De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Σόρρυ για την χαζή ερώτηση αλλά στο τέλος τι ακριβώς συμβαίνει; Ο τύπος είναι απλά σχιζοφρενής και ήταν παραισθήσεις όλα όσα έκανε ή απλά επειδή είναι λεφτάς οι υπόλοιποι τον καλύπτουν?
blackstar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ρε γμτ υπάρχει και το spoiler, να έχουμε και μια άγνοια για την ταινία.
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Όταν βλέπεις topic με τίτλο "American Psycho 1-Τι συνέβει τελικά;" τι περιμένεις ?
livewire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Νομίζω ότι όλα εξηγούνται με πάρα πολύ ωραίο τρόπο στο American Psycho 2, και υπάρχουν έντονες φήμες ότι τελικά θα υπάρξει και 3, γιατί οι τριλογίες είναι η τελευταία λέξη της μόδας, όσονάναι.
livewire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ...και πάει κατευθείαν στο 3? Ω, πολύ μπροστά. και σύ, κι αυτοί και όλοι μας:Ρ
Toufas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 δεν ειναι απο τον ιδιο συγγραφεα αρα δεν εχουν σχεση
livewire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Καλά, αυτό τώρα δεν είναι επιχείρημα, αλλά γιατί απαντάς τόσο μουδιασμένα? Είσαι πτώμα από τη δουλειά? Πως πάει?
Toufas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 στο μαγαζι δεν εχω αρχησει ακομα, για τωρα ειμαι σε ενα σχολειο σε κατι εστιες για να μαζεψω λεφτα να κανω την μετακομιση λονδινο, δεν γραφω πολυ γιατι δεν εχω καλες σχεσεις με το πληκτρολογιο του laptop
livewire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Άντε, καλό κουράγιο, mate. Έκανα πλάκα πριν για το American Psycho, πάντως.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ωραία.Ποιό spoiler ρε παιδιά η ταινία έχει παιχτεί άπειρες φορές στην τηλεόραση.Απλά την έχω δεί τόσες φορές και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται στο τέλος.Τέσπα θα δώ και το 2 που παίζει μια γκόμενα και πρέπει να ναι διαφορετικό.Πάντως ο ηθοποιός και στο A.P.1 και στο Batman Begins παίζει ωραία.Αγαπημένη σκηνή στο Α.P.1 είναι όταν βάζει το "Hip to be square" του Huey Lewis και χορεύει ακολουθούμενο από "Now make a reservation you stupid bastaaaaard!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.