adi32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=I-N73HD&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=I-N73HD εχω αυτη τη μητρικη που εχει hdmi αλλα εχω βαλει αλλη καρτα γραφικων ΑΤΙ3850 Οποτε την εχω συνδεσει με DVI to HDMI για να παιρνω εικονα στην τιβι Για να δωσω καλυτερης ποιοτητας ηχο απο την on board καρτα ηχου μπορω να χρησιμοποιησω το hdmi της μητρικης στο αλλο hdmi της τιβι ή με καποια αλλη συνδεση (Optical S/P DIP Out)? Αυτη τη στιγμη δινω ηχο μονο απο την πρασινη υποδοχη που συνδεουμε τα απλα ηχεια
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τελικα λεω να δοκιμασω με optical αλλα ρωτησα για 4μ καλωδιο και δε βρηκα ξερεις κανεις που υπαρχει στα νορια προαστια κατα προτιμηση?
guardianx71 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Το HDMI απο την σειρα 38χχ της Ati αν δεν κανω λαθος , μπορει να μεταφερει ΚΑΙ ηχο. μπες στον πινακα ελεγχου, ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης, και στην καρτελα ΗΧΟΣ πρεπει στην αναπαραγωγη ηχου εκτος απο την onboard καρτα ηχου σου να εχει και μια ati (εφοσον εχεις εγκαταστησει ολους τους drivers και οχι μονο τον ελεκτη οθονης)
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 εχει ενα HD audio αλλα η Ατι εχει μονο dvi εξοδο η μητρικη εχει hdmi που προφανως ειναι για τις onboard καρτες ηχου και γραφικων
guardianx71 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Με την 3850 πρεπει να ειχε στο πακετακι και ενα ανταπτορα απο dvi σε hdmi. με αυτο θα το συνδεσεις. Στην 3870 που εχω εγω και σε καποιες 36χχ που εχω εγκαταστησει μου βαζουν και ενα ακομη audio device. Κοιτα μηπως στη διαχειρηση συσκευων εχεις κατι με θαυμαστικο. Εγκατεστησες τον driver απο το cd της vga η απο το site της AMD? Αν το δευτερο δοκιμασε να τον αφαιρεσης και να βαλεις τον driver απο το cd η απο το site του κατασκευαστη(πχ ASUS)
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ευχαριστω θα το δω γιατι δεν ειμαι σπιτι τωρα ελεγα για να εκανα συνδεση με τον ενισχυτη με το optical και να ακουω ηχο απο κει αλλα δεν μπορω να βρω μεγαλο καλωδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.