De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Aπο χθές δεν μπορώ να κατεβάσω απολύτως τίποτα σε τορρεντ απο οποιονδήποτε τρακερ.Όλοι όσοι έχουν πρόβλημα έχουν ΟΤΕ σύνδεση.Ωραία λαμόγια μπλοκάρουν τα τορρεντ.Και πληρώνονται για υπηρεσίες.Κάποιος από εσάς με παρόμοιο πρόβλημα?
Vagos_46 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Όρεξη να 'χεις για διάβασμα... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=180115
TNT1982 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 βαλε ενκρυψιον.Αλλα απλα αν θες λαβε υποψη σου οτι τα τορρεντς καταπονουν ενα δικτυο (τα ιδια γινονται πχ και στο awmn σε μικροτερο βαθμο) και αν δεν περιοριζονται καταστρεφουν time sensitive υπηρεσιες (VoIP online gaming,streaming)
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 βαλε ενκρυψιον.Αλλα απλα αν θες λαβε υποψη σου οτι τα τορρεντς καταπονουν ενα δικτυο (τα ιδια γινονται πχ και στο awmn σε μικροτερο βαθμο) και αν δεν περιοριζονται καταστρεφουν time sensitive υπηρεσιες (VoIP online gaming,streaming) Τι πάει να πεί καταστρέφουν ένα δίκτυο?Τσάμπα την παίρνω την ADSL και δεν το ξέρω?Το encryption δεν κάνει τίποτα δυστυχώς.Ωραία είναι να πληρώνεις και να σου λογοκρίνουν και υπηρεσίες!Σαουδική αραβία καταντήσαμε.
accipio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Κι εγώ με OTEnet είμαι (Conn-x) αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μια χαρά κατεβαίνουν τα torrents (μTorrent 1.7.7). Ίσως πρόκειται για τοπικό πρόβλημα... εκτός αν η OTEnet αποφάσισε να κόψει εντελώς τα torrents αι το κάνει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που παραείναι τραβηγμένο θα έλεγα.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Κι εγώ με OTEnet είμαι (Conn-x) αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μια χαρά κατεβαίνουν τα torrents (μTorrent 1.7.7). Ίσως πρόκειται για τοπικό πρόβλημα... εκτός αν η OTEnet αποφάσισε να κόψει εντελώς τα torrents αι το κάνει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που παραείναι τραβηγμένο θα έλεγα. Τι να πώ ρε φίλε δεν ξέρω.Όλα τα άλλα εκτός από p2p δουλεύουν κανονικά.Και βλάβη να ήταν πάλι πολύ ύποπτη είναι.Αν το κάνουν όμως μάλλον ήρθε καιρός να κόψω την dsl.
doc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Και εδω γιαννενα τα ιδια με 4αρα.Ολα κοκκινα στο utorrent.Τωρα τι παιζει θα δειξει.
fotia13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Και στην Άνδρο με 1mb είναι στα κόκκινα από εχθές το απόγευμα. Είχα παρατηρήσει προβλήματα από την Τετάρτη αλλά από εχθές δεν κουνιέται τίποτα.
doc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μολις κανετε ενα restart το router και το pc ολα ειναι οκ.Μολις το ειδα σε αλλο forum το εκανα και δουλευει κανονικα.
fotia13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Σε εμένα δεν δούλεψε το restart και συνεχίζουμε στα κόκκινα.
guardianx71 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παιδια εγω στη δουλεια με connx ολα καλα. Μου ειχε γινει αυτο μια φορα αλλα μετα απο 2 μερες ολα δουλευαν κανονικα
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Βρε και encryption κ restarts και unistalls και proxy και όλα...Το θέμα είναι οτι τους πήρα στο 121 στις βλάβες και τους λέω "TA TORRENT μου έχουν ΚΟΛΛΗΣΕΙ" να φανταστείς πόσο σχετική ήταν η τηλεφωνήτρια των βλαβών που ούτε να τα προφέρει δεν μπορούσε,πόσο μάλλον να ξέρει τι είναι...Ως δια μαγείας δουλεύουν κανονικά τώρα.Αϊ να δούμε που θα πάει αυτό το βιολί..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 πάντως στο adslgr δεν υπάρχει ακόμα topic για αυτό το πρόβλημα αυτό που postαρε ο Vagos_46 είναι παλιότερα, που απλά σερνόντουσαν όχι σαν τώρα που λέτε ότι δεν παίζουν καν...
kosmasgr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Και μένα απο thegt.net τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα με τον τελευταίο beta mtorrent με encyption enable και τώρα δεν ξεκινάει κανα το κατέβασμα Τι παιζει ρε παίδες ? EDIT μετα από restart μια χαρά κατεβάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.