kostas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπερα,προκειμενου να βλεπω TV , με την καρτα που εχω , χρησιμοποιω το τερματικο,και μου ανοιγει τον Mplayer,οπου και βλεπω τα καναλια,αλλα θαθελα ,να μου πειτε αν υπαρχει GUI,στον Mplayer,για ναλλαζω καναλια,και γενικα θαταν πιο ευχρηστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Για δες αν σου κανει το MythTV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Υπάρχει και το kdetv για όσους έχουν kde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Καλημερα, το MythTV πριν κανα διμηνο ειχα αποπειραθει να το βαλω,αλλα εκει καπου στον wizard,κατι ζηταγε,και τελικα δεν εδειξε τιποτα , οχι δεν εχω kde. Και καποιο αλλο ειχα βαλει,δεν θυμαμαι το τιτλο του προγραμματος , αλλα αποτυχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μπορεί να μπει και σε gnome γενικά τα kde προγράμματα τρέχουν και σε gnome χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Tvtime, το μακράν καλύτερο, ελαφρύ και "δυνατό" πρόγραμμα για κάρτες τηλεόρασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.