kabamaru21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 daveli αμα αποφασισεις xbox λογο αντιγραμενων, πρεπει να τρεξεις και να ψαξεις, γιατι οι καινουργιες παρτιδες δεν hackararonte λογο liteon...και ειναι εξερετικα αμφιβολο αν θα σπαστει στο μελλον.... ψαξτο το θεμα.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 πολυ σωστα.Επρεπε να το ειχαμε αναφερει νωριτερα.
atomsk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αν έχεις καλό pc με μια 8800GTS κάρτα το xbox είναι περιττό, καθώς σχεδόν όλοι οι τίτλοι του βγαίνουν και σε PC. To PS3 έχει πολλούς exclusive τίτλους που θα βγούνε αλλά και αρκετούς αξιόλογους που μπορείς να αγοράσεις απο τώρα να παίξεις, συν του ότι θα έχεις και τα multiplatform. Οι διαφορές στα multiplatforms είναι για γέλια. Εχουμε φτάσει σε σημείο η κάθε έκδοση (PS3,xbox) να έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της, όποτε κάνε την χάρη στον εαυτό σου και μην μπείς σε αυτό το φαύλο κύκλο της σύγκρισης γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς. Αν πάλι δεν έχεις δυνατό PC καλύτερα να αγοράσεις xbox αλλά πριν το κάνεις κάνε μια βόλτα απο site σαν το gametrailers να δεις τι exsclusives έρχοντε στο PS3 και τι στο xbox360 (μετρημένα στα δάχτυλα προς το παρών). Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο πως αν αγοράσεις xbox στην τελική θα ξοδέψεις τα ίδια λεφτά και ίσως και περισσότερα. Να υπολογίζεις λοιπόν: - τα έξτρα περιφεριακά - η πληρωμή για το live - την πιθανότητα να στείλεις την κονσόλα για επισκευή και να σου στείλουν διαφορετική κονσόλα που μπορεί να ξαναχαλάσει. - την πιθανότητα να αναγκαστείς να μοντάρεις το xbox σου για να είναι πιο ανθεκττκό στα rrod ώστε να αποφύγεις το service ακυρόνωντας έτσι την εγγύηση Δε ξέρω κατα πόσο θα ασχοληθείς με την κονσόλα σου αλλά προσωπικά εγώ που θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο δεν μου αρέσει να ασχολούμε ούτε με εγγυησεις, ούτε με εξτρα περιφεριακά, ούτε με μόντες. To PS3 απο hardware άποψη είναι πιο ολοκληρωμένη λύση ενώ απο ποιότητα κατασκευής είναι άψογο. Όσων αφορά τα services το xbox είναι πιο ολοκληρωμένο καθώς το live αναπτύσετε απο το πρώτο xbox. Το PS3 έχει επίσης πολύ καλές υπηρεσίες ενώ αναμένεται και το home το οποίο ουσιαστικά είναι ένας τρισδιαστατος κόσμος/hub που κάνει integrate όλες τις υπηρεσίες του PS3 προσφέροντας και καινούργια features. Αν δεν μπορείς να περιμένεις, έχεις πολύ χρόνο στην διάθεση σου για να παίζεις παιχνίδια, δεν έχεις τα λεφτά για κάτι ακριβό, ή δεν έχεις δυνατό pc όπως είπα παραπάνω, τότε καλύτερα να αγοράσεις xbox. Μην ξεχνάς όμως πως το PS3 το προμοτάρουν σαν κονσόλα με 10 χρόνια ζωή ενώ για το xbox έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για τον διάδοχο του. Αν με ρωτήσεις εμένα θα σου πώ ότι το xbox έχει φάει τα ψωμιά του και αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να βουτάει γνωστά franchises του PS απο προηγούμενες γενιές για να αντέξει περισσότερο. Η sony απο την άλλη, αυτή τη στιγμή έχει τους περισσότερους first party developers απο την MS και την Νintendo μαζί, που σημαίνει ότι απο αυτή τη χρονιά κιόλας θα βλέπουμε "ραμμένα" παιχνίδια για το PS3 που για το xbox θα είναι επιστημονική φαντασία...την αρχή την έκανε το metal gear solid 4 ενώ αναμένοντε τα Little Big Planet, Resistance 2 και Killzone 2. Για το πολύ μέλλον τσέκαρε το infamous να καταλάβεις για τι ποιότητα μιλάω.
