Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για διαγραφή των drivers

koystado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να διαγραξω τα drivers της μητρικής και της καρτας γραφικων διότι ο σκληρός θα τοποθετηθεί αλλου και θα πρεπει να εχει τα νεα drivers της νεας μητρικής και καρτας γραφικών

Δημοσ.

Πιθανά να χρειαστελις format, αλλά αν θέλεις απλά να σβήσεις τους drivers, θα τους κάνεις unistall από το "προσθαφαίρεση προγραμμάτων" και μετά τρέξε είτε κανένα registry cleaner είτε πιο καλά ένα εκ των Driver Cleaner Professional και Driver Sweeper

Δημοσ.
Πιθανά να χρειαστελις format, αλλά αν θέλεις απλά να σβήσεις τους drivers, θα τους κάνεις unistall από το "προσθαφαίρεση προγραμμάτων" και μετά τρέξε είτε κανένα registry cleaner είτε πιο καλά ένα εκ των Driver Cleaner Professional και Driver Sweeper

format οχ μην μου λες τετοια :(

Δημοσ.

κοιτα κανω μια αναβαθμιση στο pc και θα αλλαξω μητρική καρτα γραφικων ram kai cpu και θα κρατησω το παλιο σκληρο και τα drives

Δημοσ.

Και να μη σου ζητήσει να κάνεις format (αν δηλαδή δουλέψει έτσι το pc- που μάλλον αποκλείεται) επιβάλλεται να κάνεις format. ΚΑΡΑΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ!!!! Κατάλαβες ε? Και αν παίζει θέμα ότι δεν έχεις ξανακάνει, μη φοβάσε, δεν είναι καθόλου δύσκολο και εδώ είμαστε εμείς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Από προσωπική εμπειρία... το έχω κάνει.Και ακόμα χειρότερα.Αφού ο δίσκος ήταν σε σύστημα p4 se Abit mobo με 5200fx κ εγώ τον έβαλα σε Asus 939 me 6600 gt και άλλα πολλά!Τίποτα δεν ήταν ίδιο.Κανένα πρόβλημα!Όλα πήγαν μια χαρά.Μ΄αυτόν σας μιλάω τώρα και πρόσφατα άλλαξα επίσης κάρτα γραφικών σε ATI.Επίσης κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

...κάνε κανονικά τις συνδέσεις τωv parts του pc σου με το συγκεκριμένο δίσκο.Αφού τελειώσεις άνοιξέ τον κανονικά.Έτσι κ αλλιώς θα φορτώσουν τα windows.Όταν βγεις στην επιφάνεια εργασίας λογικό είναι να βρίσκουν άγνωστες συσκευές και να ζητάνε το κατάλληλο λογισμικό (drivers).Εννοείτε ότι τους έχεις και απλά τους δίνεις ότι σου ζητάνε.Εφ΄όσον κυλίσουν έτσι τα πράγματα τότε αρχίζεις να απεγκαθιστάς(για ασφάλεια) τους παλιούς είτε από την προσθαφαίρεση είτε με ccleaner κτλ...ακόμα και χειροκίνητα με search,αφ΄όσον γνωρίζεις τι ψάχνεις για να αφαιρέσεις.Σε αντίθετη περίπτωση μη βγάλεις τίποτα.Θα τα συναντίσεις σε διάφορα folders του pc σου κατά καιρούς θα τα αναγνωρίζεις και θα τα πετάς.Έτσι έκανα κι εγώ.

Στη περίπτωση που δε Bootάρουν τα windows στο σύστημα(δοκίμασε και σε ασφαλή λειτουργία,αν,μόνο αν συναντίσεις θέμα,για να εγκαταστήσεις drivers και κανονική επανεκίνηση) τότε χρειάζετε να σώσεις ότι έχεις και να προχωρίσεις στην έσχατη λύση.Όμως δεν θα έχεις χάσει τίποτα.Είναι πολύ γρήγορο,εύκολο και απλό!Καλή επιτυχία...εγώ τους άλλαξα τα φώτα!

Αν το κάνεις πες,είμαι περίεργος ...κι αν έχεις κάποια απορία ρώτα.

Α,επίσης το λειτουργικό είναι XP sp1 στο οποίο έγιναν όλ΄ αυτά.

Δημοσ.

Εφόσον αλλάζει η μητρική προτείνεται ΠΆΝΤΑ, να γίνεται καθαρή

εγκατάσταση των windows (με ότι αυτό συνεπάγεται). Format δεν θα

κανεις (κι αυτό δεν είναι σίγουρο) όταν η νέα μητρική έχει ίδιο chipset

με την παλαιά.

Μπορεί να μην έχεις κάποιο πρόβλημα στην αρχή, με τα προγράμματα

που είχες εγκατεστημένα από την προηγουμενη εγκατάσταση των

windows, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι το σύστημα θα σου είναι τόσο

σταθερό όσο με μια καθαρή εγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...