Προς το περιεχόμενο

American Psycho 1-Τι συνέβει τελικά;

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόρρυ για την χαζή ερώτηση αλλά στο τέλος τι ακριβώς συμβαίνει; Ο τύπος είναι απλά σχιζοφρενής και ήταν παραισθήσεις όλα όσα έκανε ή απλά επειδή είναι λεφτάς οι υπόλοιποι τον καλύπτουν? :confused:

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα εξηγούνται με πάρα πολύ ωραίο τρόπο στο American Psycho 2, και υπάρχουν έντονες φήμες ότι τελικά θα υπάρξει και 3, γιατί οι τριλογίες είναι η τελευταία λέξη της μόδας, όσονάναι.

Δημοσ.

Καλά, αυτό τώρα δεν είναι επιχείρημα, αλλά γιατί απαντάς τόσο μουδιασμένα?

Είσαι πτώμα από τη δουλειά?

Πως πάει?

Δημοσ.

στο μαγαζι δεν εχω αρχησει ακομα, για τωρα ειμαι σε ενα σχολειο σε κατι εστιες για να μαζεψω λεφτα να κανω την μετακομιση λονδινο, δεν γραφω πολυ γιατι δεν εχω καλες σχεσεις με το πληκτρολογιο του laptop

Δημοσ.

Ωραία.Ποιό spoiler ρε παιδιά η ταινία έχει παιχτεί άπειρες φορές στην τηλεόραση.Απλά την έχω δεί τόσες φορές και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται στο τέλος.Τέσπα θα δώ και το 2 που παίζει μια γκόμενα και πρέπει να ναι διαφορετικό.Πάντως ο ηθοποιός και στο A.P.1 και στο Batman Begins παίζει ωραία.Αγαπημένη σκηνή στο Α.P.1 είναι όταν βάζει το "Hip to be square" του Huey Lewis και χορεύει ακολουθούμενο από "Now make a reservation you stupid bastaaaaard!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...