Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Θελω το εξης αν γινεται.... Να παρω ενα ασυρματο τηλεφωνο που να δεχεται προσθετο ακουστικο αλλα ο χωρος που θα ειναι η βαση του προσθετου να μην απαιτειται να εχει τηλεφωνικη πριζα. Για να γινω πιο κατανοητος....Στο σπιτι εχω ολα τα τηλεφωνα πανω σε router της netone αλλα ειναι σε χωρο μακρυα απο την κρεβατοκαμαρα στην οποια δεν εχω τηλεφωνικη πριζα με σημα. Σημερα λοιπον πρωι πρωι μας πηραν τηλεφωνο και με δυσκολια ακουσα τον ηχο απο το ασυρματο που ηταν πανω στον router....Αν γινεται αυτο που θελω δεν θα υπηρχε προβλημα. Ευχαριστω.
AlexNet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μάλλον αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας έξτρα φορτιστής για το ασυρματο. Είχα κάποτε ένα τέτοιο προηγούμενης γενιάς, που την "παντέντα" είχε φτιάξει ένας φιλος ηλεκτρονικός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω. Πηγα στον Γερμανο και πηρα ενα κλασικο Panasonic ασυρματο και το εβαλα να φορτιζει. Μου ειπαν οτι αν κανω συγχρονισμο με το υπαρχον ασυρματο στα ακουστικα μπορω να το βαλω σε αλλο χωρο χωρις να χρειαζεται να το βαλω και σε τηλ. πριζα.... Θα δειξει.... Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τελικα μια χαρα δουλεψε !!!!Πρωτη φορα ειδα τηλεφωνο να χτυπαει χωρις να ειναι σε τηλεφωνικη πριζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.