Προς το περιεχόμενο

OTE traffic shaping k torrents= FAIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο χθές δεν μπορώ να κατεβάσω απολύτως τίποτα σε τορρεντ απο οποιονδήποτε τρακερ.Όλοι όσοι έχουν πρόβλημα έχουν ΟΤΕ σύνδεση.Ωραία λαμόγια μπλοκάρουν τα τορρεντ.Και πληρώνονται για υπηρεσίες.Κάποιος από εσάς με παρόμοιο πρόβλημα?:cry:

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βαλε ενκρυψιον.Αλλα απλα αν θες λαβε υποψη σου οτι τα τορρεντς καταπονουν ενα δικτυο (τα ιδια γινονται πχ και στο awmn σε μικροτερο βαθμο) και αν δεν περιοριζονται καταστρεφουν time sensitive υπηρεσιες (VoIP online gaming,streaming)

Δημοσ.
βαλε ενκρυψιον.Αλλα απλα αν θες λαβε υποψη σου οτι τα τορρεντς καταπονουν ενα δικτυο (τα ιδια γινονται πχ και στο awmn σε μικροτερο βαθμο) και αν δεν περιοριζονται καταστρεφουν time sensitive υπηρεσιες (VoIP online gaming,streaming)

Τι πάει να πεί καταστρέφουν ένα δίκτυο?Τσάμπα την παίρνω την ADSL και δεν το ξέρω?Το encryption δεν κάνει τίποτα δυστυχώς.Ωραία είναι να πληρώνεις και να σου λογοκρίνουν και υπηρεσίες!Σαουδική αραβία καταντήσαμε.

Δημοσ.

Κι εγώ με OTEnet είμαι (Conn-x) αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μια χαρά κατεβαίνουν τα torrents (μTorrent 1.7.7). Ίσως πρόκειται για τοπικό πρόβλημα... εκτός αν η OTEnet αποφάσισε να κόψει εντελώς τα torrents αι το κάνει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που παραείναι τραβηγμένο θα έλεγα.

Δημοσ.
Κι εγώ με OTEnet είμαι (Conn-x) αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μια χαρά κατεβαίνουν τα torrents (μTorrent 1.7.7). Ίσως πρόκειται για τοπικό πρόβλημα... εκτός αν η OTEnet αποφάσισε να κόψει εντελώς τα torrents αι το κάνει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που παραείναι τραβηγμένο θα έλεγα.

Τι να πώ ρε φίλε δεν ξέρω.Όλα τα άλλα εκτός από p2p δουλεύουν κανονικά.Και βλάβη να ήταν πάλι πολύ ύποπτη είναι.Αν το κάνουν όμως μάλλον ήρθε καιρός να κόψω την dsl.

Δημοσ.

Και εδω γιαννενα τα ιδια με 4αρα.Ολα κοκκινα στο utorrent.Τωρα τι παιζει θα δειξει.

Δημοσ.

Και στην Άνδρο με 1mb είναι στα κόκκινα από εχθές το απόγευμα. Είχα παρατηρήσει προβλήματα από την Τετάρτη αλλά από εχθές δεν κουνιέται τίποτα.

Δημοσ.

Μολις κανετε ενα restart το router και το pc ολα ειναι οκ.Μολις το ειδα σε αλλο forum το εκανα και δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Βρε και encryption κ restarts και unistalls και proxy και όλα...Το θέμα είναι οτι τους πήρα στο 121 στις βλάβες και τους λέω "TA TORRENT μου έχουν ΚΟΛΛΗΣΕΙ" να φανταστείς πόσο σχετική ήταν η τηλεφωνήτρια των βλαβών που ούτε να τα προφέρει δεν μπορούσε,πόσο μάλλον να ξέρει τι είναι...Ως δια μαγείας δουλεύουν κανονικά τώρα.Αϊ να δούμε που θα πάει αυτό το βιολί..

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως στο adslgr δεν υπάρχει ακόμα topic για αυτό το πρόβλημα :-(

αυτό που postαρε ο Vagos_46 είναι παλιότερα, που απλά σερνόντουσαν όχι σαν τώρα που λέτε ότι δεν παίζουν καν...

Δημοσ.

Και μένα απο thegt.net τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα με τον τελευταίο beta mtorrent με encyption enable και τώρα δεν ξεκινάει κανα το κατέβασμα ;) Τι παιζει ρε παίδες ?

EDIT μετα από restart μια χαρά κατεβάζει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...