Προς το περιεχόμενο

Silent Hill: Homecoming

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αξιζει να το αγορασει κανεις αυθεντικο; Για υπολογιστη εχει προβληματα; Θα πρεπει να εχω τελειωσει τα προηγουμενα silent hill; Υπαρχει τιποτα κοινο αναμεσα στα παιχνιδια;

Οχι δεν υπαρχει τπτ κοινο αναμεσα στα προηγουμενα,απ'οτι καταλαβα εγω.

Τωρα για τα προβληματα ριξε μια ματια λιγα ποστς πιο πριν;)

Εγω τυρανιομουν με τα πληκτρα για αρκετο καιρο,π.χ ρυθμιζες τα κουμπια οπως σε βολευουν εσενα και μολις εκανες save και εβγαινες,την επομενη φορα που θα ξαναεμπαινες τα πληκτρα θα ηταν ξερυθμισμενα και δεν θα γινοταν να τα ξαναφτιαξεις.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο που λες με τα κουμπια ειναι αρκετα σοβαρο προβλημα.. Το ιδιο και με το χειριστηριο γινοταν;

Δημοσ.
Αξιζει να το αγορασει κανεις αυθεντικο; Για υπολογιστη εχει προβληματα; Θα πρεπει να εχω τελειωσει τα προηγουμενα silent hill; Υπαρχει τιποτα κοινο αναμεσα στα παιχνιδια;

Αντιμετώπισα πρόβλημα με το alt+tab, κάθε φορά κράσαρε. Δεν έχει να κάνεις save όποτε θες, οπότε και έκανα ξανά και ξανά από την αρχη ολόκληρα 15λέπτα παιχνιδιού.

Δημοσ.
Αυτο που λες με τα κουμπια ειναι αρκετα σοβαρο προβλημα.. Το ιδιο και με το χειριστηριο γινοταν;

Ναι,γινοταν τα ιδια και με gamepad!

Αλλα βρηκα την λυση πως να το φτιαξεις,και ειναι 5 ποστς πιο πριν;)

Δημοσ.

παιδες εχει βγει ενα πατς για να παιζει και σε ατι χ... καρτες μηπως εχει ψαχτει κανεις για το που μπορει να το κατεβασει καποιος?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδία καλησπέρα πριν από ένα μηνά αγόρασα αυθεντικό το silent hill homecoming από ένα κατάστημα σε πολύ χαμηλή τιμή (5ευρω) και κοιτάζοντας την θήκη παρατήρησα ότι έγραφε “επισκευασμένο” .τέλος πάντων να μην σας το πολύλογο όταν μου ζητήσει το registration code η steam διότι μέσω steam γίνεται η εγκατάσταση και το βάζω δεν μου το δέχεται!! Κάνω μια απόπειρα και αποσυνδέομαι τελείως από το διαδίκτυο μήπως και παραλείψει τη steam και γίνει εγκατάσταση αλλά μάταια μου ζητεί να συνδεθώ στο διαδίκτυο για να γίνει εγκατάσταση!! Από τι έμαθα στη steam φτιάχνεις ένα profile με το όνομα σου και εκεί αποθηκεύονται τα registration code από τα παιχνίδια και φοβάμαι ότι έχει αποθηκευτή στον προηγούμενο χρηστή και για αυτό δεν μου το δέχεται .Υπάρχει καμία ελπίδα να το παίξω τελικά???:confused::confused:

• Moderators
Δημοσ.
Παιδία καλησπέρα πριν από ένα μηνά αγόρασα αυθεντικό το silent hill homecoming από ένα κατάστημα σε πολύ χαμηλή τιμή (5ευρω) και κοιτάζοντας την θήκη παρατήρησα ότι έγραφε “επισκευασμένο” .

Γιατί δεν απευθύνεσαι στο κατάστημα από όπου το αγόρασες; Επισκευασμένο (!) ή μη θα πρέπει να μπορείς να το παίξεις, αλλιώς τι διάολο πλήρωσες; τα συνοδευτικά και τη θήκη;

Μετά η λύση απόγνωσης είναι να βρεις κανένα crack σε γνωστά μέρη. (δεν την συνιστώ αυτή τη λύση).

Δημοσ.
Γιατί δεν απευθύνεσαι στο κατάστημα από όπου το αγόρασες; Επισκευασμένο (!) ή μη θα πρέπει να μπορείς να το παίξεις, αλλιώς τι διάολο πλήρωσες; τα συνοδευτικά και τη θήκη;

Μετά η λύση απόγνωσης είναι να βρεις κανένα crack σε γνωστά μέρη. (δεν την συνιστώ αυτή τη λύση).

Δεν ξέρω καν αν με συμφέρει να πάω ξανά Αθήνα για το παιχνίδι εννοώ το οικονομικό εισιτήρια κτλ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από kostacurtas, 1 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από kostacurtas, 1 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Γεια σας παιδια. Το περασμενο καλοκαιρι ειχα κατεβασει για το pc το silent hill hc μιας και ειμαι fan των horror game και ειδικοτερα των resident evil και silent hill.

Οπως σας ειπα ειχα κατεβασει το silent hill και στην αρχη επαιζε μια χαρα.

Οταν ομως εφτασα σε εναν γριφο που πρεπει να ενωσεις κατι καλωδια για να επαναφερεις τον ηλεκτρισμο τοτε εκει το παιχνιδι κολλαγε τελειως και ημουν υποχρεομενος να το ξεκινησω ξανα απο το τελευταιο save.

Εχω τα windows 7 και αυτο υποστυριζει xp και vista.

μηπως αυτο φταιει; η μηπως το ιδιο το game; ^_^

οντως το 2 ηταν κορυφη. και να φανταστειτε οτι πριν το παιξω το χλευαζα γιατι νομιζα πως θα ειχε αθλια γραφικα. ομως οταν το επαιξα εμεινα αφωνος..... :rolleyes:

υπαρχει καποιο λινκ που θα μπορουσα να το κατεβασω χωρις να μου βγαλει προβληματα; εχω ποροθει απειρα με αυτο το game!!!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...