ένα λεπτό, ή να βγάλω την μπαταρία, και να τοποθετήσω ένα κατσαβίδι στους πόλους, για 5 δεύτερα... Εγώ από την απροσεξία, και την τρομάρα μου εκείνη την στιγμή, έκανα και τα 2 για 1 λεπτό... μήπως γιαυτό δεν έπιασε :confused:;;

Δημοσ.
Εγώ από την απροσεξία, και την τρομάρα μου εκείνη την στιγμή, έκανα και τα 2 για 1 λεπτό... μήπως γιαυτό δεν έπιασε :confused:;;

Όχι, δεν φταίει αυτό; Μήπως έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών; Ποια μητρική είναι;

Δημοσ.
Όχι, δεν φταίει αυτό; Μήπως έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών; Ποια μητρική είναι;

Όλα είναι στην υπογραφή μου... θα το ξαναδοκιμάσω τώρα να δούμε...

Δημοσ.

Μάλλον ρε Νίκο δεν τα έκανες ούτε για ένα λεπτό..βγάλε την μπαταρία και το καλώδιο απο το τροφοδοτικο για κανένα 5 λεπτό και ξαναπροσπάθησε..

• Super Moderators
Δημοσ.

N.I.C δεν σε θέλει man, βάψτην μπλε και πέτα την στη θάλασσα :P

όπως είπε και ο Firewalker δώστην για RMA και μην αναφέρεις καν το bios update...

Δημοσ.

...oύτε καν το insomnia...:lol:

* το ότι την άφησες για ένα λεπτό, σημαίνει απλά ότι την άφησες 55'' παραπάνω απ΄ ό,τι σου έλεγαν οι οδηγίες (δεν είναι φούρνος να πεις ότι το παράψησες). Δεν υπάρχει πρόβλημα με το παραπάνω.

Κάνε ως ύστατη προσπάθεια αυτό που σου λέει ο Venisk, και μετά αυτό που λεν οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

1 λεπτό μου λέει στο manual...

Θα την πάω πίσω την Δευτέρα...

είναι τέτοιες οι στιγμές που δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...