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το MGS4 είχε καλά γραφικά;Διάβασα ότι σε χωριτικότητα αγγίζει τα 45gb άρα πρέπει να είχε καλά γραφικά.Σε σχέση με άλλα exclusive του X360 του ίδιου τύπου,είχε μεγάλες διαφορές;
IceMatrix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το MGS4 είχε καλά γραφικά;Διάβασα ότι σε χωριτικότητα αγγίζει τα 45gb άρα πρέπει να είχε καλά γραφικά.Σε σχέση με άλλα exclusive του X360 του ίδιου τύπου,είχε μεγάλες διαφορές; λές να παίζει ρόλο? κάπου είχα διαβάσει ότι ο solid είναι φίδι (τον έγραφαν solid snake) ισχύει?
Freakster Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αν έχεις καλό pc με μια 8800GTS κάρτα το xbox είναι περιττό, καθώς σχεδόν όλοι οι τίτλοι του βγαίνουν και σε PC. To PS3 έχει πολλούς exclusive τίτλους που θα βγούνε αλλά και αρκετούς αξιόλογους που μπορείς να αγοράσεις απο τώρα να παίξεις, συν του ότι θα έχεις και τα multiplatform. Οι διαφορές στα multiplatforms είναι για γέλια. Εχουμε φτάσει σε σημείο η κάθε έκδοση (PS3,xbox) να έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της, όποτε κάνε την χάρη στον εαυτό σου και μην μπείς σε αυτό το φαύλο κύκλο της σύγκρισης γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς. Αν πάλι δεν έχεις δυνατό PC καλύτερα να αγοράσεις xbox αλλά πριν το κάνεις κάνε μια βόλτα απο site σαν το gametrailers να δεις τι exsclusives έρχοντε στο PS3 και τι στο xbox360 (μετρημένα στα δάχτυλα προς το παρών). Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο πως αν αγοράσεις xbox στην τελική θα ξοδέψεις τα ίδια λεφτά και ίσως και περισσότερα. Να υπολογίζεις λοιπόν: - τα έξτρα περιφεριακά - η πληρωμή για το live - την πιθανότητα να στείλεις την κονσόλα για επισκευή και να σου στείλουν διαφορετική κονσόλα που μπορεί να ξαναχαλάσει. - την πιθανότητα να αναγκαστείς να μοντάρεις το xbox σου για να είναι πιο ανθεκττκό στα rrod ώστε να αποφύγεις το service ακυρόνωντας έτσι την εγγύηση Δε ξέρω κατα πόσο θα ασχοληθείς με την κονσόλα σου αλλά προσωπικά εγώ που θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο δεν μου αρέσει να ασχολούμε ούτε με εγγυησεις, ούτε με εξτρα περιφεριακά, ούτε με μόντες. To PS3 απο hardware άποψη είναι πιο ολοκληρωμένη λύση ενώ απο ποιότητα κατασκευής είναι άψογο. Όσων αφορά τα services το xbox είναι πιο ολοκληρωμένο καθώς το live αναπτύσετε απο το πρώτο xbox. Το PS3 έχει επίσης πολύ καλές υπηρεσίες ενώ αναμένεται και το home το οποίο ουσιαστικά είναι ένας τρισδιαστατος κόσμος/hub που κάνει integrate όλες τις υπηρεσίες του PS3 προσφέροντας και καινούργια features. Αν δεν μπορείς να περιμένεις, έχεις πολύ χρόνο στην διάθεση σου για να παίζεις παιχνίδια, δεν έχεις τα λεφτά για κάτι ακριβό, ή δεν έχεις δυνατό pc όπως είπα παραπάνω, τότε καλύτερα να αγοράσεις xbox. Μην ξεχνάς όμως πως το PS3 το προμοτάρουν σαν κονσόλα με 10 χρόνια ζωή ενώ για το xbox έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για τον διάδοχο του. Αν με ρωτήσεις εμένα θα σου πώ ότι το xbox έχει φάει τα ψωμιά του και αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να βουτάει γνωστά franchises του PS απο προηγούμενες γενιές για να αντέξει περισσότερο. Η sony απο την άλλη, αυτή τη στιγμή έχει τους περισσότερους first party developers απο την MS και την Νintendo μαζί, που σημαίνει ότι απο αυτή τη χρονιά κιόλας θα βλέπουμε "ραμμένα" παιχνίδια για το PS3 που για το xbox θα είναι επιστημονική φαντασία...την αρχή την έκανε το metal gear solid 4 ενώ αναμένοντε τα Little Big Planet, Resistance 2 και Killzone 2. Για το πολύ μέλλον τσέκαρε το infamous να καταλάβεις για τι ποιότητα μιλάω. Μα ούτε ένα συν παραπάνω απο το play για το άμοιρο το 360 που φαγε τα ψωμιά του.. τσκ τσκ τσκ Ίδια παιχνίδια με το pc, λιγότερα exclusives, μεγαλύτερη τιμή, rrod, έρχεται το home που θα γονατίσει το live, τέλειωσε ο κύκλος ζωής του (μάλλον για αυτό δεν έχει πια exclusives ε;; ) , κλέβει τα franchises της sony (λες και είναι δικά της πνευματικά δημιουργήματα) και τα παιχνίδια του ps3 σε ένα εξάμηνο θα χρειάζεσαι γυαλιά 4d για να τα παίξεις (κάτι ανάλογο δηλαδή, με περισσότερα χρώματα (θα βγάλει η σονυ μάλλον update 2.50 που θα περιλαμβάνει ανανέωση κάρτας γραφικών 64πύρηνο qore και τέτοια ) Μάλιστα, μάλιστα..
IceMatrix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ααα εχουν κυκλοφορήσει τα γυαλιά ή τα περιμένουμε κι αυτά? ξέρει κανείς?:lol:
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 λές να παίζει ρόλο? κάπου είχα διαβάσει ότι ο solid είναι φίδι (τον έγραφαν solid snake) ισχύει? Όταν διάβασα για τη χωριτικότητα έλεγε κάτι και για γραφικά. Κοινή λογική:Ένα παιχνίδι,το οποίο υπάρχουν άτομα που το έχουν τερματίσει σε 19 ώρες και λιγότερο,έχει πολύ μεγαλύτερη χωριτικότητα από το GTA IV που είναι πολύ μεγαλύτερο σαν παιχνίδι.Συμπέρασμα:Το MGS4 εκτός του ότι πρέπει να έχει αρκετά βιντεάκια μέσα,πρέπει να υπερτερεί σε κάτι,το οποιό κάτι πρέπει να είναι σε ποιότητα γραφικών ή ήχουν αφου μιλάμε για χωριτικότητα.Τόσο απλό...Τώρα γιατί ξαφνιάστηκες,δεν καταλαβαίνω.
IceMatrix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Όταν διάβασα για τη χωριτικότητα έλεγε κάτι και για γραφικά. Κοινή λογική:Ένα παιχνίδι,το οποίο υπάρχουν άτομα που το έχουν τερματίσει σε 19 ώρες και λιγότερο,έχει πολύ μεγαλύτερη χωριτικότητα από το GTA IV που είναι πολύ μεγαλύτερο σαν παιχνίδι.Συμπέρασμα:Το MGS4 εκτός του ότι πρέπει να έχει αρκετά βιντεάκια μέσα,πρέπει να υπερτερεί σε κάτι,το οποιό κάτι πρέπει να είναι σε ποιότητα γραφικών ή ήχουν αφου μιλάμε για χωριτικότητα.Τόσο απλό...Τώρα γιατί ξαφνιάστηκες,δεν καταλαβαίνω. το παραπάνω που έχει έιναι οι άπλετες ώρες από cut scene...το in-game προσφέρει άπλετο γέλιο από την ποιότητα των texture... γενικά άπλετη η χωριτικότητα ενός blu ray...
