Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 δεν έχω ιδέα και εγώ εδώ είδα που είπατε να βάλουμε και να δούμε απλά επειδή σε εμένα ήταν όλα κόκκινα με την πόρτα πράσινη και τα τόρρεντ κάνανε πως γινόντουσαν μπλε για 1 δευτερόλεπτο και ξανά κόκκινο λέω πουστιά κάτι παίζει και βρήκα εδώ που λέτε να βάλουμε encryption και λέω δεν το δοκιμάζω και του έβαλα forced με την μία μου φαίνεται πιο δυνατό σαν επιλογή και ενώ κάποια τα κατεβάζει με νορμάλ ταχύτητες ακόμα τα έχει κόκκινα
titikos46 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Το επομενο σας βημα ειναι στην ληξη πατε σε αλλο δικτυο,η καλλιτερη λυση.
Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 μέχρι να γεμίσουν και οι εναλλακτικοί και να κάνουν το ίδιο ε? και εγώ σαν τελικός καταναλωτής αν να 6 μήνες 1 χρόνο να αλλάζω συνδέσεις τηλέφωνα κλπ κλπ αυτό που λες δεν έιναι λύση Γ@#@%σι είναι
MantiVersuS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 παιδιά κι εμένα σήμερα τίποτα από τορρεντ! δεν ξέρω τι γίνεται...όλα κόκκινα! μου έχουν σπάσει τα νεύρα! πάλι καλά που έληξε η σύνδεση μου με τον ΟΤΕ και θα την κάνω χαλαρά. δεν επιτρέπεται να πληρώνουμε μια υπηρεσία και να μας την κόβουν χωρίς προηδοποίηση!έλεος!
MantiVersuS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 ξαφνικά κι εμένα όλα δουλεύουν κανονικά...μήπως είχε πρόβλημα ο ΟΤΕς σήμερα?
Composer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τι στο καλό γίνεται ρε παιδιά; εγώ δε μπορώ να συνδεθώ σε utorrent,emule, soulseek. αυτά το πρωί. έκανα reset το router και λύθηκε το πρόβλημα και τώρα ξαφνικά πάλι τα ίδια! και δε λύνεται όυτε με reset τώρα! αν είναι δυνατόν!!
MantiVersuS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τι στο καλό γίνεται ρε παιδιά; εγώ δε μπορώ να συνδεθώ σε utorrent,emule, soulseek. αυτά το πρωί. έκανα reset το router και λύθηκε το πρόβλημα και τώρα ξαφνικά πάλι τα ίδια! και δε λύνεται όυτε με reset τώρα! αν είναι δυνατόν!! εμένα χθες όλη μέρα δεν δούλευαν τα τορεντς ούτε limewire! ξαφνικά το βράδυ έφταιξε. έβαλα το πρωί να κατεβάσω πάλι και μετά από κάνα μισάωρο κόπηκαν πάλι όλα! καταγγελία θέλουν! δεν είναι δυνατόν να μας κόβουν μια υπηρεσία που την πληρώνουμε χωρίς καν προειδοποίηση!απαράδεκτοι!
accipio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μόλις συνέβη και σε μένα. Νέκρα τα τόρεντς! Να δούμε πόσο θα κρατήσει. Το reset του ρούτερ δεν είχε αποτέλεσμα.
MantiVersuS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μόλις συνέβη και σε μένα. Νέκρα τα τόρεντς! Να δούμε πόσο θα κρατήσει. Το reset του ρούτερ δεν είχε αποτέλεσμα. συνεχίζει να μην υπάρχει ενημέρωση πουθενά βέβαια!!! δεν νομίζω να το σταματήσουν...το βλέπω προς μόνιμο...
