Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην εκκινηση !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενα φιλος μου εχει προβλημα με τον υπολογιστη του.

Κατα την εκκινηση γραφει post code 83 και σταματαει εκει. Στο manual της μητρικης για το post code 82 γραφει "select chipset power management hook"

Τι ακριβως συμβαινει ;

Δημοσ.

και εγώ από τις εξηγήσεις αλλά κάτσε να δούμε αν είναι η Abit είναι τρελά χαζό το σκάλωμα αυτό clear από jumper bios > disable Cpu Fan speed monitor και στρώνει

Δημοσ.
Και πώς παίζει να προέκυψε Vatos;

δεν έχω ιδέα κατα τύχη το ανακάλυψα σε μένα αν δεν βλέπει στροφές στο fan του cpu δεν bootάρει

Εκανε παλι clear το cmos, βγαζει παλι το code 8.2 και δεν μπορει να μπει στο bios.

στο cpu φαν έχετε 3πιν ανεμιστήρα ? πάρα πολλές φορές το reset πάνω στο board μέχρι να σκαλώσει και να γράψει F.0 και άστο να κλείσει και να ανοίξει μόνο του

Δημοσ.

Παίδες έφτιαξε! Να σαι καλά φίλε Vatos :) Δεν έμπαινε με τίποτα στο bios το ρημάδι, τελικά έβγαλα και ξανάβαλα την κάρτα γραφικών και ξεκίνησε.Tσέκαρα πρώτα την κάρτα γραφικών γιατί δεν ακουγότανε το fan της και νόμιζα οτι τα φτυσε..:P

Δημοσ.

αν πατάς το reset πολλές φορές το guru καταλαβαίνει ότι το pc δεν μπουτάρει και δίνει στο Bios fail safe settings για να κάνει ένα boot και να το ρυθμίσεις σωστά

βασικά είναι πολύ καλό board για τα λεφτά του αλλά αν σκαλώσει την γ@μησες :P

τώρα γιατί σκάλωνε με την vga θα σε γελάσω κανονικά έπρεπε να κολλάει στο 26 ή 36 αν ήταν η κάρτα δεν έχω το manual να δω τα post codes για σίγουρα αλλά αφού παίζει τέλος καλό όλα καλά που λένε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...