zaxos-r Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .... ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ COSMOTE ''cosmote my view''.. :rolleyes: ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ WIND PLUS??? ΑΑΑ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ msn ΣΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ....ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ....
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δεν γνωρίζω για τα WAP portal αλλά ξέρω για την χρέσωση.Η Wind προσφέρει με 3,5 ευρώ το μήνα απεριόριστο browsing ενώ η Cosmote με 4 ευρώ το μήνα προσφέρει απεριόριστο browsing στο site του myview και 40mb δωρεάν browse για σελίδες εκτός του myview.
flik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέσω του wind plus που είμαι, υπάρχουν προγραμματα java για msn στο κινητό. Δεν ξέρω για την cosmote. Πάντως οι ταχύτητες της cosmote μάλλον είναι καλύτερες απο της wind. Χωρίς να είμαι σίγουρος.
alt10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 δλδ μεσω του wind plus μπορεις να μπαινεις msn μεσω εφαρμογων? και με 3,5 ευρω το μηνα να εχεις απεριοριστη πλοηγηση και msn ???
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μπορεί η χρήση του MSN από το Wind plus να έχει ξεχωριστή χρέωση.Νομίζω αν χρησιμοποιήσεις ξεχωριστή εφαρμογή για MSN τότε δεν θα έχεις επιπλέον χρέωση.Τι συσκευή έχεις;
flik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ξεχωριστή χρησιμοποιούσα. Είχα το lg viewty, και είχα βάλει τον Opera mini για browser, και το buddy για messenger. Αρκούσε στις εφαρμογές java, στις ρυθμίσεις των, να βάλεις να βλέπουν το internet του plus non stop. Αλλιώς δεν έμπαιναν καθόλου.
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος το κινητό σου έχει Symbian άρα μπορείς,αν θες,να βρεις πανεύκολα ένα πρόγραμμα για messenger.
alt10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ξερει κανεις κανενα καλο? και ειναι συγουρο αν ενεργοποιησω το wind plus non stop οτι δν θα με χρεωνει εχω συνδεση μην παθω και κανα εγκεφαλικο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.