Προς το περιεχόμενο

Εχω μπερδευτει .

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το 60αρι ps3 ειχε failure rate που πλησιαζε το 14% πριν αποσυρθει.

γενικα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

το να μιλαμε για 10ετεις κυκλους στη σημερινη εποχη, με μια καρτα γραφικων ουτε gt7600 καλα-καλα,

ακουγεται μονο ως αστειο σε καποιον που καταλαβαινει τα βασικα...

Αν και το 14% το θεωρώ υπερβολή και δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο και πάλι το 14% έγινε 1%.Το 30% που αν και έφτιαξαν 200 διαφορετικές εκδόσεις ΧΒΟΧ360 γιατί δεν κατάφεραν να το διορθώσουν και ακόμη και στα τελευταία Elite υπάρχει το ίδιο πρόβλημα;

Όσο για το 2ο σχόλιό σου θα σου απαντήσω ότι έπαιζα PSX για 10 χρόνια και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος από τους τίτλους.Επίσης έπαιζα και παίζω ακόμη PS2 αν σου λέει κάτι αυτό καθώς κάθε μέρα βγαίνουν πολλά και αξιόλογα παιχνίδια.Οπότε καταλαβαίνεις όχι μόνο δεν το θεωρούμε αστείο αλλά είναι και ένα ακόμη θετικό αφού γνωρίζουμε ότι το προιόν που πληρώσαμε θα μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια και δεν θα χρειαστεί να αγοράζουμε κάθε χρόνο νέα κονσόλα.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΧΒΟΧ 360 failure rate=30%

PS3 failure rate=1%

1%<30%

Συνήθως απλά παρακολουθώ threads και δεν συμμετέχω σε διενέξεις, αλλά εσύ το έχεις παραξηλώσει με την παραπληροφόρηση που προσφέρεις.

Τα ποσοστά που αναφέρεις ισχύουν για τις παρτίδες προ του Σεπτεμβρίου 2007 ( και πάλι τα ποσοστά δεν είναι επιβεβαιωμένα, αν και πιστεύω αρκετά κοντά στην πραγματικότητα).

Από εκεί και πέρα, έχουν διορθωθεί πολλές κατασκευαστικές ατέλειες στην κατασκευή των 360 και θεωρείται πως πλέον είναι πολύ κοντά στα ποσοστά αποτυχίας μιας οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής.

Από εκεί και πέρα το να περιφέρεσαι όπου σταθείς κι όπου βρεθείς και να αμολάς ένα 30% failure rate, κακό μόνο σε εσένα κάνεις και την αξιοπιστία των λόγων σου.

Από εκεί και πέρα, για να είμαστε και on topic , φίλε Daveli4 , εγώ βλέπω πως έχεις πάρει την απόφασή σου και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών. "Σκεπτικός", όταν σου προτείνουν το 360, καταφατικός και "δεκτικός" στα καλά λόγια για το PS3.

Οπότε, για εμένα, μην το ζορίζεις και πολύ και πήγαινε για PS3.

Η γνώμη μου; Έχοντας και τις 2 κονσόλες, κρίνω πως κάνεις την λάθος επιλογή. Απλά βλέπω πως μέσα σου έχεις πάρει την απόφαση γι'αυτό και δεν πρόκειται να σε πιέσω για το αντιθετο.;)

Δημοσ.
RROD=Red Rings Of Death

όταν ανάψουν τα 3 κόκκινα λαμπάκια ΜΠΟΥΜ πάει για αντικτάσταση.

Το πρόβλημα που λέγαμε με το 30% των κονσολών ΧΒΟΧ360.

Αν του έχεις πειράξει το firmware για να παίζεις αντίγραφα τότε δεν θα στο αλλάξουν οπότε θα φάς ήττα.

Δες πχ τους κατόχους 360 αυτή τη στιγμή που προμηθεύονται και 2η κονσόλα γιατί φοβούνται να μην τους χαλάσει η "πειραγμένη" τους και φάνε ήττα.Μα 2 ΧΒΟΧ360=400Ε κι ένα PS3 έχει 399Ε.

