Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το ps3 δεν μπορεις να το σπασεις , και δεν μπορεις να παιξεις στο internet ? το ps3 δεν παιζει αντιγραφα, αλλα παιζει οποιοδηποτε παιχνιδι στο internet και μαλιστα εντελως δωρεαν.
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ρε φιλε θελεις ο davelis να κανει το λαθος που εκανα εγω και τοσοι αλλοι και πηραμε ps3 και μολις ειδαμε χβοχ 360 πουλαγαμε τις τοστιερες οσο οσο, εχασα 300 ευρω απο το αγορασε πουλα! Daveli, στα παπαρ.... μου η microsoft, ολοι ξερουμε ποσο sonakias ημουν τυφλος σαν τα προβατα που ποσταρουν αλλα ρε φιλε εδω και 2 χρονια η κοροιδια παει συννεφο, ξυπνησα τελικα, και το θεμα φιλε η κοροιδια συνεχιζεται και μεγαλωνει μερα με την μερα! Το εχω πει οτι εαν ακουγα τον φιλο p3tran απο την αρχη τωρα θα με ειχε γλυτωσει απο το ps3 και δεν θα εχανα 300 ευρω απο το πουλα και αγορασε!
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 το ps3 δεν παιζει αντιγραφα, αλλα παιζει οποιοδηποτε παιχνιδι στο internet και μαλιστα εντελως δωρεαν. Ναι δωρεαν, αλλα πως, το δωρεαν σας εφαγε καρμιριδες!:lol: Ειναι χαλια φιλε daveli για αυτο ειναι και δωρεαν , Τι να χρεωσει οταν η microsoft με 2.5 ευρω σου δινει την ΑΠΟΛΥΤΗ ONLINE ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Το εχω πει θα προτειμουσα να εσκαγα και 100 ευρω το χρονο για να εχω κατι σαν το xboxlive στο ps3 !
Mr_Terror Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το ps3 δεν μπορεις να το σπασεις , και δεν μπορεις να παιξεις στο internet ? Επειδη με ολα αυτα που γραφονται θα εχεις ζαλιστει σιγουρα. Αγορασε αυτο που θες εσυ,αυτο που ''σου παει''. Συνοπτικα θα σου πω XBOX360 = Φθηνο,πολλα παιχνιδια και καλα,δυνατοτητα για αντιγραφα, τρομερο live,Η αξιοπιστια του σαν μηχανημα σχεδον εχει διορθωθει.(αναμενετε απο τον αυγουστο αν δεν κανω λαθος , τα καινουγια xbox με βελτιωμενη motherboard). PS3 = μηχανημα ΓΙΓΑΝΤΑΣ.εχει πολλες δυνατοτητες αλλα δεν εχει δειξει τα δοντια του ακομα.Bluray ταινιες,δεν παιζει αντιγραφα,εχει καποια αποκλειστικα παιχνιδια που ειναι πολυ καλα,οχι καλο live,και '' ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ '' ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ SONY ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η αποφαση ειναι δικη σου. Edit: Υπαρχει και σκληρος δισκος 120αρι για το xbox360.
