ssd93 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Λοιπόν να σας πω ότι σήμερα αγόρασα αυτά εδώ:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612363 Αυτό που θα ήθελα είναι να μου πείτε είναι τι μπορώ να κάνω για να "πιάσει" το διπλάνο σπίτι το δίκτυο μου όπου παρεμβάλονται δυστυχώς πέντε τοίχοι κατασκευασμένοι με πέτρα γιατί μιλάμε για χωριό. Το ένα σπίτι έχει το ρούτερ που αναφέρω από πάνω και το άλλο την καρτούλα που επίσης αναφέρω από πάνω. Τέλος να σημειώσω ότι ο υπολογιστής που είναι στο δίπλανο σπίτι ούτε καν δε βλέπει το δίκτυο. Ευχαριστώ για τον κόπο σας να διαβάσετε το κείμενο μου.
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Υποθέτω ότι δοκίμασες και δεν έχουν επαφή. Άμα τα βγάλεις και τα δύο στο παράθυρο και έχουν οπτική επαφή σίγουρα θα πιάσουν. Μπορεί όμως να δουλέψουν απλώς αν είναι και τα δύο κοντά σε ένα παράθυρο (από αντανάκλαση για παράδειγμα).
ssd93 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το έχω δοκιμάσει ήδη αυτό γιατί τα έχω βγάλει και τα δύο στο μπαλκόνι
ssd93 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Φυσικά και όχι το καθένα είναι μέσα σε ένα σπιτι και μιλάμε για μια απόσταση γύρω στα 30m.
Evgenios1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μπες google ψαξε WiFi Antenna δες τοις αυτοσχεδιες . φτιξε μια και ανεβασε την στη ταρατσα το ιδιο και ο φιλος σου . πιστεψε με θα εχεις full σημα. (το κοστος ειναι λιγοτερο απο 1 ευρω)
biny Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Με καλώδιο ethernet υπάρχει πιθανότητα; Αν το περνάς από δέντρα;(για να μην είναι χύμα στο χώμα
ssd93 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τελικά το κάναμε με ethernet περνώντας το καλώδιο από τα δέντρα, αυτό με την αυτοσχέδια κεραία πως γίνεται?
firewalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τελικά το κάναμε με ethernet περνώντας το καλώδιο από τα δέντρα, αυτό με την αυτοσχέδια κεραία πως γίνεται? Γιατί απόσταση μιλάμε; Αν δεν υπάρχει οπτική επαφή πάλι δύσκολα θα είναι με αυτοσχέδια κεραία. Αν έβαζες μία "ειδική" κεραία θα μπορούσες να συγκεντρώσεις "όλη" την ισχύ του σήματος προ μία κατεύθυνση (στην προκειμένη περίπτωση προς το άλλο pc). Η κεραία που έχει τώρα μεταδίδει το σήμα όσο ποιο σφαιρικά μπορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.