Εγω εχω και τις 3 κονοσολες (ps3,xbox-360,wii) και πολυ φαν sony.Αυτη τη φορα η sony με εχει απογοητευσει.Αθλιο live σε σχεση με του xbox.H συνδρομη του live στο xbox ειναι πολυ μικρη για να το συζηταμε.Οσα παιχνιδια εχουν βγει σε multi format στο xbox ειναι καλυτερα.Παραδειγμα half life orange.

gherudos δεν ισχυει αυτο που λες οτι τα πειραγμενα xbox δεν τα επισκευαζει η microsoft.Oλα τα επισκευαζει.Ο φιλος γειτονας μου δυο φορες το εστειλε στη γερμανια φλασαρισμενο και γυρισε επισκευασμενο τη πρωτη φορα και τη δευτερη αντικατασταση με καινουργια.Μην λεμε ανακριβιες και τρομαζουμε τον κοσμο.Η αξιοπιστια σαν κατασκευη του xbox ειναι κατω του μετριου.Αν και τωρα εχουν βελτιωθει κατα πολυ τα πραγματα.Εγω το δικο μου xbox ειναι απο τα πρωτα,και λειτουργει μια χαρα,και το ps3 μου το εχω στειλει δυο φορες για αντικατασταση απο το ''φαινομενο'' pro evolution soccer.(το παιχνιδι για ανεξηγητο λογο χαλαγε το laser τις κεφαλης)

Προσωπικο συμπαιρασμα.

Αν θες φθηνο και δυνατο μηχανημα,με πολλα και καλα παιχνιδια,και την δυνατοτητα να παιζεις αντιγραφα μονοδρομος το xbox.(δεν αναφερω το wii,για μενα ειναι μια μοδα που θα περασει).

Αν θες ενα πολυ δυνατο μηχανημα,με αρκετες δυνατοτητες,blu-ray ταινιες,αξιοπιστια,λιγα καλα παιχνιδια και την υπομονη, να ξυπνησει η sony απο το ληθαργο,και να φτασει το μηχανημα στα ορια του,(θα δουμε τρομερα πραγματα) παρε ps3.

Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι το 40άρι έχει μεγαλύτερο failure rate απ' ότι είχε το 60άρι PS3; Πιθανόν να έχει να κάνει με την αύξηση του όγκου των πωλήσεων της κονσόλας αλλά πραγματικά τον πρώτο καιρό είχαν ακουστεί ελάχιστα προβλήματα για το PS3. Υποψιάζομαι ότι έκαναν κάποια γυφτιά με το Blu-ray drive στα 40ρια - αλλά αυτό διορθώνεται αμέσως γιατί δεν είναι πρόβλημα στο σχεδιασμό του μηχανήματος όπως έχουν οι άλλοι και ψάχνονται 3 χρόνια τώρα :devil:

Δημοσ.

Πάντως με χαροποιεί το γεγονός ότι πλέον υπάρχει μερίδιο αγοράς για όλες τις κονσόλες όπως τι καλές εκείνες εποχές NES/SMS MD/SNES όπου 2 εταιρίες συνυπήρχαν αρμονικά και πουλούσαν εξίσου καλά.

Το φαινόμενο Saturn/PSX και Dreamcast/Ps2 δεν θέλω να το ξαναδώ διότι χάσαμε λεφτά από το θάψιμο της Sega.

Δημοσ.
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι το 40άρι έχει μεγαλύτερο failure rate απ' ότι είχε το 60άρι PS3; Πιθανόν να έχει να κάνει με την αύξηση του όγκου των πωλήσεων της κονσόλας αλλά πραγματικά τον πρώτο καιρό είχαν ακουστεί ελάχιστα προβλήματα για το PS3. Υποψιάζομαι ότι έκαναν κάποια γυφτιά με το Blu-ray drive στα 40ρια - αλλά αυτό διορθώνεται αμέσως γιατί δεν είναι πρόβλημα στο σχεδιασμό του μηχανήματος όπως έχουν οι άλλοι και ψάχνονται 3 χρόνια τώρα :devil:

Όχι ρε συ το 40άρι έχει διπλό laser και είναι ποιοτικά καλύτερο(το laser) απ ότι του 60GB.