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ε,αυτήν την απάντηση δεν μπορούσες να μου δώσεις από πριν;Να πω ότι δεν ξέρεις να μιλας...Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Αν όπως είπες δεν έχει καλά γραφικά,τότε γιατί είναι τόσο διάσημο;Για το gameplay του μήπως; Σε σχέση με Gears of War ή και το Gears of war 2 από όσα έχουμε δει από βίντεο,το MGS4 είναι χειρότερο σε γραφικά;
johnnypatras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αν έχεις καλό pc με μια 8800GTS κάρτα το xbox είναι περιττό, καθώς σχεδόν όλοι οι τίτλοι του βγαίνουν και σε PC. To PS3 έχει πολλούς exclusive τίτλους που θα βγούνε αλλά και αρκετούς αξιόλογους που μπορείς να αγοράσεις απο τώρα να παίξεις, συν του ότι θα έχεις και τα multiplatform. Επειδή το ακούω όλο και περισσότερο το συγκεκριμένο επιχείρημα (ίσως είναι της μόδας;τι να πω...) έχε υπόψιν σου πως κι εγώ έχω αρκετά ικανό υπολογιστικό σύστημα για να παίζω τα σύγχρονα παιχνίδια. Ήμουν δε παραδοσιακός pc gamer μέχρι και αυτήν την γενιά κονσολών και εδώ και παραπάνω από 12 χρόνια. Το επιχείρημά σου δεν στέκει κατ'εμέ γιατί : α)οι περισσότεροι console exclusive τίτλοι του 360 είναι time-exclusive όσον αφορά στο pc. Όχι, δεν μπορώ να περιμένω εξάμηνα και χρόνια για να παίξω το παιχνίδι το οποίο τόσο καιρό περιμένω έστω κι αν θα είναι σε ελαφρώς καλύτερη μορφή οπτικά. Το θέλω την ώρα που βγαίνει. β)η "μαγκιά" του 360 είναι το 100% επιτυχημένο integration της online υπηρεσίας του με τα παιχνίδια που την υποστηρίζουν. Πρόσθεσε σε αυτό τα μηδενικά ποσοστά online cheating που παρατηρούνται. Πρόσθεσε επίσης το γεγονός πως πολλοί από αυτούς τους τίτλους έχουν σχεδιαστεί με πρωταρχικό σκοπό να παίζονται σε κονσόλα, συνεπώς το gameplay τους φαίνεται "άχαρο" ή "αταίριαστο" στους pc gamers ( τρανταχτά παραδείγματα halo franchise, gears of war). γ)θέλω να το παίξω στην κονσόλα για όλους τους λόγους που υπάρχει η κονσόλα : άνεση, καναπές, μεγάλη tv, άνετο χειριστήριο, ξαπλωτός καθιστός, όπως γουστάρω. δ) υπάρχουν τέλος και τα απολύτως exclusive του 360. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω εδώ. Οι διαφορές στα multiplatforms είναι για γέλια. Εχουμε φτάσει σε σημείο η κάθε έκδοση (PS3,xbox) να έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της, όποτε κάνε την χάρη στον εαυτό σου και μην μπεις σε αυτό το φαύλο κύκλο της σύγκρισης γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς.Οι διαφορές στα multiplatform άλλοτε είναι πραγματικά αμελητέες, άλλοτε είναι σημαντικές. Αλλά η πραγματική διαφορά στα multiplatform και εκεί που κατ'εμέ πραγματικά γέρνει οριστικά και αμετάκλητα η πλάστιγγα υπέρ του 360 είναι σε όσα ποντάρουν πολλά στον online τομέα τους. Εκεί πραγματικά το PS3, sorry, αλλά δεν έχει καμία ελπίδα. Και στα λέω αυτά από προσωπική εμπειρία και από τα 2 μηχανήματα, υπ'όψιν.