tetod17 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 μετα απο καποιο χρονικο διαστημα παγωνη η οθωνη ακομα και αν ειμαι στην μεση καποιας εργασιας σε τι μπορει να οφειλεται ειναι θεμα hardware (VGA) Η καποιο προβλημα στο λειτουργικο ? οταν το κανει αυτο το μονο που μπορο να κανω ειναι η επανεκκινηση δεν υπακουει σε εντολες ουτε του ποντικιου ουτε του πληκτρολογιου Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!
Droidlock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ποια ειναι η συνθεση του υπολογιστη; Επισης, κολλαει μονο σε λειτουργικο συστημα windows η και σε αλλα;
tetod17 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 m/b asrock 775vm800 ram pc2700 256mb cpu intel 2,9 hdd sata wd 80gb vga P.O.V GF2 MX400 64mb δεν εχω δοκιμασει αλλο λειτουργικο
washcloud Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 πρώτο στοίχημα το λειτουργικό (αν το έχεις χρόνια). Αν δε σε χαλάει, κάνε μια επανεγκατάσταση. δεύτερο (και ίσως πιθανότερο...) ο δίσκος. Τσέκαρέ τον με το HDtune.
tetod17 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 οχι μετα απο format το κανει θα κοιταξω τον δισκο ευχαριστω
21century Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ελεγξε και τις μνημες κλασσικα με το memtest...
Reno Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μια φορα το επαθα και εγω και τον εσβησα απο πισω. Τωρα εχει μηνες να το ξαναπαθει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 μετα απο καποιο χρονικο διαστημα παγωνη η οθωνη ακομα και αν ειμαι στην μεση καποιας εργασιας σε τι μπορει να οφειλεται ειναι θεμα hardware (VGA) Η καποιο προβλημα στο λειτουργικο ? οταν το κανει αυτο το μονο που μπορο να κανω ειναι η επανεκκινηση δεν υπακουει σε εντολες ουτε του ποντικιου ουτε του πληκτρολογιου Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!! Στο παρελθόν ΄κολλούσε' η οθόνη όταν έτρεχαν πολλές εφαρμογές μαζί...Δεν μπορούσαν να 'τρέξουν' όλες μαζί...έκανα restart... Πράγματι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να κάνεις κάτι ούτε με το πληκτρολόγιο...Δοκίμασε να βγάλεις κάποιες εφαρμογές εάν είναι γεμάτος ο Η/Υ.. Νομίζω ότι μπορείς με Run-regedit να αλλάξεις τις εφαρμογές που κάνουν εκκίνηση start-up...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μια φορα το επαθα και εγω και τον εσβησα απο πισω. Τωρα εχει μηνες να το ξαναπαθει H oθόνη 'κολλάει' αλλά δεν είναι πρόβλημα οθόνης...Όταν τρέχουν πολλές εφαρμογές μαζί τότε ο Η/Υ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις...Επίσης δεν είναι δυνατόν μια ή περισσότερες εφαρμογές να 'τρέξουν΄ ταυτόχρονα σε υπολογιστή με μικρό επεξεργαστή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.