Δημοσ.
Όχι ρε συ το 40άρι έχει διπλό laser και είναι ποιοτικά καλύτερο(το laser) απ ότι του 60GB.

Τί εννοείς; Και τα δύο διπλό πρέπει να έχουν (κόκκινο & μπλε) αλλιώς πως διαβάζουν και Blu-ray και DVD?

Δημοσ.

Thanks.

(Τί σόι site είναι αυτό; $ony, το PS3 παίρνει τα πρωτεία σε ρυθμό αστοχίας, μας τα φέρνουν για επισκευή ενώ είναι μέσα στην εγγύηση, οι κατοχοί του έχουν το πολύ 1-2 παιχνίδια. Φαντάζομαι μερικούς από εδώ μέσα που θα μπορούσαν να τα έχουν γράψει αυτά...)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου φενεται οτι παω για xbox . Οικονομικα ειναι βολικοτερο , και λογω οτι εχω βισμα σε αλυσιδα video club μπορω να νοικιαζω παρα πολλα παιχνιδια και να τα κραταω για πολλυ καιρο . Αυτο που δεν μου αρεσει ομως , ειναι οτι το xbox εχει μονο 20gb μνημης . Και να ρωτησο και κατι αλλο ? Πως γινεται να το πειραξω , δηλαδη να περνει και ψευτικα :-) .

Δημοσ.

Καλά μερικοί εδώ είστε απαράδεκτοι να τρομοκρατείτε, με αναφορές σε 30% failure rates, έναν υποψηφιο αγοραστή ΝΕΑΣ κονσόλας τον Ιούλιο του 2008, σχεδόν έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία των Falcon εκδόσεων του Xbox360 όπου έχει εξαληφθεί το πρόβλημα. Περιμένω μια αξιόπιστη πηγή που να ισχυρίζεται ποσοστό failure πάνω του 1-2% σε π.χ Elite Xbox360.

Davelis4, συμφωνώ με τον johnnypatras μάλλον έχεις κάνει ήδη την επιλογή σου και απλά έκανες το topic για να εφησυχασθείς σε αυτήν. Γνώμη μου είναι πως αν είναι η πρώτη σου κονσόλα αυτής της γενιάς είναι λάθος το PS3. Όχι γιατι δε θα μείνεις ευχαριστημένος αλλά γιατί με λιγότερα λεφτά θα μπορούσες να πάρεις μια κονσόλα που έχει ασύγκριτα καλύτερη γκάμα παιχνιδιών.

Γνώμη μου: Πάρε φέτος Xbox360 παίξε κάποια από τα πάμπολα υπάρχοντα exclusives του και μη, και το 2009-2010 που η Sony θα αρχίσει να ξυπνάει απο το λήθαργο με κάποια καλά μελλοντικά exlusives πάρε και το PS3 που θα έχει και τα μισά λεφτά. Να τονίσω ξανά τα keywords: υπάρχοντα, μελλοντικά.

Δημοσ.

Νομίζω πως τα 20 gig είναι δίσκος τον οποίο πολύ απλά μπορείς να αντικαταστήσεις με έναν μεγαλύτερο.Τώρα όσον αφορά τα "ψεύτικα " δεν στα συνιστώ καθώς το μόνο που προκαλούν είναι πλήγμα στην αγορά και στο σπορ γενικότερα :fear:

Δημοσ.
το 60αρι ps3 ειχε failure rate που πλησιαζε το 14% πριν αποσυρθει.

ας απαντησω στο στυλακι σου και εγω....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για δωσε μας κανενα λινκ φωτεινε παντογνωστη.

Που τα διαβαζεις αυτα σε κανενα φορουμ xbox που τα λετε για να παρηγορειστε που σας ετυχε φολα hardware?

Ωρε ουσττττ (tm by p3tran)

Δημοσ.

Μην λεμε και οτι θελουμε.Το ps3 εχει αρκετα μεγαλη αξιοπιστια στην κατασκευη του.Το 60αρι ps3 εχει ''ασημαντο'' failure rate.Το 40αρι ειχε καποια προβληματα αλλα εχουν ξεπεραστει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...