Και please μην ακούω κάθε φορά που αναπτύσσεται το παραπάνω επιχείρημα την καραμέλα περί πληρωμής. Όποιος ασχολείται με το gaming και δεν μπορεί να διαθέτει 2-3 ευρώ επιπλέον το μήνα, ε, ας το κόψει το άθλημα ρε παιδιά. Αν πάλι δεν έχεις δυνατό PC καλύτερα να αγοράσεις xbox αλλά πριν το κάνεις κάνε μια βόλτα απο site σαν το gametrailers να δεις τι exsclusives έρχοντε στο PS3 και τι στο xbox360 (μετρημένα στα δάχτυλα προς το παρών)Sorry, αλλά υπερβάλλεις. Πάνω κάτω μιλάμε για τον ίδιο αριθμό exclusives. Άλλο αν εσύ έχεις την συνήθεια να απαξιώνεις τα exclusives του 360 και να αποθεώνεις τα του PS3. Αυτό αποτελεί καθαρά δική σου, υποκειμενική άποψη και όχι την αλήθεια. Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο πως αν αγοράσεις xbox στην τελική θα ξοδέψεις τα ίδια λεφτά και ίσως και περισσότερα. Να υπολογίζεις λοιπόν: - τα έξτρα περιφεριακά Ποιά extra περιφερειακά;- η πληρωμή για το live Μιλήσα παραπάνω για αυτό, το θεωρώ τουλάχιστον pathetic ως επιχείρημα, ειδικά όταν η τιμή του δικαιολογείται και με το παραπάνω μην σου πω, μετά από την κατάσταση που βλέπω στον ανταγωνισμό με τα ίδια μου ταμάτια καθημερινά, ως προς το online κομμάτι καθαρά.Μόνο μελανό κομμάτι από την πλευρά του 360, για να τα λέμε και όλα, η μη επίσημη υποστήριξη της Ελλάδας ακόμα. - την πιθανότητα να στείλεις την κονσόλα για επισκευή και να σου στείλουν διαφορετική κονσόλα που μπορεί να ξαναχαλάσει.Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο πλέον, ακόμα και από τα παλιά, ελαττωματικά xbox να έχεις, προνόησε η εταιρεία και κατασκεύασε ειδική σειρά μητρικών για αυτά αποκλειστικά, ώστε να μην έχουν ξανά πρόβλημα. Όσο για το 360 που κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο περίπου, τα είπαμε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.- την πιθανότητα να αναγκαστείς να μοντάρεις το xbox σου για να είναι πιο ανθεκττκό στα rrod ώστε να αποφύγεις το service ακυρόνωντας έτσι την εγγύησηΟΚ, πιστεύω καλύπτεται με την παραπάνω απάντησή μου. Δε ξέρω κατα πόσο θα ασχοληθείς με την κονσόλα σου αλλά προσωπικά εγώ που θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο δεν μου αρέσει να ασχολούμε ούτε με εγγυησεις, ούτε με εξτρα περιφεριακά, ούτε με μόντες. To PS3 απο hardware άποψη είναι πιο ολοκληρωμένη λύση ενώ απο ποιότητα κατασκευής είναι άψογο. Επίσης πιστεύω πως καλύπτεσαι με τα παραπάνω. Βασικά, no offence, αλλά πιστέυω πως λες τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά...Να αναφέρω ακόμα πως μόνο πιο ολοκληρωμένη συσκευή δεν είναι σαν hardware το PS3. Μπορεί κατασκευαστικά να είναι ανθεκτικό, αλλά υπάρχουν μεγάλα imbalances και λάθος σχεδιαστικές επιλογές που δημιουργούν κάθε λογής bottlenecks ανάμεσά στα υποσυστήματά του. Το 360 κατασκευάστηκε εξαρχής με τα συγκεκριμένα υποσυστήματα, custom ώστε να ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητούσαν οι δημιουργοί του. Συγκεκριμένη CPU με extra εντολές που βοηθούν στα παιχνίδια. Custom GPU ειδικά προσαρμοσμένη για τις ανάγκες του συστήματος. ΚΤΛ., κτλ., για μην μπούμε και σε άλλες λεπτομέρειες. Το ότι υπήρχαν θέματα αξιοπιστίας είναι άσχετο με το balance του συστήματος harwarικά, το