Προς το περιεχόμενο

Silent Hill: Homecoming

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από γραφικά δεν λέει και τίποτα το φοβερό, μου μοιάζουν ίδια με των SH3 και 4 και λίγο καλύτερα από του 2. Μικρή σημασία έχει αυτό, ήδη και τα γραφικά του 2 ήταν αρκούντως καλά και δεν είχαν πρόβλημα. Gameplay, το γνωστό των τριών πρώτων της σειράς ελπίζω. Και η ατμόσφαιρα μοιάζει πολύ καλή και πιστή στα προηγούμενα.

Εκεί που χρειάζεται δουλειά το παιχνίδι (και ελπίζω να το έχουν προσέξει) είναι στο σενάριο. Μετά το απίστευτο 2, είχαμε ένα μετριότατο 3 και ένα άθλιο 4.

Αλλά άραγε πόσες φορές μπορούν να γραφτούν σενάρια σαν του 2;

απλα ολα αυτα που λες είναι σωστα φίλε μου αυτά ζητας και εγς απο το καινουριο silent hill...απο οτι εχω διαβασει το game θα βγει σε pc στις 31-10-2008 λιγες μερουλες ακομα B)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ που έχω Intel Pentium 4 3,2 Ghz και κάρτα γραφικών GeForce 7600 GT θα μου το παίζει το παιχνίδι ?

Το παιχνίδι θέλει το minimum Intel Pentium 4 2,8 Ghz και κάρτα γραφικών nVidia GeForce 7800 GT.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 μερουλες μεινανε μεχρι να βγει το νεο silent hill ...αντε να βγει να δούμε αν θα είναι καλό ώστε να λιωσουμε :D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πολυ καλο το παιχνιδακι αν και port καθαρα.Πολυ ατμοσφαιρικο και κλασεις ανωτερο απ'το alone in the dark και το προηγουμενο silent hill (the room)

Δημοσ.

Το καλο είναι οτι ο ηχος είναι σε OGG και σε οχι mp3 και χαζομαρες και το παιχνιδι είναι μεγαλο και ειδα οτι εχει πολλά data.

Δημοσ.

Για την ώρα είναι το πιο τρομακτικό από τα άλλα της σειράς, τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Αλλά πολλά πλήκτρα ρε παιδί μου, το παράκαναν.

Ακόμη όμως δεν λέω τίποτα, είναι πολύ νωρίς.

Δημοσ.

Έχει βγει σε pc αυτό το game?Το είχα πρωτοπαίξει σε ps2.Πολύ καλό μου κόβε το αίμα. :P

Θα το δοκιμάσω πάντως αν βγήκε και για τον υπολογιστή.

Δημοσ.

απο το λιγο που εχω παίξει φαινεται αρκετα καλο και σιγουρα πολυ καλυτερο σε πολλα επίπεδα (μην ολα) απο το silent hill 4 ;)

Δημοσ.

Μια βοηθεια please!!Οταν τρεχω το sillentHill.exe mου βγαζει μυνημα "Η εφαρμογη απετυχε να προετοιμαστει σωστα(0xc000001d).Καντε κλικ στο κουμπι ΟΚ για να τερματισετε την εφαρμογη"

Δημοσ.

Μου εμφανίζει ένα μαύρο κάδρο, σαν να μην παίζει fullscreen, ενώ έχω επιλέξει την native ανάλυση της οθόνης μου. Έχει κανείς υπόψη πώς μπορώ να το ξεφορτωθώ;

Δημοσ.
Μου εμφανίζει ένα μαύρο κάδρο, σαν να μην παίζει fullscreen, ενώ έχω επιλέξει την native ανάλυση της οθόνης μου. Έχει κανείς υπόψη πώς μπορώ να το ξεφορτωθώ;

ωχ απο ότι φαίνεται δηλαδή είναι καθαρό port ο κονσόλες:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...