Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τι μπορουμε να αλλαξουμε σε ενα λαπτοπ για να το αναβαθμισουμε; Ξερω οτι γινεται να αλλαξεις σκληρο δισκο και μνημες ram. Γινεται να αλλαξει και καρτα γραφικων και ηχου ή οχι;
sintalkas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Η καρτά γραφικών μπορεί να αλλάξει αλλά δεν σε συμφέρει γιατι είναι πανάκριβες.Επίσης μπορούν να αλλάξουν μόνο αν δεν έχει ενσωματωμένο τσιπάκι κάρτας γραφικών αλλά αυτόνομο. Εσύ ποιό μοντέλο και ποιά κάρτα γραφικών έχεις;
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Εχω το asus g2s και καρτα γραφικων την 8600m gt.
basilis5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 αν δεν κανω λαθος μπορεις να αλλαξεις σε καποιες περιπτωσεις επεξεργαστη, ενω για καρτα ηχου μπορεις να παρεις μια usb- pcmcia τελος αλλαζει και το dvd
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 απο επεξεργαστη καλα ειμαι. Σκεφτομαι να βαλω καποια καλυτερη καρτα γραφικων μονο.
NIXZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλύτερα να ελέγχεις αν μπορείς να αλλάξεις και το πληκτρολόγιο γιατί σε μερικά δεν γίνεται και άμα σου χαλάσει ...
dimitris75 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Φίλε μου για να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών σε φορητό θα πρέπει να ειναι τύπου MXM αυτή που έχει επάνω. Υπάρχουν τρείς τύποι ΜΧΜ vga. Τύπος Ι , ΙΙ, ΙΙΙ. Πρέπει να δείς το εγχειρίδιο χρήσης του φορητού ή να επικοινωνήσεις με e-mail με τη κατασκευάστρια εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.