Antoine_90 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, ειμαι ανάμεσα στο να πάρω πσ3 και χβοχ 360. Σκέφτομαι επισης να παρω και ενα μονιτορ για το πισι. Τα ερωτήματα ειναι 2. Καταρχάς ποια κονσολα προτεινετε και δευτερον και σημαντικοτερο, πως μπορω να τα συνδεσω στην οθονη του υπολογιστή. Υπαρχουν οθονες που συνδέονται άμεσα ή πρεπει να πάρω καποιον αντάπτορα; Ήχο απο που θα παίρνω; Ευχαριστώ.
Antoine_90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τι θα γίνει; Ξέρει κανείς να απαντήσει ή το μονο που ξέρετε ειναι να φτιάχνετε ειναι σερβερ για να παιζετε cs;;; Χακερόνια....
lup0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 πσ3 και χβοχ360; Τι είναι αυτά, νέες κονσόλες; Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν στην αγορά; Εγώ μόνο CS ξέρω να παίζω.
modecris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τι θα γίνει; Ξέρει κανείς να απαντήσει ή το μονο που ξέρετε ειναι να φτιάχνετε ειναι σερβερ για να παιζετε cs;;; Χακερόνια.... Ξέρεις να κάνεις αναζήτηση στο forum ή το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι ερωτήσεις απαντημένες καμιά 300 φορές καθώς και να ειρωνεύεσαι;;; Τεμπέλη....
Antoine_90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δεν εχω ορεξη να τσακωθω με νουμερα που υποστηριζουν εταιριες. δοξα τω θεο εδωμεσα υπαρχουν πολλοι σονακηδες που παραπληροφορουν στο φουλ. λουπο. εχε χαρη που δεν θελω να φαω μπαν. καμια εμπεριστατωμενη αποψη; εψαξα στα θεματα, εψαξα στο γκουγκλ και βρηκα λιγα πραγματα. λοιπον. ξερει κανεις να μου πει; στο κατω κατω αν καποιος το χει γραψει ηδη δεν ειναι τεραστιος κοπος να κανει κοπι πειστ αυτο που εγραψε η να μου δωσει το λινκ της σελιδας.
Antoine_90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 λοιπον. για να εξηουμαι. πολλες γνωσεις πανω στο θεμα δεν εχω, αλλα νιωθω. θελω να παρω ενα χβοχ 360 κ μια οθονη για τον υπολογιστη. θελω αποψεις για το ποια ειναι η καλυτερη λυση. απο χρηματα δεν θελω να το παραξηλωσω αλλα μπορω να διαθεσω ενα ποσο. μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η καλυτερη λυση για το ποια εκδοση χβοχ να παρω (κορ, ελιτ, προ), πως μπορω να το συνδεσω με την οθονη χωρις να χανω ποιοτητα εικονας και απο που θα παιρνω ηχο. μπορω πχ να παρω απο τα ηχεια του υπολογιστη; αυτα. εχω βαλει 3 μερες το θεμα κ μια απαντηση δν εχω παρει.
modecris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Πάρε κάποια έκδοση με σκληρό,μάλλον σε λίγο θα βγει νέα έκδοση με 60 gb και θα πέσει κι άλλο αυτή με τον 20άρι. Θα το συνδέσεις στον οθόνη με το vba cable ή με hdmi εαν το υποστηρίζει (>22άρα). Ήχο θα πάρεις από την οπτική και θα την συνδέσεις σε κάποιον ενισχυτή.Σαφώς απλούστερη λύση αλλά και υποδεέστερη είναι να έχει η οθόνη ενσωματωμένα ηχεία και να συνδέσεις εκεί το 360 με rca (κόκκινο και άσπρο). Αυτά.Ελπίζω να βοήθησα και χαίρομαι που απέφυγες το μπαν....
