metmat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ δεν το έχω το παιχνιδάκι αλλά από το trailer που είδα δεν φαίνεται να είναι πολύ απαιτητικό. Λέτε να την παλέψει με την 6800gt???!!!
kostool13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 και εμενα wide-screen παιζει.Δεν με χαλαει ομως.Παντως δεν μπορω να το αλλαξω Μα widescreen οθόνη έχω... και 16:9 για την ακρίβεια και παίζω σε 1920χ1080. Το θέμα είναι ότι το aspect ratio το κρατάει σε 16:9, αλλά το μικραίνει όλο μαζί και παίζει σε μια πιο μικρή οθόνη που περιβάλλεται από μαύρο πλαίσιο. Η πλάκα είναι ότι αν από το cfg αρχείο επιλέξω fullscreen=false το δείχνει σε πλήρη οθόνη, πολύ μεγαλύτερη από πριν, αλλά υπάρχει μονίμως η taskbar στο κάτω μέρος. Θα εκτιμούσα βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει γιατί google was my enemy αυτή τη φορά...
planetman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, δεν παίζει με κάρτες γραφικών ATI X****; Κάτι τέτοιο διάβασα στο readme, εντωμεταξύ προσπάθησα να το βάλω αλλά μου πέταξε λάθος περί pixel shader και ότι η μνήμη της κάρτας μου δεν είναι αρκετή. 512ΜΒ έχω...
gtsamour Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έπαιξα χθές βράδυ.... το σκατό έφτασε στο πατζάκι Με ATi 4850 και την επιλογή στο High και σε 22'' οθόνη στη native ανάλυση παίζει μια χαρά, δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό αφού είσαι σε κλειστούς χώρους συνέχεια. Φοβερή ατμόσφαιρα, εύκολος χειρισμός και γενικά μέσα στο κλίμα της σειρά SH. Ευτυχώς δε φέρει ομοιότητες με το SH4 The room. Με κανένα σύστημα ήχου 5.1 φαντάζομαι θα είναι τέλειο...
kostool13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, δεν παίζει με κάρτες γραφικών ATI X****; Κάτι τέτοιο διάβασα στο readme, εντωμεταξύ προσπάθησα να το βάλω αλλά μου πέταξε λάθος περί pixel shader και ότι η μνήμη της κάρτας μου δεν είναι αρκετή. 512ΜΒ έχω... σε πολλά ξένα fora έχω διαβάσει ότι από Ati μόνο σειρές 3χχχ και 4χχχ είναι supported, sorry
Homesick Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που βρίσκονται τα saves; γιατί θελω να κάνω ενα backup μιας και θα παίξει format.
Voodooman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τον καθορισμό των πλήκτρων; Tα άλλαξα μια φορά στην αρχή αλλά άλλαξα γνώμη, και τώρα δεν μπορώ να τα ξαναλλάξω. Ούτε reset to default έχει ούτε τίποτα.
axibde Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Την εκδοση GTI απο τον θειο, την εχει δοκιμασει κανεις?
Galis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ναι και εχουν κανει απιστευτα καλη δουλεια.Θα το καταλαβεις στο install
patentas11 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εγω έχω την GTI έκδοση και στην αρχή δούλεψε καλά. Μετά απο save και έξοδο είχα το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο voodooman, δηλαδή δεν έπιανε το μπροστά και αριστερά πλήκτρο. Το έψαξα και βρήκα ότι πρέπει να μπώ στα αρχεία του παιχνιδιού και στον φάκελο "Engine" υπάρχει ένα αρχείο "binds_pc_mjs" το οποίο θα πρέπει να ανοίξεις με το word pad ή κάτι παρόμοιο. Μέσα και στην αρχή του κειμένου υπάρει το "## Movement setbind 0 COMMAND_FORWARD KEYBOARD 0 KEY_UP 1.0 1.0 1.0 setbind 0 COMMAND_BACKWARD KEYBOARD 0 KEY_DOWN 0.0 1.0 -1.0 setbind 0 COMMAND_LEFT KEYBOARD 0 KEY_LEFT 0.0 1.0 -1.0 setbind 0 COMMAND_RIGHT KEYBOARD 0 KEY_RIGHT 1.0 1.0 1.0" Αντί για W έχω βάλει UP, DOWN κ.τ.λ.. Εσύ βάλε οτι θέλεις. Τέλος αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι μια παύλα(-) πρίν απο τους αριθμούς "1.0 1.0 1.0". Θα πρέπει να την σβήσεις όπου υπάρχει στις 4 σειρές αυτές τις σειρές . Δουλέυει, απλά θα πρέπει να πω ότι "μια φορά στις τόσες" μπορεί να έχεις ξανά πρόβλημα. Τότε θα πρέπει να μπείς στο αρχείο και -εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα- θα πρέπει να αφήσεις ένα κενό πρίν απο τους αριθούς, ίσα-ίσα για να σου ζητήσει αποθήκευση το αρχείο όταν βγείς. Ελπίζω να βοήθησα...
Voodooman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Patenta, είσαι όνομα και πράμα! Για να το δοκιμάσω κιόλας. Ευχαριστώ πάντως!
akilleas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ το τελείωσα πριν από 2 βδομάδες. Απίστευτα γραφικά, πάρα πολύ καλή κίνηση, τρομερή ατμόσφαιρα, μέτριο σενάριο... Αλλά σε γενικές γραμμές είναι μία πολύ αξιόλογη συνέχεια των 3 πρώτων!!!!
planetman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα με την 4870 με το που ξεκινάει το βίντεο κολλάει το παιχνίδι και θέλει cntr + alt + del. Γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.