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ήμαρτον με την καραμέλα του "δωρεάν" για το PS3, αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Του λέτε ότι το PS3 Live είναι τζάμπα αλλά δεν του λέτε ότι το Live του 360 είναι έτη φωτός μπροστά (εδώ και πολλάαααα πολλάαααα χρόνια). Και η MS χρεώνει 50 ευρώ το χρόνο για μια υπηρεσία που μέσα στα χίλια μύρια πλεονεκτήματά της, έχει και το σημαντικότερο: μηδενικό lag παντού. Είναι σαν να λέμε "στο φαναρτζίδικο του κυρ Θανάση όλα τα after sales είναι τζάμπα ενώ απέναντι στου μαστρο-Μανώλη πλερώνεις 50 ευρώ το χρόνο, άρα έλα στου Θανάση" (χωρίς όμως να λέμε ότι ο Μανώλης παρέχει απείρως καλύτερες υπηρεσίες). Αν το παλικάρι θέλει κονσόλα για να της βγάλει τα μάτια στο gaming, θα πάρει 360, πάει και τελείωσε. Αυτό περί RROD τα ακούμε βερεσέ, όντως υπήρχε πρόβλημα υπερθέρμανσης (που πλέον έχει πρακτικά εξαλειφθεί) αλλά μην ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των 360άδων δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα (εκτός πια κι αν πιστεύετε αυτά τα αστεία "30% failure rate"). Από την άλλη αν θέλει να δώσει ένα σκασμό λεφτά για ένα μαύρο μπρίκι που θα του κάθεται, με γεια του με χαρά του. Θα περιμένει πότε θα δεήσει η βρωμερή και τρισάθλια $ony (που στις μονοπωλιακές πρακτικές της κάνει τη Microsoft να φαίνεται σαν την Αγία Θοδώρα) να εκμεταλλευτεί επιτέλους τον "πυρηνοκίνητο" επεξεργαστή του PS3. Μέχρι τότε θα έχουμε φτάσει στην next-next-gen και η MS πάλι θα βγάλει πρώτη μηχάνημα και θα πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Από την άλλη όμως το "PS3 παίζει Bluray και έχει WiFi". Σάμπως και στο 360 δεν μπορεί να μπει WiFi (έστω και με 45-50 ευρώ έξτρα κόστος). Σάμπως και ο κόσμος θα τρέξει να αγοράσει/νοικιάσει τα Bluray με τις δεκάδες (ένα πράγμα μόνο θα πω, matroska, τέλος).
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Επειδη με ολα αυτα που γραφονται θα εχεις ζαλιστει σιγουρα.Αγορασε αυτο που θες εσυ,αυτο που ''σου παει''. Συνοπτικα θα σου πω XBOX360 = Φθηνο,πολλα παιχνιδια και καλα,δυνατοτητα για αντιγραφα, τρομερο live,Η αξιοπιστια του σαν μηχανημα σχεδον εχει διορθωθει.(αναμενετε απο τον αυγουστο αν δεν κανω λαθος , τα καινουγια xbox με βελτιωμενη motherboard). PS3 = μηχανημα ΓΙΓΑΝΤΑΣ.εχει πολλες δυνατοτητες αλλα δεν εχει δειξει τα δοντια του ακομα.Bluray ταινιες,δεν παιζει αντιγραφα,εχει καποια αποκλειστικα παιχνιδια που ειναι πολυ καλα,οχι καλο live,και '' ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ '' ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ SONY ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η αποφαση ειναι δικη σου. Edit: Υπαρχει και σκληρος δισκος 120αρι για το xbox360. Γιγαντες εχω το μεσιμερι:lol:! Θα φαω αρκετα ps3! Την ειδαμε την sony , μαλλον τα sony fan boy την κρατανε και οχι το αντιθετο!
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Davelis τα "ετη φωτος μπροστα" που διαβαζεις ειναι το εξης: Μπορεις να μιλας με voice chat με καποιον ακομα και αν παιζετε διαφορετικο παιχνιδι, για το Lag Που λενε επισης (αν και εγω να στο τονισω αυτο δεν ειμαι ο πλεον καταληλος στο συγκεκριμενο θεμα)τις λιγες φορες που εχω παιξει online δεν εχω παρατηρησει lag.
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Davelis τα "ετη φωτος μπροστα" που διαβαζεις ειναι το εξης:Μπορεις να μιλας με voice chat με καποιον ακομα και αν παιζετε διαφορετικο παιχνιδι, για το Lag Που λενε επισης (αν και εγω να στο τονισω αυτο δεν ειμαι ο πλεον καταληλος στο συγκεκριμενο θεμα)τις λιγες φορες που εχω παιξει online δεν εχω παρατηρησει lag. Εδω ταιριαζει γαντι η φραση μην φας εχουμε γλαρο! Εισαι ασχετος περι χβοχ και Online ευχαριστηστης!
