Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό WD HELP MEEEEEEEEEEEEE!!!!

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θέλω βοήθεια pleaseeeeeeeeeee!!

Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD Passport http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=201&lang=en

το έβαλα στο PC μου μετά από μερικές μέρες και δεν δουλέυει (όταν τον συνδέω λέει ότι το νέο σας υλικό εγκαταστάθηκε με επιτυχια και είναι έτοιμο για χρήση)αλλά τίποτα δεν υπάρχει.

Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω:

Στην καρτέλα διαχείρηση συσκευών υπάρχει ο εξωτερικός σκληρός WD, ενώ στον υπολογιστή μου δεν τον εμφανίζει, επίσης δεν το εμφανίζει στπ διαχείρηση υπολογιστή, στο διαχείρηση δίσκων.

Έχω κάνει όλες τις ενέργειες από της ιδιότητες από τον πίνακα διαχείρηση συσκευών αλλά τίποτα.

Κατέβασα απο το site WD το εργαλείο WD Diagnostics.

Τον εξωτερικό σκληρό το βγάζει με ? ερωτηματικό.

Όταν κάνω Quick Test από το πρόγραμμα μου βγάζει

Cable test: Read Diagnostics sector error!

Cable test failed, Please check the cables.

Από ότ φαίνεται φταίει το καλώδιο USB??

και αν ναι πως το βλέπει στην καρτέλα Διαχίρειση συσκευών???

Επίσης το Λαμπάκι του εξωτερικό σκληρού ανάβει κανονικά, και κάτω δεξιά στην task bar εμφανίζεται η ασφαλή κατάργηση.

Δημοσ.

Αλλαξε καλωδιο και δοκιμασε να δωσεις εσυ χειροκινητα γραμμα στον δισκο εφοσον λες οτι το βλεπει στην Δαχειριση Συσκευων.Φανταζομαι θα το βλεπει και στην Διαχειριση Δισκων

Δημοσ.

Αν και με το καλώδιο δεν γίνεται τίποτα, τότε δοκίμασε να τον συνδέσεις :

Σε άλλες θύρες USB του υπολογιστή.

Σκέτο χωρίς άλλες συσκευές USB συνδεδεμένες

Σε άλλον υπολογιστή να δεις αν δουλεύει.

Δημοσ.

Συνέδεσε τον επάνω Στη μητρική.εγκαθίστατέ κανονικά σαν συσκευή; αν σου βγάζει Οτι δεν βρίσκει οδηγούς πας κατευθείαν για αλλαγή

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει σε 5 pc δεν γίνεται τίποτα.

το έχω δοκιμάσει και χωρίς άλλες συσκευές usb.

Στην διαχείρηση δίσκων δεν το βλέπει καθόλου, ενώ το βλέπει στην διαχείρηση συσκευών, στην διαχείρηση συσκευών το βλέπει σαν άγνωστο.

Το έχω δοκιμάσει σε όλες τις θύρες USB και usb1 usb2.

μπορώ να το ανοίξω και να του αλλάξω κουτί η θα καταστραφεί???

Όταν τον συνδεω λέει ο υλικο εγκαταστάθηκε κανονικά και είναι ετοιμο για χρηση αλλά δεν υπάρχει μέσα, μόνο στο διαχείρηση συσκευών φένεται.

Δημοσ.

Φιλε οποτι φαινεται ειναι νεκρος. Αν εχεις εγγυηση πηγαινε καευθειαν για αντικατασταση. Μην τον ανοιξεις γιατι θα χασει την εγγυηση

Δημοσ.

στην task bar εμφανίζεται σαν να υπάρχει συσκευή και λέει ότι εγκατασταθηηκε με επιτυχια και ε΄΄ιναι έτοιμος για χρηση.

αλλά δεν υπάρχει στην διχείρηση δίσκων.

μήπως πρέπει να αλλάξω γράμμα? αλλά απο που??

τα δεδομένα μπορώ να τα τραβήξω από μέσα???

Δημοσ.

το επαθα και εγω χτυπησε ο σκληρος το εβλεπα οπως και εσυ αλλα δυστυχως ηταν αχρηστος τωρα τα δεδομενα μονο σε εταιρια που ειδικευεται σε αυτο

Δημοσ.

Εχω και εγω ενα εξωτερικο σκληρό WESTERN DIGITAL MYBOOK ESSENTIAL EDITION 250GB τον οποιον αγορασα πριν λιγες μερες και δεν μου εμφανιζει ουτε το εικονιδιο στο taskbar ουτε τον βλεπω σαν εικονιδιο στο My Computer. Ειχα την εντυπωση οτι απλα το συνδεεις με μια θηρα usb2.0 στο pc σου και δεν χρειαζεται καποιο driver. Μηπως εχει να κανει με τα windows xp που εχω εγκατεστημενα???

Δημοσ.

Δεν φταίνε τα xp, αλλά μάλλον ο δίσκος. Να τον επέστρεφες ατο κατάστημα αγοράς να τον τσεκάρουν αν ιζ ντεντ;

Δημοσ.

τελικά τον σκληρο τον γύρισα στο κατάστημα που τον πήρα, και τους ξεκαθαρισα μη τυχόν και χαθεί τιπότα, τους καθαρισα!!!! :-))

οταν εχω νεότερα θα σας ενημερωσω μήπως αντιμετωπίσει κανεις σας παρόμοιο πρόβλημα, που δεν σας το εύχομαι ειλικρινα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...