οποίο προσωπικά, βρίσκω εξαιρετικά ισορροπημένο. Τα λέω λίγο χοντρικά για να μην μπαίνουμε και σε λεπτομέρειες, αλλά στο ps3 έγιναν πολλές αλλαγές της τελευταίας στιγμής με αποκορύφωμα να του κοτσάρουν στο τέλος μια κάρτα γραφικών από το εμπόριο ουσιαστικά. Πρόσθεσε και την δυσκολία προγραμματισμού του ( όχι επειδή είναι τρομακτικά δυνατό, αλλά επειδή την SONY πρωτίστως την ενδιέφερε το "εξωτικό" hardware, και δευτερευόντως η ευκολία εκμετάλλευσής του από τους developers-και εκεί το έχασε το παιχνίδι). Όσων αφορά τα services το xbox είναι πιο ολοκληρωμένο καθώς το live αναπτύσετε απο το πρώτο xbox.Sorry, αλλά αυτό περιμένω να το ακούσω ως δικαιολογία της ομάδας που αναπτύσσει το PSN προς τους ανωτέρους τουςστην SONY, και όχι από τον τελικό αποδέκτη του προιόντος. Μην ξεχνάς όμως πως το PS3 το προμοτάρουν σαν κονσόλα με 10 χρόνια ζωή ενώ για το xbox έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για τον διάδοχο του.Συζητήσεις για τον διάδοχό του έχουν ξεκινήσει αυτοί που νομίζουν πως θα έχει ίδιο κύκλο ζωής με το πρώτο xbox. Εντελώς λανθασμένη εκτίμηση. Προσωπικά βλέπω καινούριο xbox το 2011 και την Sony να ακολουθεί σε μία περίοδο 6-12 μηνών. Και φυσικά τα 360 και PS3 θα συνεχίσουν να διατίθενται κανονικά για χρόνια. Τελείως διαφορετική κατάσταση με το πρώτο XBOX, το οποίο, λόγω λάθος επιλογών και λάθος συνεργασιών, κόστιζε υπέρογκα ποσά στην MS μέχρι και το τέλος της ζωής του και αναγκάστηκε να το αποσύρει. Αν με ρωτήσεις εμένα θα σου πώ ότι το xbox έχει φάει τα ψωμιά του και αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να βουτάει γνωστά franchises του PS απο προηγούμενες γενιές για να αντέξει περισσότερο. Η sony απο την άλλη, αυτή τη στιγμή έχει τους περισσότερους first party developers απο την MS και την Νintendo μαζί, που σημαίνει ότι απο αυτή τη χρονιά κιόλας θα βλέπουμε "ραμμένα" παιχνίδια για το PS3 που για το xbox θα είναι επιστημονική φαντασία...την αρχή την έκανε το metal gear solid 4 ενώ αναμένοντε τα Little Big Planet, Resistance 2 και Killzone 2. Για το πολύ μέλλον τσέκαρε το infamous να καταλάβεις για τι ποιότητα μιλάω.Wow, τι κατακλείδα, ε!! Εντάξει εδώ πλέον φαίνεται ξεκάθαρα η προτίμησή σου σε κάποια κονσόλα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Αλλά ο τρόπος που την υποστηρίζεις είναι unfair, δηλαδή καταφεύγεις σε ψεύδη και φανφαρισμούς για να πείσεις κάποιον ο οποίος ρωτάει για μία επιλογή η οποία θα του κοστίσει χρήματα. Κοινώς, τον κοροιδεύεις, μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζεις φανατικά μία κονσόλα. Δεν πρόκειται να πέσω στην λούμπα να απαντήσω σε αυτά που γράφεις γιατί έχεις αποδείξει στο παρελθόν πως "δεν ακούς" και δεν έχεις όρεξη για συζήτηση, παρά το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να παραπληροφορείς με εμπρηστικά σχόλια , να προκαλείς, να συντηρείς τσακωμούς και διενέξεις. Συμβουλή: χαλάρωσε και προσπάθησε να δεις πιο σφαιρικά τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είσαι κολλημένος. Ξεκόλλα.