Mr_Terror Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Γιγαντες εχω το μεσιμερι:lol:! Θα φαω αρκετα ps3!Την ειδαμε την sony , μαλλον τα sony fan boy την κρατανε και οχι το αντιθετο! Προσεχε μην φας πολλους γιγαντες.Ξερεις τι φερνουν μετα.
popdex Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 το παραπάνω που έχει έιναι οι άπλετες ώρες από cut scene...το in-game προσφέρει άπλετο γέλιο από την ποιότητα των texture...γενικά άπλετη η χωριτικότητα ενός blu ray... Οι cut-scenes γίνονται rendered in real time από τη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού (όπως σε όλα τα MGS) και δεν καταλαμβάνουν όσο χώρο νομίζεις. In-game το τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι άψογο. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ποστάρω link από τις κριτικές-δεκάρια που μάζεψε από παντού.
popdex Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 To mgs 4 εχει ειναι απλα χειροτερο στα γραφικα απο αυτα που αναφερεις. Οσο και πορωμενο fanboy να εισαι βλεπεις οτι στον τεχνικο τομεα το παιχνιδι δεν παει καλα (Ηχος , Γραφικα). Πολλα προβληματα. Ελεος πρεπει να εισαι τρελος να συγκρινεις την unreal engine 3 με το engine της konami. To unreal engine ειναι το δευτερο καλυτερο engine παραγωγης γραφικων με αψογο προγραμματισμο. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Συγκρίνεις την Unreal Engine 3 που γίνεται licensed για κάθε άκυρο third party παιχνίδι σε κάθε πιθανή πλατφόρμα πλην Wii με την custom engine της Kojima Productions που είναι φτιαγμένη ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι; Μήπως να συγκρίνουμε και τα γραφικά του Turok με το MGS4? Το αποτέλεσμα της Unreal Engine 3 εξαρταται σχεδόν αποκλειστικά από το ταλέντο και την ικανότητα του dev team που τη χρησιμοποιεί. Για την ποιότητα και το ταλέντο της Kojima Productions το MGS4 μιλάει από μόνο του. Και @ G. Zisis αντί να παρακολουθείς συζητήσεις μεταξύ fanboys που δεν καταλήγουν ποτέ και πουθενά πήγαινε να δεις το παιχνίδι μόνος σου ώστε να σχηματίσεις άποψη.
Vag221 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τελικά είναι αξιοσημείωτο το πως μία πολύ απλή ερώτηση καταφέρνενουν μερκοί να την κάνουν flame κτλ...Κρίμα γιατί τα forum δεν δημιουργήθηκαν για να γράφει ο καθένας ότι κοτσάνα θέλει. Πάντως πιστεύω το βοηθήσαμε το παλικάρι να πάρει την σωστή απόφαση έτσι ώστε να μην τον κοροιδεύουν οι φίλοι του , να μη νιώσει μακάκας , να μην κάνει πατάτες.... Έλεος δηλαδή ούτε κομματική αντιπαράθεση να είχαμε.Μακάρι να είχαμε και τέτοιες σθεναρές αντιδράσεις και με τα στραβά του τόπου μας. Σίγουρα θα ζούσαμε σε ένα καλύτερο κόσμο .
modecris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Η μόνη σωστή απόφαση που θα πάρει το παλικάρι μετά από όλα αυτά θα είναι να μην ακούσει κανέναν και να πάει να τις δει με τα ίδια του τα μάτια.
IceMatrix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Οι cut-scenes γίνονται rendered in real time από τη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού (όπως σε όλα τα MGS) και δεν καταλαμβάνουν όσο χώρο νομίζεις. In-game το τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι άψογο. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ποστάρω link από τις κριτικές-δεκάρια που μάζεψε από παντού. κι εγώ δεν νομίζω ότι έχω την διάθεση να ασχολούμε με το κάθε τυχαίο τρολλ και τα links του οπότε καλά έκανες...
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μου περισσεύει ένα MegaDrive με καμια δεκαριά παιχνίδια, άμα θέλεις να στο δώσω να γλυτώσεις τα λεφτά της next gen κονσόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.