Προς το περιεχόμενο

Εχω μπερδευτει .

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κι εγώ δεν νομίζω ότι έχω την διάθεση να ασχολούμε με το κάθε τυχαίο τρολλ και τα links του οπότε καλά έκανες...:lol:

Κρατάω ότι δεν απαντάς επί της ουσίας... ;)

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η μόνη σωστή απόφαση που θα πάρει το παλικάρι μετά από όλα αυτά θα είναι να μην ακούσει κανέναν και να πάει να τις δει με τα ίδια του τα μάτια.

Ισως η καλυτερη απαντηση μεχρι τωρα, αν ειχε rep συστημα το insomnia θα σου εδινα.

Δημοσ.
Ρε παιδια γιατι γραφεται βλακειες ο αλλος λεει οτι το mgs4 ειναι 45 gb αρα εχει καλα γραφικα!

Apokleire επιτέλους ξύπνα λίγο σε παρακαλώ και διάβαζε καλά τα post.Εκτός αν σε έχει ακόμα κοιμισμένο η Sony ή η Microsoft.

Δεν είπα ότι έχει σίγουρα καλά γραφικά.Είπα ότι ή θα έχει πάρα πολύ βίντεο μέσα το παιχνίδι ή μπορεί να έχει καλύτερη ποιότητα σε γραφικά ή ήχο.Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα έχει καλά γραφικά.Όλο αυτό το έλεγα σαν υπόθεση.Εξάλλου αν πρόσεχες θα έβλεπες ότι είχα ήδη ρωτήσει για τα γραφικά του MGS4.

Αυτό που είπες να μην προσέχω τα post από κάποια άτομα επειδή είναι τα έχει κοιμήσει η Sony,μήπως πρέπει να προσέχω και τα δικά σου post;Εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι έχεις εμφανίσει δίγματα fanboyσμού και τώρα ισχυρίζεσαι ότι ξύπνησες και ότι βλέπεις καθαρά.Μήπως δεν είναι έτσι;Το ότι υποστηρίζεις κάποια άλλη κονσόλα δεν σημαίνει ότι έχει εξαλύφθει το είδος του φανατισμού από μέσα σου.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υποστηρίζεις φανατικά το X360,δηλαδή να είσαι κοιμισμένος τώρα πια στο πλάι της Microsoft,πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν μπορείς να κρίνεις.Άρα ό,τι κοροϊδεύεις στους PS3 fanboys,μπορεί να το λούζεσαι.

Όλα αυτά δεν τα λέω επειδή υποστηρίζω PS3 ή X360 ή κάποια άτομα.Αλλά θέλω να παροτρίνω άτομα να καταλαβαίνουν ποιο μιλάνε αντικειμενικά και ποιοι μιλάνε φανατικά.

Προσωπικά βλέπω μερικούς PS3 users να μιλάνε πιο φυσιολογικά ενώ μερικούς X360 users πιο ειρωνικά και πιο φανατικά.Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή το X360 πάει καλύτερα από το PS3,δεν αντιλέγω.Αλλά κι άμα είναι έτσι,τι καταλαβαίνετε;Έχετε μεγαλύτερο μισθό;Η κοινωνία μας πάει καλύτερα;Μάλλον έχετε κάποια "ψεύτικη" ψυχική εφορία.Μας κοροϊδεύει ή όχι η Sony ή η Microsoft,έχουμε την ελληνική κυβέρνηση να μας κοροϊδεύει όλους μαζί.Τέλος πάντων.

Οι cut-scenes γίνονται rendered in real time από τη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού (όπως σε όλα τα MGS) και δεν καταλαμβάνουν όσο χώρο νομίζεις.

Αυτό που λέει ο popdex στέκει.Κι εγώ ξέρω ότι αυτού του είδους τα cut-scenes που έχει το MGS4 δεν πιάνουν πολύ χωρητικότητα.Τα cut-scenes τύπου Final Fantasy είναι αυτά που πιάνουν πολύ χωρητικότητα (να δω πώς θα χωρέσει το FF13 στο X360).

Davelis4,το καλύτερο είναι να πας αν δεις τις κονσόλες από φίλους σου.Δυστηχώς εμένα κανένας δεν έχει καμιά κονσόλα και πρέπει να ψάχνομαι στο ίντερνετ.Επίσης πρόσεξε καλά να δεις και τα παιχνίδια που υποστηρίζει η κάθε κονσόλα.

Δημοσ.
Κρατάω ότι δεν απαντάς επί της ουσίας... ;)

στο είπα και στο ξαναλέω δεν θα απαντάω στο κάθε τυχαίο troll...ούτε θα δώσω το φώς στους τυφλούς...

Δημοσ.

ps3 vs xbox360 , η μηπως br vs hddvd ?

κακα τα ψεματα πλεον μια κονσολα δεν ειναι μονο για

gaming , αλλα εχει πολλες δυνατοτητες.

αλλο το ps2 και αλλο οι καινουργιες κονσολες.

δε τι ακριβως ψαχνεις και παρε αυτο που σε βολευει.

αν η διαφορα τιμης σου φαινεται μεγαλη και θες μια κονσολα μονο

για να παιζεις games , παρε το 360 , αλλα να προσεχεις γιατι

οντως πολλα χαλανε και θελουν service . (απο προσωπικες εμπειριες)

εγω προσωπικα θα περιμενω να πεσει η τιμη του ps3 , να βγει και καποιο modchip και τοτε θα το αγορασω (αντι να παρω καποιο br player).

ξερει κανεις αν θα υπαρχει δυνατοτητα addon για να μπορω να γραψω br με το ps3??

Δημοσ.

Βασικά αναρωτιέμαι ποιός είναι ο λόγος που οι moderators δεν έχουν κλειδώσει ακόμα αυτό το θέμα.Εσύ πάλι αγαπητέ είδες πως δεν έβγαζες άκρη στο ps3vs360 topic και είπες να ανοίξεις καινούριο....με το ίδιο θέμα..για να βγάλεις άκρη;;Πήγαινε παλικαράκι μου σε κάποιον φίλο,γνωστό,συγγενή ή στο mall στο κάτω κάτω και δες με τα μάτια σου τι κάνει η κάθε κονσόλα.Απο κει και πέρα βγάζεις μόνος σου άκρη,άντε μπράβο..τα ίδια κάθε φορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...