totti Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Πάρε Wii να ευχαριστηθείς gameplay. Συμφωνώ με τον φίλο που είπε ότι εάν έχεις σχετικά καλό PC το XBOX360 είναι περιττό αλλά κατά τη γνώμη μου περιττό είναι και το PS3 (όχι όσο το XBOX360). Αν πάρεις Wii όμως παίρνεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχω το Wii και το PS3 και να σου πω ότι το PS3 ανοίγει ΜΟΝΟ για Pro Evolution 2008 (κάποτε-κάποτε μάλιστα διότι με τη patch των παιδιών στο WEHELLAS μιλάμε για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι). Για σωστή αγορά κονσόλας ΔΕΝ κοιτάμε ΠΟΤΕ τα χαρακτηριστηκά, κοιτάμε ΜΟΝΟ τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για την κάθε μια και επιλέγουμε αναλόγως. Εγώ για παράδειγμα αν κυκλοφορήσει Zelda και δεν το τερματίσω νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά, άλλου η αρρώστεια του μπορεί να είναι το HALO και άλλου το GT5... Οπότε διάλεξε παιχνίδια και όχι κονσόλα, ελπίζω να βοήθησα και ότι πάρεις καλό λιώσιμο...
gherudos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Σήμερα ξανατερμάτισα το MGS4 κάνοντας Skip όλες τις ταινίες και το τερμάτισα σε 11.5 ώρες.Άρα οι ταινίες δεν συμπεριλαμβάνονται στο τελικό σύνολο των ωρών καθώς υπερτερούν τον χρόνο των 7.5 ωρών που υπολόγιζα από την πρώτη φορά που τερμάτισα το παιχνίδι και μου πήρε 19 ώρες και 21 λεπτά.
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 To mgs 4 εχει ειναι απλα χειροτερο στα γραφικα απο αυτα που αναφερεις. Οσο και πορωμενο fanboy να εισαι βλεπεις οτι στον τεχνικο τομεα το παιχνιδι δεν παει καλα (Ηχος , Γραφικα). Πολλα προβληματα. Ελεος πρεπει να εισαι τρελος να συγκρινεις την unreal engine 3 με το engine της konami. To unreal engine ειναι το δευτερο καλυτερο engine παραγωγης γραφικων με αψογο προγραμματισμο. Χαχαχα τα sony fan boy που τα βεισκεται ρε παιδια και τα γραφεται αυτα. Ποιος σας τα λεει . Ωραιος ο patras αλλα η ουσια παλικαρι μου πια ειναι μπορεις να μου πεις καθησες και εγραψες ολα αυτα για πιο σκοπο? Ετσι και αλλιως απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει . Εχουν καταντισει γελιογραφειες καποιοι με αυτα που λενε! Τεσπα τι να πω, θελω να δω ποσο βαθεια θα πρεπει να σας χωσει το αγγουρι η sony για να το καταλαβεται, αλλα και τοτε θα πειτε θελω και αλλο θελω και αλλο, απλα γιατι εχετε καταντισει γκομενες της!Ειπαμε THISI IS LIVING!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.