Antoine_90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Χαίρομαι παρα πολυ που βρεθηκε καποιος για να μιλήσω. Λοιπον να δω αν τα καταλαβα καλα. Προτεινεις να παρω την εκδοση πριμιουμ. Οποιαδηποτε οθονη εχει τη δυνατοτητα να συνδεθει με το χβοχ. Απλα αν εχει υποδοχη για hdmi θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας. Αυτο με τον ενισχυτη δεν καταλαβα. Η εκδοχη για τα ηχεια της οθονης δν μου πολυαρεσει.. Τεσπα, ευχαριστω κ αν μπορεις βοηθα λιγο ακομα..
Antoine_90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Και κατι αλλο. Λενε ολη την ωρα για συνδεση με το windows media player κ τα windows xp. Αυτο με ποιον τροπο γινεται; Απ οτι ειδα για το xbox live απαιτειται πιστωτικη καρτα κ δν εχω ορεξη να μπλεξω με τετοια. Γινεται να συνδεεται απλα με το πισι μονο; (Ρωταω, δν ξερω)
modecris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Χρειάζεται να έχεις ενισχυτή για να συνδέσεις το 360.Εαν έχεις ή έχεις σκοπό να αγοράσεις,είσαι jet.Η εκδοχή με τα ηχεία της οθόνης είναι λύση ανάγκης αλλά θα κάνεις την δουλειά σου μέχρι να πάρεις τον ενισχυτή που λέγαμε (+ηχεία φυσικά). Τα υπόλοιπα καλά τα κατάλαβες,απλά περίμενε λίγο για την αναμενόμενη πτώση τιμής του 20άρι χβοχ. Για το live χρειάζεσαι προπληρωμένη κάρτα που περιέχει τον κωδικό για 12 μήνες με 50?.Αν φτάσεις μέχρι εκεί τα ξαναλέμε.
lup0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Σου απάντησα στον ίδιο τόνο που ήταν το δεύτερο μήνυμα σου, δε χρειάζεται να απειλείς για online καβγάδες και μπάν είναι τουλάχιστον αστείο. Απο κεί και πέρα το πιά κονσόλα θα πάρεις έχει σχέση με το αν θέλεις να βλέπεις Blu-ray (μονο με το PS3 μπορείς) και το ποιά παιχνίδια θες να παίξεις. Δές τις λίστες εδώ και όποια κονσόλα έχει τα πιο πολλά παιχνίδια απο αυτά που σου αρέσουν πάρτην αν και τα περισσότερα να ξέρεις ότι είναι multiplatform και υπάρχουν και για τις δύο κονσόλες. Ότιδήποτε άλλο και να σου πώ απλά θα οδηγήσει σε flame, κάτι που συνηθίζεται εδώ. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games Τώρα για το monitor, προτίμησε κάποιο που να δέχεται είσοδο DVI/HDMI και όχι μόνο VGA. Αυτό γιατί το VGA cable για τις κονσόλες πωλείται έξτρα σε ακριβή τιμή και έχει και χειρότερο σήμα. Αν το monitor έχει είσοδο DVI θα πάρεις μόνο έναν αντάπτορ HDMI->DVI και θα είσαι κομπλέ. Για τον ήχο μη σε ανησυχεί, είτε τον θές απο τα ηχεία του monitor, είτε απο ξέχωρα ηχεία είτε απο ενισχυτή σε ηχοσύστημα σπίτι σου δε θα έχεις πρόβλημα όλες οι λύσεις είναι εφικτές.
BucketheadGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μία παρατήρηση μόνο: το καλώδιο που συνδέει το 360 με το monitor, υποστηρίζει συγκεκριμένες αναλύσεις. Κάπου υπάρχει ένας πίνακας με αυτές. Κάνε ένα search και διάλεξε οθόνη που η native ανάλυσή της να υποστηρίζεται. Επιπλέον (αν και νομίζω θα διορθωθεί με το καινούριο update) ΔΕΝ υποστηρίζει 16:10 (που είναι τα pc monitor) αλλά 16:9 (που είναι οι τηλεοράσεις). Οπότε έχε στο νου σου πως θα έχεις κάποιες μικρές μπάρες πάνω-κάτω κάτι που δεν είναι ανησυχητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.