Προς το περιεχόμενο

ΖΗΜΙΑ πανω στο formating νεου HDD

overnontas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 90% του formating καινουριου σκληρου SATA 500αρη για εγκατασταση windows γινεται μια στραβη με το Γ***ΜΕΝΟ το πολυμπριζο και σβηνει η ασφαλεια και κοβεται το ρευμα στον "πρωταρη" υπολογιστη:shock:...Στην επανεκκινιση καταλληγει σε ενα error loading operating system κι απο εκει και περα τιποτα..βαζω - βγαζω το cd ,παταω delete για BIOS setup αλλα δεν αποκρινεται..:fear:..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Μπορει κανεις να προτεινει κατι?Δε πιστευω να επαθε ζημια ο σκληρος ή ακομα χειροτερα και το υπολοιπο συστημα...Αν ξερει κανεις τι τρεχει(ή μαλον γιατι δε τρεχει καθολου...)ας βοηθησει...δεν ειχα βαλει το quick partition και ηταν καμια ωρα ..και πανω που τελειωνε...

Δημοσ.

Σίγουρα είναι το Del για το bios; Δοκίμασε το F2, και το F11. Από την στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί να ανοίξει ο υπολογιστής να πατάς και να αφήνεις συνεχώς ένα από αυτά τα πλήκτρα. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ούτε ο δίσκος ούτε το σύστημα. Την επόμενη φορά, Quick format. Το ίδιο είναι.

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι. Απλά δέν πρόλαβε να τελειώσει.

θάλει ένα ακόμα φορμάτ απο την αρχή (όχι quick, για να είσαι σίγουρος για την καλή κατάσταση του δίσκου)

Μπούταρε πάλι απο το cd και κάνε ένα φορμάτ πάλι και μετά εγκατάσταση και θα εισαι οκ

Δημοσ.

σιγουρα ειναι το DEL,οποτε να δοκιμασω να το παταω οπως λες ?..αλλα και να με βγαλει στο BIOS μετα βαζοντας το CD θα αρχισει κανονικα την εγκατασταση?

Δημοσ.

ΟΚ παιδια θα ξαναδοκιμασω....το μπουταρα ηδη κανα δυο φορες το CD αλλα εβγαινε παντα σε error loading operating system..

Δημοσ.
σιγουρα ειναι το DEL,οποτε να δοκιμασω να το παταω οπως λες ?..αλλα και να με βγαλει στο BIOS μετα βαζοντας το CD θα αρχισει κανονικα την εγκατασταση?

Θα του πεις από το bios να κάνει boot από το cd. Πολλές φορές το πλήκτρο F11 ή esc σου εμφανίζει ένα menu για να επιλέξεις από που θα κάνει boot. Επίσης στο bios μπορεί να υπάρχει μία επιλογή για quick boot, απενεργοποίησε την και την ενεργοποιείς πάλι αργότερα.

Δημοσ.

Ολα ενταξει...Χιλια ευχαριστω παιδια..το ρυθμισα και αφου κολλαγε λιγο,τελικα μπουταρε απο το CD.Απο τα 476930 ΜΒ ειχαν μεινει τα 8 εκτος...το εβαλα να κανει απτην αρχη partition...Ηταν η κακια η ωρα και ξενερωσα πολυ γιατι εστηνα τον υπολογιστη ολο το απογευμα και εκανα υπομονη με την εγκατασταση .Ειναι η πρωτη φορα που στηνω το pc εξολοκληρου και ,αν εξαιρεσω το δαχτυλο μου που κοπηκε οταν ανοιξα ενα slot πισω στο κουτι,ολα πηγαν καλα μεχρι την ωρα που εσβησε το πουλοπριζο...Αυριο πρωτο πραμα θα παω να παρω ενα της προκοπης ,αν βρω και κανενα χωρις ασφαλεια και φωτακια...

Δημοσ.
ειχαν μεινει τα 8 εκτος.

σε ολα τα πισι ετσι γινεται,ετσι ειναι το συστημα αρχειων των γουιντοουζ.Δεν επαθες καμια ζημια.

Δημοσ.
Ειναι η πρωτη φορα που στηνω το pc εξολοκληρου και ,αν εξαιρεσω το δαχτυλο μου που κοπηκε οταν ανοιξα ενα slot πισω στο κουτι,ολα πηγαν καλα μεχρι την ωρα που εσβησε το πουλοπριζο...Αυριο πρωτο πραμα θα παω να παρω ενα της προκοπης ,αν βρω και κανενα χωρις ασφαλεια και φωτακια...

...δάχτυλο ;:rolleyes:

Δημοσ.
...δάχτυλο ;:rolleyes:

εννοω κοπηκα λιγο στο δακτυλο...troubleshooting:του εβαλα τσιροτο..δε κοπηκε ολο το δαχτυλο...λες να σφηνωσε στο slot και να το εκοψα ;

Δημοσ.

...α δεν ξέρω, απλά μου φάνηκε πολύ geeky - αν μιλούσες για το δάχτυλο - να το αλλάξεις με ένα χωρίς ασφάλεια και φωτάκια...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...