Προς το περιεχόμενο

OTE traffic shaping k torrents= FAIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πωωωω πίκρα....

πωωω και μου έλεγε ο μπαμπάς μου μη κάνουμε αναβάθμιση...εκει εγω επέμενα...φάτα τώρα μλκ μιχάλη στα μούτρα σου:mad: Καλά να πάθω πολύ καλά...

Αλλα και εγω ποτέ δεν έφυγα απο ΟΤΕ γιατί ήμουν ευχαριστημένος...

Και όντως πουθενά δεν λένε οτι δεν παρέχονται υπηρεσίες p2p:mad:

Πρέπει να οργανωθούμε για καταγγελίες...

Να πάρω στο 1242 να δω τι θα μου πουν ή θα ακουστεί γελοίο?Σαν να παίρνω δηλαδή να τους ρωτήσω γιατι το antivirus κολλάει?:lol:

Τι να πω ρε παιδιά πραγματικά αίσχος πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε...

Να πάρω στο 1242 να τους ξεχέσω ή θα το παίξουν αδιάφοροι του στύλ προφανός έχει πρόβλημα το πρόγραμμα με το οποίο κατεβάζετε κτλ?:mad:

Το ξανα λέω...ας γίνει μαι οργανωμένη και σοβαρή δουλειά απο εμάς για να κάνουμε καταγγελίες πρέπει άμεσα να μας ξανα ανοίξουν τα p2p...

Πω...δεν με βλέπω να κλείνω μάτι σήμερα....

πάρε στο 1242 και αν βγαλεις γραμμή...παίξε Λόττο!

αλλά και πάλι, δεν θα σου πουν τίποτα.θα τα ρίξουν όλα στο πρόγραμμα ή στη γραμμή σου...μλκες δηλαδή!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πω καλά λες αυτο το 1242...σε έχουν 3-4-5 λεπτά στην γραμμή σε χρεώνουν καλα καλά και μετα πέφτει η γραμμή...

ΕΛΕΟΣ ποια με αυτην την σκατοεταιρία:mad:

Εγω περιμένω να οργανωθούμε για να δω πως θα κινητοποιηθούμε:lol: ΣΟΒΑΡΑ!

αυτή η σκατοεταιρία είναι που φώναζε να μη πουληθεί...βρε πολύ καλά έγινε που πωλήθηκε...αιντε απο κει περα πια...

Δημοσ.

Έκανα reset το router manually (από το κουμπάκι της συσκευής), ξαναέβαλα τις ρυθμίσεις και ξαναέκανα τα port forwarding και προς το παρόν όλα φαίνονται καλά τώρα.

Δημοσ.
Σε μένα μόλις έφτιαξε! Κράτησε μιάμιση ώρα... Να δούμε πότε θα ξανασυμβεί και πόσο θα κρατήσει.

μια από τα ίδια...μα τι στο διάολο?μας κοροιδευουν οι μλκες εκεί μέσα?

Δημοσ.

Κι εμένα το ίδιο...ίσως σε εμένα να έπαιξε ρόλο το οτι έβαλα encryption ίσως πάλι να έπεσα σε σύμπτωση και να έφτιαξε απο τον πΟΤΕ...δεν ξέρω...

ποιος ξέρει τι κάνουν οι μπαμπάδες του πΟΤΕ...

ίσως δοκιμάζουν τα μηχανήματα που δημιουργούν το πρόβλημα ωστε να μας κόψουν τα p2p μια και καλή...:lol:

Δημοσ.

... και τοτε για πιο λογο μας πλασαρουν 4αρες, 8αρες και 24αρες γραμμες? για ιμειλ, φορουμ και μσν? πλακα μας κανουν?

τα ιδια επαθα κι εγω με την 1.7.7!

Δημοσ.

Εγω ειχα προβλημα την Κυριακη που μας περασε -- Κοκκινα τα torrent και τιποτα δεν κατεβαινε -- Τωρα λειτουργουν κανονικα ... αλλα βλεπω μονο ελληνικα σημαιακια στους peers :P -- Παντως τον Αυγουστο μαλλον θα φυγω απο τον Οτε -- Ειμαι νευρικος και δεν θελω να συγχιζομαι :mad:

Δημοσ.

το προβλημα με τον οτε εμφανιζοτανε στα τορρεντς και συγκεκριμενα στο utorrent ( μιλαω για εμενα ) --- τωρα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα --- ολα τρεχουν κανονικα με πολυ μεγαλες ταχυτητες :-) :lol: :devil: :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...