S.M.Greek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 πωωω κοίτα να δεις... Χτες το απόγευμα ο μπαμπάς μου έλεγε οτι δεν κάνει σύνδεση το limewire πήγα να το δω του έβαλα πιο καινούργια έκδοση τα τσέκαρα όλα και τίποτα...τελικα το αφήσαμε... Εδω και μέρες εχω ανοιχτό το pc Kαι κατεβάζω torrents σήμερα μέχρι της 4:15 όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που λέω να ανοίξω πόρτα στο router (γιατι κατέβαζα και αργα...)και πριν καν καταφέρω να ολοκληρώσω τον οδηγό για ανοιγμα πόρτας είδα τα τορρεντς κοκκινα αλλα λέω ποιος ξέρει ίσως επειδή πείραξα τις ρυθμίσεις αλλα είδα και οτι και μετα την ολοκλήρωση δεν δούλευε τίποτα...τώρα σύμπτωση ήταν????ποιος ξέρει...μάλλον ναι αφου έκανα τα πάντα και δεν άλλαξε τίποτα πόσταρα στο insomnia και κάποιος φίλος μας με παρέπεμψε σε αυτό το topic... Δηάδή συγγνώμη για να καταλάβω ο ΟΤΕ μας έκλεισε τα torrents??? Πω κοίτα να δείς και εχτες πήρα τηλέφωνω και αναβάθμισα απο τα 2mbps στα 4... ελπίζω τώρα να μη ξανα ανανέωσα συμβόλεο 6μηνών και να μπορώ να φύγω απο πΟΤΕ... ρε τους βλάκες αλήτες...σορρυ κιόλας αλλα δεν άντεξα...και κατεβάζω κάτι torrents για σοβαρό λόγο...(δεν μπορώ να πω μη με ρωτάτε) ρε χαλάστρα που μου έκανε ο πΟΤΕ τώρα.... Και τώρα τι κάνουμε ρε παιδιά??? Αν μέχρι αύριο το παρα πολύ μέχρι μεθαύριο δεν έχει φτιάξει φεύγω απο τον ΟΤΕ...(εκτως και αν ανανέωσα συμβόλεο όπως λέω πιο πάνω...) Και για τι το κάνει αυτό ο πΟΤΕ?
gherudos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 παίδες και στην κοπέλα μου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις του utorrent απενεργοποίησα firewall των ΧΡ και το avast και άλλαξα τη θύρα σε 50000 και όλα δουλεύουν ρολόι.
MantiVersuS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 πωωω κοίτα να δεις...Χτες το απόγευμα ο μπαμπάς μου έλεγε οτι δεν κάνει σύνδεση το limewire πήγα να το δω του έβαλα πιο καινούργια έκδοση τα τσέκαρα όλα και τίποτα...τελικα το αφήσαμε... Εδω και μέρες εχω ανοιχτό το pc Kαι κατεβάζω torrents σήμερα μέχρι της 4:15 όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που λέω να ανοίξω πόρτα στο router (γιατι κατέβαζα και αργα...)και πριν καν καταφέρω να ολοκληρώσω τον οδηγό για ανοιγμα πόρτας είδα τα τορρεντς κοκκινα αλλα λέω ποιος ξέρει ίσως επειδή πείραξα τις ρυθμίσεις αλλα είδα και οτι και μετα την ολοκλήρωση δεν δούλευε τίποτα...τώρα σύμπτωση ήταν????ποιος ξέρει...μάλλον ναι αφου έκανα τα πάντα και δεν άλλαξε τίποτα πόσταρα στο insomnia και κάποιος φίλος μας με παρέπεμψε σε αυτό το topic... Δηάδή συγγνώμη για να καταλάβω ο ΟΤΕ μας έκλεισε τα torrents??? Πω κοίτα να δείς και εχτες πήρα τηλέφωνω και αναβάθμισα απο τα 2mbps στα 4... ελπίζω τώρα να μη ξανα ανανέωσα συμβόλεο 6μηνών και να μπορώ να φύγω απο πΟΤΕ... ρε τους βλάκες αλήτες...σορρυ κιόλας αλλα δεν άντεξα...