Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Greece 2008-2009 για κινητά

Bomber-21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Greece 2008-2009

(47 kb,για MIDP2 τηλέφωνα,απλό κείμενο)

screenshot0006vw4.jpg

[DOWNLOAD]

Αν το δοκιμάσετε και δε δουλεύει στο κινητό σας,πείτε το.Το δοκίμασα σε Nokia 6120c.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?αφου παντου μπορεις να το βρεις το προγραμμα γτ να το περασεις στο κινητο?

Δημοσ.
να ρωτησω κατι?αφου παντου μπορεις να το βρεις το προγραμμα γτ να το περασεις στο κινητο?

Κι όμως εγώ έχω χρειαστεί πολλές φορές να δω το πρόγραμμα ενώ δεν είμαι σπίτι.

Σε Java μορφή είναι;

Δημοσ.
Κι όμως εγώ έχω χρειαστεί πολλές φορές να δω το πρόγραμμα ενώ δεν είμαι σπίτι.

Σε Java μορφή είναι;

ναι.

εγώ πχ είμαι στο γήπεδο ή για καφέ και με ρωτάει ένα φιλαράκι "με ποιόν παίζουμε την άλλη Κυριακή ρε?" ,ε εκεί μου έχει αποδειχθεί χρήσιμο πολλές φορές.

Δημοσ.

Thanks για το προγραμματάκι.

Όποιος δεν θέλει να έχει το πρόγραμμα το ποδοσφαίρου ή δεν τον ενδιαφέρει απλά δεν το κατεβάζει. Υπάρχει κόσμος που θέλει να ξέρει για τα ματς τις επόμενης Κυριακής ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ.
Σε 6110 navi δεν δουλευει.

Δεν μου κανει εγκατασταση καθολου.

περίεργο μιας και είναι σχεδόν ίδια κινητά με το 6120c που έχω,επίσης μου είπαν ότι δουλεύει σε Νokia E66 και Νokia N95 8GB που είναι ίδια πλατφόρμα με το 6110n.

το εγκατέστησες μέσα από το Nokia PC Suite από την εγκατάσταση εφαρμογών?To ξεζίπαρες και πέρασες το jar αρχείο?

Δημοσ.
περίεργο μιας και είναι σχεδόν ίδια κινητά με το 6120c που έχω,επίσης μου είπαν ότι δουλεύει σε Νokia E66 και Νokia N95 8GB που είναι ίδια πλατφόρμα με το 6110n.

το εγκατέστησες μέσα από το Nokia PC Suite από την εγκατάσταση εφαρμογών?To ξεζίπαρες και πέρασες το jar αρχείο?

Ναι μεσα απο PC suite προσπαθησα.

Δεν κανει εγκτατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...