Προς το περιεχόμενο

Dear friend... αμάν πια...

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε μάγκες έχει γεμίσει το ταχυδρομείο μου με spam mail που έχουν όλα το ίδιο θέμα ''dear friend''

Αν είναι δυνατόν!!! ΄Δουλέυω Outlook Express και έχω απελπιστεί. Αν και προσπάθησα να δημιουργίσω έναν ''κανόνα'' μέσα απο το Outlook έτσι ώστε να μου διαγράφονται απο τον server τα μηνύματα που έχουν αυτό το θέμα, δεν τα κατάφερα.΄Το να βάλω κάποιο spam killer είναι μια λύση, ωστόσο είμαι λίγο επιφυλακτικός στο να πρωσθέσω ΑΛΛΟ ένα πρόγραμμα προστασίας στο PC μου.

Αν υπάρχει κάποιος άλλο τρόπος... Αν όχι τέλος πάντων... δώστε καμια ιδέα, μόνο σε μένα συμβαίνει άραγε;;;

Δημοσ.

Το outlook express είναι mail program? γιατί εμένα μου φαίνεται ότι και ο IE στους browsers

Τα περισσότερα προβλήματα ασφάλειας το Outlook Express τα έχει κάνει

Εγώ το έχω βγάλει απο τον υπολογιστή μου και απο τον υπολογιστή γνωστών απο την στιγμή του installation

Υπάρχουν τόσο καλύτερα προγράμματα που κατα τη γνώμη μου είναι μαζοχισμός να κάνεις χρήση του Outlook Express

Σε οποιαδήποτε περίπτωση κοίτα αν σου δίνει δυνατότητα ο provider σου να κάνεις ένα πρώτο φιλτράρισμα απο αυτόν. Απο την άλλη δεν θέλεις να βάλεις άλλο πρόγραμμα για το spam, δεν θέλεις να αλλάξεις πρόγραμμα .... τι ακριβώς να σου προτείνουμε ?

Δημοσ.

βασικα σε αυτες τις περιπτωσεις.... ας προσεχες, γιατι και rule να φτιαξεις, οι spammers χρησιμοποιουν δεκαδες ηλ. διε/σεις

Δημοσ.
βασικα σε αυτες τις περιπτωσεις.... ας προσεχες, γιατι και rule να φτιαξεις, οι spammers χρησιμοποιουν δεκαδες ηλ. διε/σεις

Φαντάζομαι δεν θέλει να μπλοκάρει το from αλλά το περιεχόμενο της φράσης "dear friend"

Δημοσ.
.... Αν και προσπάθησα να δημιουργίσω έναν ''κανόνα'' μέσα απο το Outlook έτσι ώστε να μου διαγράφονται απο τον server τα μηνύματα που έχουν αυτό το θέμα, δεν τα κατάφερα. ...

Η διαδικασία για τη δημιουργία ενός κανόνα στο (αγγλικό) Outlook Express έχει ως εξής:

Πηγαίνεις στο Tools > Message Rules > Mail...

››› Στο 1. Select the conditions for your rule, τσέκαρε το "Where the message body contains specific words".

››› Στο 2. Select the Actions for your rule, επίλεξε την ενέργεια που θέλεις να γίνεται με το συγκεκριμένο μήνυμα (π.χ. "Move it to the specified folder").

››› Στο 3. Rule Description (click on an underlined value to edit it):

α) Κάνε κλικ στη φράση με τα μπλε γράμματα "contains specific words", στο παράθυρο που βγαίνει γράψε τη φράση που θέλεις (π.χ. "Dear friend"), πάτα Add και μετά ΟΚ.

β) Κάνε κλικ στη φράση με τα μπλε γράμματα "specified" (αν το έχεις καθορίσει στο βήμα 2) και όρισε σε ποιον φάκελο θα μετακινείται το συγκεκριμένο μήνυμα, π.χ. στα Διαγραμμένα και πάλι ΟΚ.

›››Στο 4. Name of the rule μπορείς να δώσεις ένα όνομα στον κανόνα αυτόν, π.χ. Send "Dear friend" in HELL! (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ...).

Πάτα OK και είσαι έτοιμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...