και κατεβάζω κάτι torrents για σοβαρό λόγο...(δεν μπορώ να πω μη με ρωτάτε) ρε χαλάστρα που μου έκανε ο πΟΤΕ τώρα.... Και τώρα τι κάνουμε ρε παιδιά??? Αν μέχρι αύριο το παρα πολύ μέχρι μεθαύριο δεν έχει φτιάξει φεύγω απο τον ΟΤΕ...(εκτως και αν ανανέωσα συμβόλεο όπως λέω πιο πάνω...) Και για τι το κάνει αυτό ο πΟΤΕ? δυστυχώς φίλε μου έκανες ανανέωση 6μήνου (κάτι που αν θέλει ο υπάλληλος σου το λέει βέβαια αλλά ισχύει). Το κάνει για να μην ταλαιπωρείται το δίκτυο του. γι αυτό το λόγο όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά! Κάνω κι εγώ υπομονή να δω τι θα γίνει...αλλιώς καταγγελία γιατί δεν λέει πουθενά ότι δεν θα παρέχονται υπηρεσίες P2P! Και στην τελική εγώ δεν θα δεχτώ να πληρώνω μια υπηρεσία που δεν μου την παρέχουν όπως πρέπει. τόσο καιρό είχα μείνει στον ΟΤΕ γιατί ήμουν ευχαριστημένος αλλά τώρα δεν βλέπω το λόγο για να μην αλλάξω πάροχο!
MantiVersuS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 παίδες και στην κοπέλα μου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις του utorrent απενεργοποίησα firewall των ΧΡ και το avast και άλλαξα τη θύρα σε 50000 και όλα δουλεύουν ρολόι. εμένα συνεχίζουν όλα να είναι νεκρά! τι ρυθμίσεις άλλαξα, τι πόρτες, τι firewall,τι encryptio, τι reset τπτ...
S.M.Greek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 δυστυχώς φίλε μου έκανες ανανέωση 6μήνου (κάτι που αν θέλει ο υπάλληλος σου το λέει βέβαια αλλά ισχύει).Το κάνει για να μην ταλαιπωρείται το δίκτυο του. γι αυτό το λόγο όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά! Κάνω κι εγώ υπομονή να δω τι θα γίνει...αλλιώς καταγγελία γιατί δεν λέει πουθενά ότι δεν θα παρέχονται υπηρεσίες P2P! Και στην τελική εγώ δεν θα δεχτώ να πληρώνω μια υπηρεσία που δεν μου την παρέχουν όπως πρέπει. τόσο καιρό είχα μείνει στον ΟΤΕ γιατί ήμουν ευχαριστημένος αλλά τώρα δεν βλέπω το λόγο για να μην αλλάξω πάροχο! πωωωω πίκρα.... πωωω και μου έλεγε ο μπαμπάς μου μη κάνουμε αναβάθμιση...εκει εγω επέμενα...φάτα τώρα μλκ μιχάλη στα μούτρα σου Καλά να πάθω πολύ καλά... Αλλα και εγω ποτέ δεν έφυγα απο ΟΤΕ γιατί ήμουν ευχαριστημένος... Και όντως πουθενά δεν λένε οτι δεν παρέχονται υπηρεσίες p2p:mad: Πρέπει να οργανωθούμε για καταγγελίες... Να πάρω στο 1242 να δω τι θα μου πουν ή θα ακουστεί γελοίο?Σαν να παίρνω δηλαδή να τους ρωτήσω γιατι το antivirus κολλάει? Τι να πω ρε παιδιά πραγματικά αίσχος πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε... Να πάρω στο 1242 να τους ξεχέσω ή θα το παίξουν αδιάφοροι του στύλ προφανός έχει πρόβλημα το πρόγραμμα με το οποίο κατεβάζετε κτλ? Το ξανα λέω...ας γίνει μαι οργανωμένη και σοβαρή δουλειά απο εμάς για να κάνουμε καταγγελίες πρέπει άμεσα να μας ξανα ανοίξουν τα p2p... Πω...δεν με βλέπω να κλείνω μάτι σήμερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.